Режимът на Ори Хофмеклер 19

• 59 782
  • 480
  •   1
Отговори
# 105
Добро утро  Hug

Андромеда, така е режимчето  Hug И основно - максимално ограничение в натоварването на на организма през деня. Ако можеш само на вода е най-добре. Плодове с нисък ГИ. Никакви дини, череши. Добре дошла при нас  Hug

Тотоли, и аз искам на Самоков, че ми се реве  Rolling Eyes Ама гледам от Витоша или Плана Рила, една хубава ама и снежна. И снегът се топи и една кал ще е  ooooh! и реки  ooooh!

Жени, къде е тази приказна гледка. Не мога аз да я пропусна  Hug

Не смея да се кача на кантарчето  ooooh! надявам се утре в Пловдив да се стегна  Wink

Хубав ден ви пожелавам  Hug

# 106
Здравейте!
Джери мерси за кафенцето! Мда все още има доста сняг  Laughing
Аелис важното е че си прекарваш добре за кг после ще му мислим! Hug

Джени ще влезеш в форма има още време стягаш се и си готова за две седмици! Hug

Пожелавам ви лек прохладен ден!!! Hug Hug Hug

# 107

Андромеда, така е режимчето  Hug И основно - максимално ограничение в натоварването на на организма през деня. Ако можеш само на вода е най-добре. Плодове с нисък ГИ. Никакви дини, череши. Добре дошла при нас  Hug

Няма как да се съглася. За ниския ГИ е ясно, но хапването на зеленчуци е задължително през деня, невъзможно е цял ден през целия режим само на вода, а вечер хапване - прекомерно ще се натовари стомаха на един път, инцидетно ако се случи ок, но да не става практика! Аз така се чувствам добре и мисля да си го превърна отново в ежедневие и няма как да пия само течности, не бих издържала. Плодове с нисък ГИ, зеленчуци и вода препоръчвам да си се хапват през деня, още повече за трениращите като мен. Peace

# 108
Здравейте, момичета!

Джери, недей чак на вода. То тогава не е режим, ами гладуване. Да не си докарваме проблеми. Simple Smile

Има ли някъде в нета списък с храните и техните ГИ-и? Да се ориентирам по-лесно. Не се бях замисляла по въпроса. Аз всъщност сутрин закусвам с плодове и до сега не обръщах внимание на тази подробност. Дори следващите дни ще съм на закуска - череши. Много ли е грешно това? Не говоря за огромно киличество, а една нормална купичка примерно?

# 109
Момичета, Ори така пише. Нали сме в неговия режим. Има линк към книгата. Четете!

# 110
Jenny_ би било проблем (да се яде нещо с висок ГИ, за черешите така и не съм сигурна към коя група спадат...), защото целта е да не се покачва захарта в организма и да не се активира определена част от мозъка. Рових се из интернет, но това е най-полезното, което открих:

http://zdravbadi.com/%D0%93%D0%BB%D0%B8%D0%BA%D0%B5%D0%BC%D0%B8% … %D1%82%D0%B5.html

В общи линии през деня от плодовете избягвай основно диня, банан, праскова, грозде. Ябълка може, круша, грейпфрут за черешите също пише, че са с нисък ГИ, а и аз това знам... Наблягай на зеленчуците основно и виж табличката, която съм дала, мисля, че е добра!  Peace

# 111
В началото като започнах режима съм изчела всичко, но някои подробности понякога ги забравям - като ГИ. И пак не ми се е отразило негативно.  Embarassed Всъщност волно или неволно до момента не съм сгафвала в избора си на плодове.  Simple Smile На обяд винаги си хапвам свежа салата, а вечер салатка и т.н. - останалите позволени неща.

Джери, за мен да караш на вода не е по Ори. Поне ако е имало такова нещо написано, то сигурно съм го подминала. Съвсем ще полудея ако карам на водица... Crazy

Андромеда, благодаря ти за линка!  Peace

Последна редакция: чт, 14 юни 2012, 22:36 от Jenny_

# 112

Добро утро дами!!!

Днес не съм решила още менюто! Simple Smile

Джери аз чакам да свърши моята одисея със зъболекарите и отивам на гости  Simple Smile

Лек ден момичета !!! Hug Hug Hug

# 113
Добро утро!

Тотоли, тенк ю за кафето! Както винаги ме накара да се усмихна!   bouquet

Да предложа закуска?  Mr. Green

Мойто диваненце тази сутрин ме вдигна в 6 ч и закусвах рано...Не знам как ще издържа до обяд... Embarassed

# 114
  • Пазарджик/Лондон
Привет и от мен!

Андромеда , добре дошла в темичката Hug!

totoli, този режим като за теб е измислен Hug.И първият път имаше чудесни резултати, сега пак Hug.

Jerry F , ако правилно съм разбрала - днес си пловдивчанка Wink.Ех, как си го обичам Пловдив..... Flutter.

Jenny_ , много често забравям за ГИ, то и затова не мога да ви бъда пример Embarassed.Хапвам си плодове през деня и не му мисля много- много, в резултат на това може би и по- бавничко свалям Rolling Eyes.

По въпроса за изкарването на цял ден на течности - Ори пише, че много често през деня е само на зеленчукови сокове, браво на него, ама аз без плодчета не мога Embarassed.Случвало се е на работата да съм много натоварена и до 17-18 ч. да съм само на кафе, вода и чай, а след това вечерята - както си му е реда.Но това са били инцидентни случаи, по скоро изключения.Иначе до обяд много често съм само на кафе и вода и първият ми плод е някъде в обедните часове, но ако почувствам глад по- рано - загризвам някой плод Wink.

Та така, тук режим не спазвам, ама такова обикаляне му удряме, най- често хапваме нещо набързо и никак не е здравословно, но това е положението засега.Като почнат да ми стягат дънките - ще му мисля Joy.

Хубав ден ви пожелавам Hug Hug Hug!

# 115
Добро утро!   bouquet

Как сте, момичета?  Simple Smile

При мен е някакъв застой в килограмите, макар да съм сериозна последните дни, но не мърда кантара. Явно организма ми свикна на тази храна ли, какво стана...При вас имало ли е такъв застой? Дайте съвет... Simple Smile

Приятна неделя от мен!  Hug

# 116

Добро утро!

Джени при мен има такова задържане вече сигурно месец кантара се колебае дали да мръдне.... предния път се отказах точно на този етап,но този път няма надявам се че организма най после ще се нагоди към свалените кг и ще започне да сваля нови  Joy (само да не е умствено  hahaha)

Пожелавам ви страхотна нова седмица!!! Hug Hug Hug

# 117
Привет!

тотоли, разсмя ме.  Laughing Благодаря за кафенцето! Явно първите кг падат по-лесно, а после има забавяне. И аз не се давам! Даже се надъхах пак, както в началото.  Simple Smile Дано поне 3 кг да паднат още до морето, че не знам...

Къде са другите мацки?

# 118
  • София
Здравейте, и аз съм тук, но не ми остава време за нет, много работа  Rolling Eyes
Тези дни спазвам режимчето, че имах отклонения миналите седмици  Joy
Ама много напрежение беше, то и сватба не било лесно да стягаш  Grinning, ето и малко снимки  Flutter
http://vimeo.com/44116283
Аелис, надявам се хубаво си прекарвате  Hug
Аз също хапвам през деня плодове, особено сега, при това изобилие  Wink
Хубава вечер на всички  Hug

# 119
Марги красиви хора- красиви снимки! Невероятна сватба все така щастливи да бъдат! Hug

Общи условия

Активация на акаунт