Пролет пукна: слънце грее, СЕПТЕМВРИйче радостно се смее

• 64 348
  • 423
  •   1
Отговори
# 180
Нашият режим е горе долу следният: ставане към 6, после към 8 пак сън около 1- 1,30 часа, и следобед към 13,30 пак сън около 2 часа .Вечер най-късно в 20 часа сме в леглото, просто повече не издържа hahaha
Dian4e за папането хич не го мисли, нали си цока, това е най-доброто както се казва Wink

# 181
Привет и от нас:)
Нашият режим е сън до 7.00 после към 8.30-9.00 около 40 мин. и в 13.30-14.00 за около два часа и половина сън.

Другото е,че сме проходили и ние преди около седмица, но аз нали очаквам чудеса. Та прекоси половината стая по диагонал два пъти. Вече я пускам с каишки понеже ме е страх много, а и не мога да я насоча в някоя посока или да "отиде при някой" сама си определя. А и пада няколко пъти...
Не знам вие как процедирате с коланите за прохождане. Аз й ги държа отпуснати, като я пазя да не падне.

# 182
Браво на Стефания Laughing Да и върви по вода прохождането и да нямате контузии Wink
Васи, аз нямам никаква идея как се придържат тия колани.Щом си намерила начин да я направляваш това е най важното.

# 183
Честито прохождане на Стефания  bouquet
ВасиТу, според мен след като ходи вече самостоятелно, е съвсем удачно да й държиш така коланите.

# 184
Честити ходещи крачета на Стефания!
Аз за режим няма да говоря, че при нас просто такова нещо не съществува. Тъкмо започна да свиквам на един определен ритъм, и на следващия ден наш Ванко ме изненада  Simple Smile
Иначе сме добре, крием се от жегите по планини и язовири. До сега не сме нощували навън обаче, винаги се прибираме. Последно ходихме за риба и целия язовир разбра че сме с бебе  Simple Smile Нещо се превъзбуди, не можа да заспи, изчака ни да тръгнем и в колата за 5 минути заспа  Rolling Eyes
Напоследък забелязвам нещо странно - колкото по - малко спи през деня, толкова по - трудно заспива вечер. И обратно - ако през деня е спал 2 - 3 часа, вечер заспива много лесно  newsm78 При вас как е, забелязали ли сте такава зависимост?

# 185
Здравейте отново на всички мами и бебоци.След дълго отсъствие се завръщамее Hug Да ви разкажа набързо за бебо НИКОЛА. Grinning
тЕЖИМ 12,300 :peace:86 СМ. не лазим но правим опити да ходим имаме два зъба и още два на път
Това е общо взето.Пожелавам ви слънчев и прекрасен ден
  bouquet

# 186
Здравейте момичета,
първо честито на всички проходили, да имат бързи крачета и да падат по малко Simple Smile
Ние сме добре, режим най накрая успяхме да изградим - сутрин като по часовник ставаме в 6ч, после към 9х спим за около час и после към 13-14ч заспива за около 2ч, а вечер най късно в 9 е в леглото. Яденето ни е все още проблем но предполагам че и жегите оказват влияние - ядем предимно каша за закуска, хляб и банан, а ако успея да го накарам да хапне и някое пюре без картоф е супер и си пие АМ по 3-4 пъти на ден, водата хич не му харесва ама аз съм опорита че в тази жега трябва да пие много вода. Искам да ви питам вие давате ли бебешката вода на Бебелан или Девин розов направо без да я преварявате. Аз се чудя дали да не спра да преварявам вече и да го почна с тези води.
Ходихме веднъж на плаж за сега след 4ч много му хареса, ама ние бяхме с басейн и той много се изкефи. Не го пуснах във водата че имаше много водорасли, но мисля следващият път да му потопя поне крачетата. На пясъка също не стъпи, само го пипна и беше много смешен. Аз още не съм си починала, че пак сама си го гледам по цял ден ooooh!, но се надявам тати като дойде да успея да почина поне малко. Това е за сега от нас пак ще пиша като имам време. Много големи жеги са и се крием предимно в къщи или на пейката пред блока че е по прохладно.
Лека вечер  Hug  bouquet

# 187
# 188
          Bojidar e roden e na 3 septemvri normalno v1preki 4e be6e opredelen s operaciq na 7 ili 9 toi e 4akano bebe  Hug Hug mn.

# 189
       Bojidar e roden e na 3 septemvri normalno v1preki 4e be6e opredelen s operaciq na 7 ili 9 toi e 4akano bebe  Hug Hug mn.                                                                                                                                                       

# 190
Добро утро!
Megi_88, добре дошла при нас  Simple Smile
Val_to, аз давам Девин с розовия етикет без да преварявам. Чувала съм че минерална вода не се преварява, само чешмяната се преварява.
Ох днес сме станали в ранни зори и вече мрънкаме, така че ви оставям засега.
Чао и гушки от нас  Hug

