Режимът на Ори Хофмеклер 19

• 59 771
  • 480
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте, момичета  Hug

Добре си изкарахме, макар и кратко.
Не ми се качва на кантар. Въобще  Whistling
Ще пиша повече от работата.

Хубава нова седмица   bouquet

# 76
Прекрасна нова седмица от мен! Hug

# 77

Обяда от мен!
Джери мила честит празник на патерица! Жива и здрава бъди,все така красива и лъчезарна! Hug Hug Hug

Аелис на теб приятно изкарване да пишеш как си!

При мен нищо ново пак съм на АБ пак отваряха раната на зъба ,абе много проблемен излезе  ooooh!

Кантарът се е заковал ама ще мръдне къде ще ходи!

Лека нова седмица и от мен !!! Hug Hug Hug

# 78
Джери, честито и от мен / на патерици/! Да си много здрава и щастлива!   bouquet

Аелис, очакваме включване! Simple Smile

Моят кантар и той е пуснал котва, но аз не съм много сериозна и сама си го правя... Crazy

# 79
  • София
Здравейте  Hug
Джери, честит рожден ден на патерица   bouquet
Да си жива и здрава  Hug
Ами и ние имахме празник вчера, сватбата на дъщеря ми  Flutter
След толкова вълнения и емоции днес съм като замаяна, ще покажа и снимки скоро  Hug
Хубава вечер  Hug

# 80
Марги честито мила,живи и здрави да са ти дечицата и все така да се обичат,днес тъкмо за теб си мислех кога ли е щастливото събитие. И времето беше много хубаво,вие също сте били много красиви....  размечтах се . Чакаме снимки.  Hug Hug Hug

Лека вечер и от мен!

# 81
Добро утро  Hug

totoli, милата! Бързичко да се оправя зъбчето , по-точно мястото му  Hug

Марги, ооо! Честито ! Аз всичко видях  Hug Много си хубава ! Рокличката е чудесна. А и щерката е много хубава! И зетят
(Момичета, Марги ми е приятелка във фейса, по-точно не знам как стана, та и  щерката й ми е, и аз любопиткото всичко видях  Wink)

Жени, нищо, ще мръдне кантарчето  Hug Търпение само  Hug

Момичета, благодаря ви за поздравите !
Мен пак ме страх да се кача  на кантарчето, че кой знае какви неща ще покаже  Crazy
А. за успокоение на съвестта вчера ходих да тичам в НСА.

Хубав ден ви пожелавам!

# 82
Добро утро и от мен дами!
Джери благодарности за морското кафе  Simple Smile Как ми се ходи и на мен на плаж (ама е още далечеее  Laughing)

Мръдна мъничко моето кантарче  hahaha

Е това от мен за сега лек ден!!! Hug Hug Hug

# 83
  • Пазарджик/Лондон
Момичета, пиша ви от Лондон Flutter.Със самолета всичко беше ок, даже ми хареса Wink.

Скъпият не ми оставя време за комп, когато се измъкна, пак ще пиша Joy.

Нямам кантарче тук, ама той твърди, че не ми и трябва, щяла съм да стана фиданка за месец Joy.

Малко по диагонал ви изчетох, ама няма как - като ми остане малко време ще ви чета подробно.Само да честитя на Маргита - да са живи и здрави щерка ти и зетя, много да се обичат и да са много щастливи заедно Hug Hug Hug Hug!

Пожелавам ви прекрасен ден Hug Hug Hug Hug Hug!

# 84

Добро утро!
Аелис като ти остане време непременно да пишеш,да ни разкажеш ,снимки да покажеш  Hug

Аз днес отново пак на зъболекар ooooh!

Това от мен за сега лек ден дами ! Hug

# 85
Здравейте  Hug

Тотоли, мерси за кафенцето  Hug Ще ходим на плаж. Само малко по-топличко да стане. На бонбончето дали ще му хареса  Heart Eyes

Аелис, о, искам и аз там  Crossing Arms

Скъпият го няма днес и аз тренирах. Ох, от този скъп все нямам време за тренировки  Crazy
57,4 съм. Считам го за де що годе добре. За нещо исках да се похваля. Но ми изфиряса от главата.

Хубав ден, момичета  Hug

# 86

Кафенцеее!
Здравейте дами!

Джери на бонбона  Twisted Evil ще му хареса сигурно ама се чудя с него дали въобще да си го причинявам това много щур взе да става,само пакости са му в малката главица,сега е на вълна катерене добре че му тежи дупето.

Аз няма да си казвам точните кг  Embarassed ама има резултат определено като реша че съм свалила колкото е нужно ще кача преди и след  hahaha

А да питам къде са се изпокрили всички,да не закусвате мекички а? Joy

Това от мен отивам да пооправя малко . Лек ден на всички!!!!!!! Hug Hug Hug

# 87
Добро утро!   bouquet

Благодаря за кафенцето, тотоли! Бързо да минава твоето зъбче!

Марги, честито на младоженците и от мен! Да са здрави и много щастливи!

Аелис, да си изкараш прекрасно времето в Лондон!

При мен кантара се опитва да прескочи на 58, но нещо му е трудно....Вчера сутринта беше 58.9, тази сутрина 59.200...тези грамчета вече започват да ми лазят по нервичките...а мъжо и той вчера ме изкуши с една Нутела... Embarassed Трябва да се стягам, че то не остана до морето...  261uu

# 88
  • Пазарджик/Лондон
Пак съм набързо, ама няма как, скъпият все зор ми дава Joy.

Добре ми е в Лондон, харесва ми, но режима съвсем го изоставих- доста си хапвам Embarassed.Добре , че нямам кантар да отразява щетите Rolling Eyes.

Хубава вечер ви пожелавам Hug Hug Hug Hug Hug!

# 89
Кафенце,време му е :

Да  се похваля моят кантар бавно но славно върви надолу  hahaha

Джени как сте вие със сладурковци,моите ме изтискват направо  Grinning

Аелисче хубаво да си изкарате после ще разказваш!

Приятен слънчев ден на всички!!! Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт