Режимът на Ори Хофмеклер 19

• 59 774
  • 480
  •   1
Отговори
# 90
Сама на себе си си поднасям кафенце но нищо Simple Smile

Джери приятна разходка в планината щяло да бъде супер там! Hug

Аелис и на теб приятен ден ! Hug
Марги ,Джени, Сън, лек ден  момичета! Hug

# 91
Слънчев и усмихнат уикенд и от мен! Hug

# 92
  • Пазарджик/Лондон
Привет Hug!

Пак набързо минавам, докато скъпият не ме е засилил нанякъде Joy.Той за няколко дни иска цял Лондон да ми покаже Joy.

На всички много прегръдки -  Hug Hug Hug Hug Hug!

Надявам се тези дни да ми остане малко време да ви напиша по- подробно това- онова Flutter.

Пожелавам ви хубав уикенд Hug Hug Hug Hug Hug!

# 93
Влизам много на бързо само да се оплача колко съм несериозна и почти съм зарязала режима! Не знам защо така ми спадна желанието и стимула...нещо не се чувствам добре като цяло... Rolling Eyes
Опитвам се да се надъхвам, но на моменти се дъня жестоко...Sad
За мой късмет обаче тази сутрин кантара показа 58,9  hahaha...радвам се на едни мижави грамчета..
Имам нужда от побутване или някой да ми се скара каква съм шматка и да ме вкара в правия път.  Mr. Green

# 94
Мимичета ммхх много се чудя дали да почна този режим..,а за да се надъхам ще ми трябва стимул....
Мм ще споделите от колко килограма сте почнали и колко сте сега,и за какъв  период сте ги свалили.
Желая ви лек и усмихнат ДЕН!!!

# 95
  • Пазарджик/Лондон
Добро утро Hug!

Jenny_ , изчакай да се почувстваш по- добре и тогава се връщай към режима Hug.А и нали от време на време трябва да си стимулираме метаболизма Wink.

Aimasch, при всеки е различно.Ако си стриктна ще сваляш между 4 и 6 килограма на месец.

Днес е много хубавко в Лондон, едно слънчице е изгряло, супер Flutter.Ще хвана скъпият да ме поразходи Wink.

Пак съм набързо, ама ще се успокоят нещата и ще ви пиша повечко.

Много прегръдки на всички  Hug Hug Hug Hug Hug Hug!

Пожелавам ви хубава неделя  bouquet  bouquet  bouquet!

# 96

Добро утро!!!

Лека седмица от мен много минуси!!! Hug Hug Hug

# 97
  bouquet
Не мога да се завъртя тук от работа.
Едни неща подготвям и в работата съм сам войн.

Обух едно панталонче от миналата година. И нещо стяга в коремчето  Crazy

Какво да направя като скъпият готви толкова хубаво  Flutter И аз прасенцето  Hug

В петък съм в Пловдив  Hug

# 98
Jerry F ,ще имаш ли време за кафе? Hug
Успешна и усмихната нова седмица!
Аз от днес постя,по д-р Гайдурков,но салатата ми е вечер по Ори.
 Hug

# 99

Кафенцето от мен!!!
Джери а в Самоков кога ще си,ние ще ходим на дълго гости другият месец  Wink

Пожелавам ви лек ден !!!! Hug Hug Hug

# 100
Здравейте!  Hug  bouquet

Четях ви, но поради застоя ми нямаше какво да споделя. Simple Smile

От вчера пак влязох в час. Мъжо в неделя ме изненада с една торба ягодки и ми върна желанието.  Laughing А и като се замислих колко малко остана до юли /евентуално ще ходим на моренце/ и, че няма да ми стане банския...се стегнах!

totoli, мерси за хубавото кафенце! При теб как върви режимчето?

Хубав ден ви пожелавам!  Hug

# 101
Добро утро!   bouquet

Поздрав с една моя любима гледка, която в жегите все повече ми липсва!  ooooh!

При мен има леко размърдване на грамчета и продължавам. Simple Smile

Хубав ден на всички!  Hug

# 102
  • Пазарджик/Лондон
Привет Hug!

Един от недостатъците на идването ми в Лондон  е , че не остава време да си общувам с вас Sad.

Иначе е много хубавко тук, добре си прекарвам.

Нямам кантарче, така че няма какво да ме стресне и съм го ударила през просото Joy.

Много прегръдки на всички Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug!

Пожелавам ви хубав ден Hug Hug Hug!

# 103
Момичета, четох доста из вашите темички за този режим и ми е интересно има ли резултати при вас? Една на 20 страници чета нещо за диетата, другите са по-скоро като чат, та затова питам, не мога да разбера дали има положителен ефект при вас? Из интернет има безумни коментари от сорта на "от 10 години се храня така и съм 150 кила" - искам само да кажа на хората, които тепърва проучват тази "диета", че тя не се основава на това да гладуваш цял ден и вечер да плюскаш като прасе. Не напразно има ред на поемане на храната - салата, протеин + мазнини, евентуално въглехидрати (ако още се чувства глад) и пиене на течности в края на храненето (основно вода, в никакъв случай алкохол и газирани, подлсадени напитки). Причината е правилната последователност на ензимната реакция, която се постига по този начин. Аз лично в момента съм на този режим, правила съм го и преди, имам и познати, сериозно трениращи които живеят така. Евала на хората, които го спазват, подкрепям ви момичета, давайте в същия дух! А на тези, които плюят режима без да са наясно - не ставайте смешни...
Поздрави! bouquet

# 104
Здравейте!
Андромеда има ефект - да ако си прочела при мен са вече -9кг два месеца режим,и да това не е диета,а режим (начин на хранене) , да по скоро чат е темата,защото (поне аз) не виждам смисъл да изброявам всеки ден какво съм яла. Успех с твоя режим!

И все пак отчет -кайсии за закуска,сега пъпеш,за вечеря салата+ един печен кашкавал (от блога на Аелис)
Е това от мен за сега лек ден!!! Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт