СЕПТЕМВРИйските кореми се надуват и сладки бебчета във тях бушуват!

• 31 659
  • 741
  •   1
Отговори
# 180

Добро утро.
Какво е това време навън? Имам чувството, че идва края на света  ooooh!
Ами ...... 2012-та е  hahaha Шегувам се:)

Aaa, по последни данни го отложиха тоя край с някакви 70 години, ако не се лъжа  Wink

Сутринта бих собствения си рекорд и станах в 5:50

Ох, нашия синковец пристигна посред нощите при нас с думите "В стаята ми има гръмотевици"

# 181
Ох, нашия синковец пристигна посред нощите при нас с думите "В стаята ми има гръмотевици"
 Joy Joy
Анхелка, намерих ги аз тези гащи  Simple Smile да видим само като му дойде времето кой номер да избера  Crazy А...и да не са прашка за мен че... Mr. Green тоз дупалник дето съм отляла  Joy
Хубав уикенд  на всички  Hug

# 182
Ева - аз откакто съм бременна, съм без прашки и толкова свикнах с бикини, че май ще продължавам занапред такова бельо да си купувам  Hug аз също ще изчакам да видим размера  Party

схващането на крака вчера мина от магнезия, явно при мен помага  Party

# 183
Запис и от мен!  Simple Smile Докато ви изчета, обяд стана!
 Фейт, страхотна темичка!   bouquet

# 184
Анхелче , от както съм бременна и аз само на бикини го карам  Simple Smile
Забравих да кажа, че и на мен сякаш ми повлия магнезия за крампите. Пия по едно вечер, за сега имам подобрение  newsm03
Фейтче, сори за последователните постове  Blush Hug

# 185
Привет, големи писарки Simple Smile...ама то как да не пише човек в такава прекрасно оформена тема Simple Smile

Прасците - чувствам ги за няколко секунди като изтръпнали и стегнати сутрин като се събудя и си изпъна краката. През деня нямам проблеми

Килограмите - мисля, че за сега се движа добре +4, но последно се теглих преди 4 дни.
С прдишната си пременност качих 11 кг, като в болницата остваих 7 кг. Останалите 4 кг. успях да ги намаля до 2-3 кг. и така вече пета година все варирам околко тия граници, т.е не успях да сваля до 49 кг. повече, а все се въртя около 51-53. Много ми се иска да няма "възходяща градация" в теглото и след това раждане...ама каквото, такова. Важно е беба да се роди жива, здрава и ...със зелени очи  newsm08 ...Simple Smile)

Количката - тази на баткото е що - годе запазена, но ми се струва, че е и леко избеляла от слънцето и ми се иска да купим нова...но не сме решили твърдо още как да действаме, като знаем колко малко време ползвахме предишната, сега се колебая дали да купуваме нова. Иначе си харесах тази на Ариел. Симпатична и на разумна цена. Сума от 500 лв. нагоре ми се струват абсолютно неразумно похарчена. Ние ползвахме количката някъде до към 1 г. 5 м. Той е роден февруари и пролетта след първата годинка купихме триколка със сенник и си излизахме на разходки с нея, в малко по-прохладно време ползвахме количката. Като сложим зимните месеци 3-4 в които количката не се ползва, а се замества със шейна и излиза, че е ползвана малко повече 1 година само. Мисля, че сега ще се получи пак същото. Като ни се родят бебоците (живот и здраве) септември, количката ще се ползва до към ноември и ще се зазими до началото на март. После ще се ползва цяло лято и есента пак до към ноември и на пролелт хайде с триколките. И сметките отново показват 1 г. употреба. Така че няма смисъл от скъпи колички, тежки и обемни, които да заемат място в и без друго тесните коридори и тераси, или да заемат целия багажник на колата, като се поеме в някаква посока. За себе си съм преценила, че за количка трябва да се инвестира в нещо практично и на разумна цена. Така че ако все пак се навием да купимнова количка, то тя няма да е по-скъпа от 500 лв.

Хайде аз се връщам към работа....а как мразя да се отработват дни. Утре - неделя - отново за нищо няма да остане време.

# 186
Пишете бе мимичета ... темата е за това  Hug

И аз да кажа за бикините. Още от миналата бременност така свикнах с тях, че прашки почти не слагам  Blush а и забелязах, че с тях нямам проблеми с гъбките /да чукам на дърво  Whistling/ Преди години, до като носех прашките бях много редовна пред АГ кабинета  Mr. Green

# 187
Здравейте!
хехе много сте изписали от новата тема  Simple Smile
Фейт   bouquet

Сега да попитам нещо..Чудя се нов  стерилизатор да взема или да погледна в продавалника newsm78
И на каква марка да се спра...

# 188
  • Бургас

Добро утро.
Какво е това време навън? Имам чувството, че идва края на света  ooooh!
Ами ...... 2012-та е  hahaha Шегувам се:)

Aaa, по последни данни го отложиха тоя край с някакви 70 години, ако не се лъжа  Wink

Сутринта бих собствения си рекорд и станах в 5:50

Верно? newsm78 Пак съм изтървала. Тъкмо си бях сметнала, че ще имам два-три месеца след раждането да влезна във форма и да се отдам, за последно,на оргии и разврат hahaha Joy Joy
И нашият хакер дофтаса тази сутрин в 4ч., носейки си безценната възглавница (винаги си я мъкне с него, ако ходим с преспиване нейде) и се намести между нас, с тате му, зави се през глава и хък не чухме повече. Беше се ококорил от ужас, милия Laughing То верно си беше страшно снощи - гърмене, трещене, дъжд ooooh!

# 189
  • Stara Zagora, Bulgaria
Moмичета помагайте Hug, от време на време имам тъпа болка ниско долу все едно левия яйчник, пия магнезий по лекарско предписание, ама се притеснявам доста. Днес така сутринта и се отказах да излизам и мисля да полежа, а е едно хубаво време.

# 190
Оф, аз не можах да издържа и преди малко отидох и си взех още 1 боди  Sunglasses Качих и него в албумчето.

# 191
stefiss_1978 - много яко  hahaha аз съм шефа вкъщи  Mr. Green

# 192

maimunkata1 Hug Според мен е нормално. Важното е болката да не е постоянна и нетърпима! В момента навлизаме в 3-те най-тежки месеца, с разтягане на матката, таза, сухожилия и така нататък...болежките ще стават все повече и повече  Mr. Green
 Аз съм с трахиобронхит  Cry Кашлям ужасно, имам чувството, че ще си изкашлям бебето  Confused Яко някой знае за бабин илач да става и за бременни да пише!
В момента правя инхалации с лайка, ям мед, лимони...

# 193
stefiss_1978 много са сладки и изчистени. Hug
Дай малко инфо за магазина, на линка пише Гр. София бул.”Вардар” Разсадника бл. 20 вх. Д.
Там ли им е магазина? Аз работя в кв.Иван Вазов май е близко от тук.. newsm78 Иначе в сайта, като че ли не видях такива бодинца..

# 194
stefiss_1978 - много яко  hahaha аз съм шефа вкъщи  Mr. Green

Crazy Crazy Crazy направо е много яко ... искам и аззззззззз  Blush
Каква му е цената ...май нямат магазин в Пловдив  Tired

Общи условия

Активация на акаунт