Режимът на Ори Хофмеклер 19

• 59 749
  • 480
  •   1
Отговори
# 45
Добро утро!   bouquet

Изпратих кака на градина. Малко кашля все още, но няма как - утре е тържеството! Simple Smile

Кантара показва твърдо 60, но аз ту съм сериозна, ту не съм. Все се заричам "днес съм ражимна" и все се намира кой да ме изкуши с нещо /оправдания  hahaha/ ...ще се мъча поне тези дни, докато няма никой покрай мен да смъкна 1-2 килца.

# 46

Добро утро дами! Hug
Джени много са сладички мъниците на тези тържества ,хубаво изкарване! (после чакаме снимки) Мерси за кафенцето.
sun sea вече си добре нали? Сега започваме със смаляването  Wink
Бушонче така няма отказване! Дори и да избягаме по някой ден от режима продължаваме  Simple Smile

Аелис Джери  Hug Hug Hug

Лек ден дами (а може би и слънчев)  Hug

# 47
Добро утро  Stuck Out Tongue

Отчитам успешен вчерашен ден. Хапнах шопска салата, тиквички с яйца и сирене и боб Rolling Eyes

Днес съм сама с децата, едното не ще да спи, другото прави бели, ще видим докога ще запазя спокойствие Laughing  Rage

Хубав ден на всички newsm51

Последна редакция: вт, 29 май 2012, 09:28 от Bu6on4e

# 48
Привет! Hug
Най-после е слънчево при мен.
Jenny_,да оздравява малкия бързо! Praynig Peaceе,2 кг-то не останали. Hug
totoli,имам още инжекции и после продължавам с нов.Кога ще е това смаляване?Тази зима от нерви и стресове качих ,колкото никога не съм била.. Embarassed
Bu6on4e,браво! Hug
Аелис, Jerry F,липсвате! Hug

Слънце в погледа ви желая,момичета! Hug

# 49
  • Пазарджик/Лондон
Привет Hug!

Включвам се в антракта между две излизания Rolling Eyes.

Jenny_ , мерси за кафенцето Hug!При нас днес е тържеството, в театъра, малките ще изнасят представление Heart Eyes.

totoli , при мен е слънчево, дано и при вас Hug.

Bu6on4e , по принцип не трябва да се смесват протеините, но и аз го правя, та няма да ти правя забележки Hug.То издържа ли се само на един протеин Embarassed.

sun sea
, тук съм си, само съм доста заета, та не остава време за форум Embarassed.Имам 16 отговора, ама кога ще ги видя - не знам Embarassed.Само в нашата си темичка гледам да се разписвам ежедневно, другите могат да почакат малко Joy.

Да стискате палци Катето да се справи добре на тържеството Hug!

Кантарчето е ужасТ, ама какво да се прави - не слушам и това си е Wink.

Пожелавам ви хубав ден Hug Hug Hug!

# 50
sun sea, не са само 2, но искам поне толкова да паднат тази седмица. Simple Smile

Аелис, чакаме снимки от тържеството! Simple Smile

# 51
Добро утро!

При нас нищо ново! Притеснявам се за тържеството Симона да не направи гаф.  Laughing Обясних й няколко пъти как трябва да се държи - дано успее!

Аелис, чакам с нетърпение да разкажеш за вашето тържество!  Simple Smile

# 52
Добро утро!

Джени мерси за кафето! Не се притеснявай за тържеството ще се изненадаш колко умно дете имаш!

Аелис Катето се справи блестящо, нали !
Сън много лекарства много нещо бързо да се оправяш!
Бушонче и аз от днес съм вече сама с двамата до сега поне баткото на училище ходеше а сега сме всички заедно. Това моето малкото е голям звяр със невероятен зор го приспивам и то след 15мин. се събужда и все едно че е спал 3ч.,а през нощта е  ooooh!

