СЕПТЕМВРИйските кореми се надуват и сладки бебчета във тях бушуват!

• 31 671
  • 741
  •   1
Отговори
# 210
  • Варна
lina_bs естествено, че не си закъснялла с покупките. Аз също още нищо не съм купила. Има време. Peace

# 211
Ето тук има видео клипове за връзването на слинг-шал http://www.estestveni-idei.com/prod/video/video-sling.html
За мамите от София - можете да отидете на място и да говорите с момичетата как да си изберете какъв слинг да си купите, имат там оборотни, които можете да пробвате и на място. Разбира се, сега с коремчетата е различно, но поне можете да видите на живо какво представляват.

А от тук преди време взех информацията какъв и как да си ушия http://www.estestveno.com/node/167

# 212
lina_bs Аз големият шопинг ще го направя началото на 9 месец чак.  Peace

# 213
Момичета и аз да се запиша в новата тема,преди да сте я изписали.Едва ви изчетох.
Виждам,че коментирате коланите.Аз имам колан за кръст,купен от USA и е страхотен.Без болка и без да го усещам.Но го нося само в къщи,защото доста си личи под дрехите.Просто е много стабилен и по -плътен.Но от вчера съм с този колан за придържане на корема http://kasida.bg/anita-kolan-za-bremenni-babybelt-bql-323-12770.html. Носих го и навън.Не си личи изобщо под дрехите и наистина комфорта се усеща веднага. Hug
Ако някоя мама има нужда от такъв и се чуди дали да си купи,аз подкрепям напълно.

# 214
Някоя мама пробвала ли е тази техника за успокояване на бебета на доктор Карп?
http://www.youtube.com/watch?v=ddRkI5wVIqQ
Мога да споделя нещо подобно.
Имам приятелка с 3 месечно бебе и тя ми каза,че когато е много ревлив малкия  му пуска сешоара и той моментално заспива. baby_neutral

# 215
мама зайка_, аз бях така в третия месец като ме лепна една кашлица, пих някакви хомеопатични хапченца, но мисля че това дето ми помогна беше синап с мед, размесено, синапа беше около супена лъжица, счуква се в хаванчето, и после сложих мед на око в една кафена чаша от 150 мл. За три дни нямаше и помен от кашлицата, дозата мисля че беше три пъти на ден по лъжичка преди хранене.

Последна редакция: сб, 19 май 2012, 15:10 от krassymira

# 216
  • При моите мъже...
Рошличка, баткото го усмирявах с шъткане, ама не знаех, че това е специална техника. До към годинката вършеше добра работа - после той почна да ми шътка Laughing

# 217
Въпросче към всички,които са наясно със слинговете  Wink. Изчела съм много за тях и определено искам един такъв,но за съжаление не съм сигурна кой от всички модели да избера. Има такъв с халки,има без халки,мей тай,такъв като на anghella  Grinning. Този като на anghella не знам дали си има име,но ми прави впечатлени,че като че ли се слага по-лесно(не е просто парче плат,ами изглежда повече като нещо завършено(кенгуру например Mr. Green)). Може би е най-добре да питам в някой магазин,но реших да пробвам тук(току виж гуруто на слинговете тайно се подвизава в наш'та тема Grinning). Това,което търся главно е да бъде максимално лесно за слагане и в същото време да е удобно за бебка  Rolling Eyes. Предполагам,обаче,всички търсят това Mr. Green.
Ако някой знае нещо,ще се радвам да сподели  bouquet

Последна редакция: сб, 19 май 2012, 15:35 от bel4eto

# 218
мама зайка_, аз бях болна още в самото начало (4-5 г.с.) и за кашлица тогава открих много рецепти. Ето 3, които аз ползвах тогава:
1) 2 дюли се срязват на четири(без да се махат семките и кората),10 ореха чукнати с черупките,1 голяма глава лук с обелките.
Всичко това се сварява,като стане хладко се прецежда,добавя се мед на вкус и се пие когато се сетите през деня по 2-3 глътки.
2) 1 глава лук се обелва, и се нарязва на ситно. Залива се с 1 литър вода и се оставя да котлона. Изчаква се да изври половината течност, добавят се мед на вкус и се пие по 2-3 глътки през деня когато се сетите.
3) Сварява се кола и се пие като сироп за кашлица.

Дано ти помогнат. Бързо да се оправяш!   Hug

# 219
  • shumen
Момичета как сте?И аз днеска направих първата покупка за бебчо-едно сладко бодинце.Но утре като се прибера на Търново ще кача снимка,защото тука нямам кабел.
И тук е облачно,сутринта валеше,а сега се изясни и май и слънце ще пекне.
Аз мисля след 15.07.пак да се прибера за малко,но не знам ще мога ли да пътувам вече с автобус?То Търново-Шумен са 2.30 часа,ама не знам да не стане нещо.След това няма да мога вече,а като се затъжа ми домъчнява.

# 220
danaeka не е много път с автобуса,но пак трябва да питаш доктора...А ако те притеснява пътуването с автобус може да пробваш с влак там поне може да се разхождаш Simple Smile

# 221
Да се отчета и в тази тема, благодаря на всички, които ми отговориха за болничните,беше ми полезно   bouquet
Мама Зайка, ама вие не скучаете откъм болести във вашта къща! По този повод, мойто дЯте от вчера е с температура, дано не хвана и аз, въпреки че с това спане с нос в нос, малко съмнително  ooooh!
Да се оплача, днеска чаках още едно класиране за ДГ и отново не е приет, просто след някой месец ме чака голяма веселба в къщи!!!
Иначе ние до пет месечна възраст на Павката си спяхме на сушоар, как не гръмна - не знам, а как съседите ни издържаха - също.
За колан след раждането - не съм ползвала, корема ми се прибра в същия вид какъвто си беше и преди да родя.
След раждането ползвах от тези бабините огромни гащи, само те не ми дразнеха на операцията, еднократните ми убиваха, може би им бях нацелила номера. След това порядъчно си ми текаха лохии 40 дни, а след две седмици за разкош ми дойде.
Имах още да казвам мъдрости, ама мойто се събуди .

# 222
belcheto - аз все си мисля, че слинга, който купих е най-добрият възможен  Hug защото нищо не се наглася, премята, връзва - той си е готов за носене - швейцарска марка - бях я издирила по етикета - ще потърся пак и ще го постна - там имаше и други снимки  Hug

ето я фирмата http://www.labaleine.ch/xtCommerce/index.php?cat=c4_Sling.html&a … gp8om773j53li6cs7
тук хубаво се вижда формата, но нов е много скъп Grinning

# 223
  • Варна
Точно този тип слингове има в продавалника. Аз обаче мисля, че кърпата ще разпределя по-добре тежестта.

# 224
  • София
Такъв слинг имаше преди 4 г. в Пигис хаус в София. Струваше около 95 лв. Аз лично не си взех, защото ми се струваше, че бебето може да изпадне от него. В крайна сметка не се научих да ползвам и този с халките, де  Laughing. Сега, живот и здраве, пак ще пробвам  Peace.

ПС. Ей, цял ден чакам да ни пуснат по-рано от работа, ама нейсе, само с чакането си останах  Tired.

Общи условия

Активация на акаунт