СЕПТЕМВРИйските кореми се надуват и сладки бебчета във тях бушуват!

• 31 662
  • 741
  •   1
Отговори
# 195
Аз ги взех от един магазин в Сливен, но на етикета им пише този производител. За това потърсих инфо в нета и намерих само това. Цената им е 6.99, но има 10% отстъпка когато пазаруваш за новородено. Ако някоя мама иска, да ми пише на лични- ще го уредим.

# 196
  • София
Този магазин е много близо до клиниката, в която ходя. В други ден като ида за болничен ще го посетя.

# 197

И нашият хакер дофтаса тази сутрин в 4ч., носейки си безценната възглавница (винаги си я мъкне с него, ако ходим с преспиване нейде)

Joy Oх, извинявам се за спама, но ме напуши смях... Нашия също винаги пристига с възглавницата си + одеало, бутилката с водата и едно плюшено куче. Къде ги изнамира в състояние на полусън не знам. Но като дойде заема по- голяма част от леглото... Днес се бях схванала тотално докато се съмне.

stefiss_1978, това боди верно е много сладко  Heart Eyes

# 198
Аз ги взех от един магазин в Сливен, но на етикета им пише този производител. За това потърсих инфо в нета и намерих само това. Цената им е 6.99, но има 10% отстъпка когато пазаруваш за новородено. Ако някоя мама иска, да ми пише на лични- ще го уредим.
Свързах се по телефона с магазина. Всяка събота са до 15 часа имат бодинца за бебета, като цените им почвали от 4; 4.50; 5.00 и т.н.. Всички бебешки дрешки били 100% памук. Simple Smile

# 199
Да - наистина са 100% памук. Предполагам, че ще имат и много по-голям избор, а и цените ще са по-ниски.

# 200
Здравейте момичета
Ако има някой, който е запознат с механичните помпи за кърма може ли да сподели и въобще механичните ли са по-добър вариант или електронните.
Слънчев ден от мен

# 201
Да - наистина са 100% памук. Предполагам, че ще имат и много по-голям избор, а и цените ще са по-ниски.

Магазина е горе-долу с моето работно време Sad, но като излезна в болничен ще падне обикаляне. Hug
И аз исках да попитам за помпите, гледах, че и в Магазин DM продават ръчни. Предполагам, че ще ни потрябват още в болницата?

# 202
Важно е беба да се роди жива, здрава и ...със зелени очи  newsm08 ...Simple Smile)
mamanaalex ,нашият татко е със зелени очи и аз много,много си мечтая и бебка да е със зелени оченца  Heart Eyes,но пък ако не е аз пак много я обичам  Heart Eyes  Blush smile3525

# 203
Здравейте и от мен ,
вчера мина феталната и при мен и лекарката каза мъж е .
Малко се поуспокоих тъй като последната 1-2 седмици доста тревоги натрупах  Praynig
За количките да си призная ,че аз имам количка от каката Chipolino  Embarassed ,която не е мръднала няма избеляло няма скъсано и най -вече е много здрава , на която коша е люлка с възможност за застопоряване. Много ми помогна тази люлка първите 3 месеца да си призная много често спеше в нея,защото това я успокояваше .Така че мисля че  в този ценови клас е добър избор.
Аз вече  си харесах количка на peg perego ,но сега няма да я купувам ще си я поръчам след като се роди ,а на първо време старата.
F.a.t.e. замислих се от поста ти ще пробвам и аз с бикини , че иначе и аз така ...
stefiss_1978 от къде в Сливен го взе аз ходя често там ?

# 204
ЦВЕТИ, аз мисля,че електрическите са по-добре,изцеждат до край и много по-бързо Hug и  другите вършат работа,но ако имаш тази възможност не пропускай да си вземеш електрическа Peace

# 205
# 206
според мен ел.помпи са добре, ако се цедиш редовно, тогава си заслужава да се инвестира в покупката  Hug иначе са като трактори - много шумни - но поне не се правят мускули на ръцете  Crazy

обаче, ако само кърмиш, без да се цедиш редовно, може би ще ти е излишна...

аз си взех ел.помпа - все ми се иска да го кърмя, обаче ме е страх, ако нещо не се получи... - ще се цедя с помпата и ще го храня с шише - предимството на храненето с шише е, че разбираш колко е изяло, но пък липсва контакта с майчината гърда  Heart Eyes

ще видим как ще стане работата...

# 207
Здравейте от дъждовна Варна!
Благодаря ви момичета за подкрепата,която имах за приятелката ми!Операцията мина успешно,има си бебче 9-та седмица със пулсации.Понаболява я,но е добре.Има завиден апетит  Mr. Green Което ме навежда на мисълта,че е добре.Още веднъж ви благодаря за подкрепата.
Обръщам се към мамите от Варна със този линк http://www.vodnaaerobika.eu/ .Утре ще отида на първа тренировка за да видя как ще е .Ако ми хареса смятам да посещавам часовете във вторник и четвъртък,защото са дневни.Бая ми е далеч,ама не ми пречи.Разговарях със жената-една тренировка е 9 лева.Беше много мила и ми отговори на всички въпроси.Ако има желаещи ще се радвам да имам компания.
 Hug

# 208
Някоя мама пробвала ли е тази техника за успокояване на бебета на доктор Карп? Много ми е интересно дали наистина работи...Бебетата направо изглеждат като хипнотизирани ама дали не е само за филмчето?
http://www.youtube.com/watch?v=ddRkI5wVIqQ

# 209
  • Бургас
Момичета, видях снимките с вашите покупки. Супер са! Обаче аз още нищо не съм гледала за бебето, не съм купувала нищо и взех да се чудя- да започвам ли? Рано ли е, късно ли е?

Общи условия

Активация на акаунт