# 191
Честито на проходилите септемврийчета! smile3501 newsm30 Tada
Споделете дали сте правили прощапулник/ или както се пише и произнася Embarassed/ и какво са хванали дечицата.
Vio аз не съм забелязала такава зависимост при спането, ама в тия жеги знае ли човек вече какво става.
За минералната вода -не, не се изварява, променя се съотношението на аниони и катиони.
Виктор отдавна вече лапа всичко, до което се докопа и да изварявам само чешмяната, макар че няма смисъл, защото като го къпя редовно взима душа и пие от там. hahaha. Голям кеф му е. Joy
А на колко хранения сте? Виктор е все още на 5.Долу-горе е така режима /ако може да се нарече такъв/
6-6.30 АМ
9.30-10 каша с АМ
13.30-14  обяд / зеленчуци или зеленчуци с месо/
17-17.30 каша или Ам или макаронки /различно, според настроението/
19.30-20 АМ и сънчо
 Нещо такова е.Само обяда ми се иска да го изместя по-рано, защото най-късно си ляга 13.30 и го оставям за следобедната закуска и ако почна пък да взимам от ДК храна да си хапва около 12.30 13 и да ляга.Но пък аз какво искам никой не ме пита.Ако мина на 4 хранения от 6.30 до 12-12.30 ми се вижда много дълго, все още не яде толкова големи количества, давам плодове между храненията, но те не са толкова засищащи колкото млякото. newsm78

# 192
Вио, при нас е имаше тази зависимост при съня на баткото в бебешка възраст, Мечопуховската- колкото повече, толкова повече. При Боби като че ли не.
Вал, аз правя млякото с преварена чешмяна или непреварена изворна. Пие, срам не срам, понякога и непреварена чешмяна, защото като ни види, че си сипваме навън и нямам под ръка друга, давам, че не издържа.
Гълъбина, Боби се храни горе долу така
5.00 -адаптирано мляко
9.00- закуска -нещо зърнено със сирене или с плодове
13.00-13.30 обяд
понякога преди заспиването му за следобеден сън пие мляко, друг път не, в зависимост от това дали е хапнал добре на обяд и дали се нуждае от нещо, което да го успокои, за да заспи
следобедна закуска17.0-18.00  плод, друго не може да яде в жегите или малко кисело мляко
към осем хапва някаква вечеря -супа, ядене, обикновено от общата храна, адаптирано за него
мляко преди сън в 22-22.30

# 193
Здравейте!
Да ви кажа честно, при нас режима нещо се губи..Два дни спим малко..после спим много. Заспиваме рано и после се будим само за млякото и пак заспиваме.

Ето нашият режим:

7 ч           - АМ
10,30 ч    - млечна каша - с ориз, царевица и ориз, елда или овесена и си хапваме някоя праскова или кайсия. Само докато ме види, че вадя нещо от хладилника и почва да ми вика, за да й дам.

14,00 ч -   Зеленчуково пюре или Месно-зеленчуково

17,30 ч. - пак някаква каша и плодове / плодово пюре

21,00 ч. - АМ

Това е в идеалния случай, който не винаги се получава.
От ден на ден ставаме все по палави. Вече решихме, че и на пода може да се лази, а не само на леглото. Даже се изправяме и ходим тук там, за да тършуваме и отваряме по някое друго чекмедже. Страшно обича да "пазарува" от чекмеджета и шкафове.
Правим опити да ядем нещо различно от нейните пюрета, но без особен успех. Явно аз не съм добър готвач или просто тя си харесва купените пюрета...  newsm78

Някой да е давал бисквитки или хляб? Защото на нас не ни дават още да даваме пшеница и реших да опека хляб от ръж, че той съдържал по-малко глутен. И така да започна постепенно да ги въвеждам и тези глутенените храни. Иначе овеса го хареса и ни понесе добре.

А някой да е давал мултизърнените каша? Защото аз търсих само ечемик или ръж, но нямаше.  Rolling Eyes
И не ядете ли попара? Ние не можем де, защото сме с АБКМ и няма как да ядем сирене, краве масло и други.

Друг проблем е, че ни мъчат зъбите, но уви - няма зъбки. Хващаме и ядем всичко, което ни попадне на пътя, даже и рамката на леглото.  Joy То не е за смях де..Не знам кога ще се появи този зъб...  ooooh!

А още не сме заспали. Чудя се кога ще реши, че й се доспало..

# 194
  • София
Честито прохождане на Стефания  Hug

Вио, при нас тази зависимост важи с пълна сила още от съвсем мъничък. Сега от жегите режимът му съвсем се прецака, но и преди като спеше по-нормално си беше така. Колкото повече спи през деня, по-лесно, рано и бързо заспива и вечер. Имало е дни, в които е спал повече от 3-4 часа и вечер заспива в 10 с лекота. А сега например спи най-много час и половина за деня и вечер със зор го приспивам към 11-12ч.

Аз за режим и брой хранения много не мога да говоря. Суче рано сутрин, по-късно сутрин, преди обяд, след обяд, късния следобед, вечер и през нощта няколко пъти. Но той се изхранва предимно с кърма, плодове между тия хранения и чат-пат някой зеленчук на обяд. От жегите съвсем отказа друга храна и зачестиха кърменията.

Радито, хлаб яде от доста време. Корички му давам да си гризка. Попара не харесва, веднъж само го пробвах.

За водата давам девин розова или чешмяна през кана. Напоследък все по-често се случва да му давам и направо от чешмата.

Общи условия

Активация на акаунт