,от здраве да не се отърваш,ти и твоите прекрасни мъже
!!!
и ние днес си казахме първото изречение : " мамУ,тати нани-на" 
Продължаваме да палуваме, не искаме да си играем много, много сами, най й харесва да е покрай мен ( да шета с метлата и фараша), да пренарежда книгите ми. Обича да рисува с пастели върху блокчето за рисуване (имахме и рисунка върху вратата, но тя се изчисти), малката ми художничка
А..с говоренето, не спира да си бърбори на бебешки най-вече. Но казваме думички, прави много смешни жестове сърце, вдига веждите, прави муцунки, чак ти става много смешно. Днес щях да падна, като чух, че казала good night
За жалост обича да гледа baby tv, за което се караме много, чак се чудя какво да измислям, за да не мисли за него и да й ангажирам вниманието с друго.
Понеже преди време беше казала пък baby tv и тогава се чудех, аз ли не съм чула или тя го е казала, но уви..май ще говорим на английски, вместо на български..
Чудя се всеки ден как да разнообразя менюто, че това от млечна кухня не е подходящо за нас. Някакви съвети и идеи как да приготвям разнообразна храна? Как я съхранявате?
Вариантите са - държавна ясла, частна ясла (но в нашия град има само 1), и жена, която да го гледа докато стане на 3 годинки. Ще видим, ще го измислим, ама засега везните клонят към гледачка.
После се радва много и си пляска и си казва браво
Даже идва и дава някоя играчка, само и само да получи нещо в замяна
После към 20:00 си капваме нещо постничко и по-късно, ако не сме заспали до към 22 - 23 пием мляко и чак тогава заспиваме. Заспиването ни нещо е все още късно, на другия ден иска да спи до 10 ч., а аз я събуждам, за да се храни, малко кисела, ама предпочитам да и създам правилен режим, отколкото да не заспи следобяд.
сега разбрах,че съм си взела и последния изпит и ми остава само още един семестър
Аделина вече е записана на ясла,но не съм я пуснала още.Педи каза да й бие последната ваксина и тогава.Т.е. живот и здраве ор средата на март ще я пусна.Според мен годинка и поливина е идеалната възраст,но си признавам,че ще е ми е мъчно.Препоръчани теми