Аз да се похваля най после видях заветната цифра 7  hahaha

Лек ден дами !!!! Hug Hug Hug

# 53
Добро утро  wavey

Аелис не знаех за белтъчините, ще гледам да не ги смесвам   Embarassed Rolling Eyes Засега обаче основната ми цел е да ям само вечер и първо със салата Simple Smile

Обаче вчера пак се изложих, станах в 5,30 и в 14ч вече бях озверяла от глад и ми беше доста отпаднало и се сещате какво направих Whistling ooooh! Въпреки всичко имам намаление на кантара Crazy

totoli Честито за цифрата 7, дано видиш и 6 ако това целиш  Peace Гледам малките са ни набори. Моята е с един месец по-малка от твоето бебе. Но пък баткото е само на 3,5 и си е едно голямо бебе Laughing С него доста си патихме с това приспиване и още спи в нашето легло и сега гледам да не повторим тази грешка Sunglasses

Хубав ден на всички  smile3525

# 54
  • Пазарджик/Лондон
Привет Hug!

Jenny_ , мерси за кафенцето Hug!Сигурна съм , че всичко ще е ок на тържеството - умни са дечицата , всичко запомнят Hug.

totoli , до третият месец на бебоците и аз виждах зор, но след това не, правиха си нощен сън, и следобед си спяха - сигурно на мен са се метнали, аз съм много поспалива Joy.Браво на кантарчето ти Hug!

Bu6on4e , и аз не съм я допускала тази грешка със спането при мен - до 4-5 месечна възраст спях в същата стая, но на друго легло - бебето в креватчето Wink.След 5-ият месец си се изнасях в спалнята и така - даже в един период двете бяха в отделни стаи и се наложи със скъпият да спим около година в кухнята Joy.

Тържеството мина много хубаво - аз изпуснах началото, бях там 15 мин. по- рано със свекървата, но ме извикаха спешно в банката, че им приключваше работното време и трябваше да се отзова Sad.Та свърших работа за около 10 мин., ама не съм видяла откриването на тържеството, а там Катето е носила знамето на Италия, и някакви танци със знамената имало, ама ги пропуснах Cry.Нищо, видях останалата част, много хубаво се справиха всички дечица, и Катето рецитираше - много сладка, с един голям микрофон, а роклето й късичко, като знамето на Европейският съюз, ама й се виждаха пликчетата Joy.Тя е височка и слабичка, та затова така, на другите дечица им бяха по по мярка рокличките Wink.Та така, добре се представи на мама малкото момиче Heart Eyes.

Ставам, че имам среща в 10.30, организирала съм кафепиене с дружка Wink.

Кантарчето още е над 65, ама и там ще си стои като не слушам.

Пожелавам ви приятен ден Hug Hug Hug!

# 55
  • here, there, everywhere
Момичета, може ли да споделите малко резултати- кой колко е свалил с режима? Много не ми стана ясно от темичката, а се чудя дали да започна.  bouquet

# 56
Добро утро!

Теди с този режим всеки сваля различно ако си стриктен сваляш ако не..... newsm78 Това е начин на хранене все пак. Лично аз за месец и половина съм свалила 8 кг така че прецени си....

Сега аз отивам на тържество на баткото Grinning

Лек ден дами!!!! Hug Hug Hug Hug

# 57
Добро утро!

тотоли, мерси за кафенцето! Така го обичам!   bouquet

Аелис, браво на твоето момиче! Предполагам ще има запис и ще видиш началото поне там. Simple Smile

При нас - всичко беше страхотно! Симона беше усмихната и спокойна. Танцува страхотно и надмина очакванията ми наистина! Тоалетита също бяха много интересни. Много съм доволна от нашите госпожи! Така се бяха постарали. Имах възможността да сравня с другите групи. Ще кача снимка, но като цяло не ни се получиха много добре снимките. Осветлението беше кофти и от далече нямаше как. Самото тържество беше в аулата на Русенския университет, която беше фул! Много хора, много нещо. Simple Smile

Теди, аз до тук съм -5 /започнах режима на 5 април, като преди това бях на друг/ и стоя така от известно време, защото много се лутам между режима и прегрешенията, но ако си стриктна наистина падат много бързо! Възхищавам се на тотоли за волята й!  Hug

Хубав ден от мен!   bouquet

п.с. http://prikachi.com/images/898/4835898N.jpg - нашето цветенце е предпоследното  - жълто! Simple Smile

# 58
Това наистина са много добри резултати. От днес съм с вас. Успех на дружинката Hug

# 59
Момичета, да попитам: мога ли да слагам сол на зеленчуците? А има ли значение как и кога ще хапвам плодове и/или зеленчуци? До момента съм на моркови и домати. След малко идва краставицата. Има ли ограничение за грамажа? Или първите дни да не ограничавам плодовете и зеленчуците, а после апетитът ми сам ще намалее?
Много въпроси, но искам да избегна фалстарт Grinning

Общи условия

Активация на акаунт