СЕПТЕМВРИйските кореми се надуват и сладки бебчета във тях бушуват!

• 31 659
  • 741
  •   1
Отговори
# 165
Добро утро мацки  Simple Smile Днес уж трябваше да има слънце, а гледам навън само облаци  Sad Дано после се оправи, че сме планували ден на село. Купила съм рози и други цветя и ще ги садя.
Имам въпросче. Харесах си кошница за кола Макси Кози Сити, но това, което ме притеснява е, че се монтира обратно на посоката на движението. Знаете ли дали и другите са така или само този модел и дали нещо може да му е некомфортно на бебо да се вози наобратно?

# 166
Добро утро  smile3525 За всички които се интересуват от боденцата http://www.dailycoolwear.com/index.php?route=information/informa … ;information_id=6
 това успях да издиря за фирмата производител. Има и още няколко модела, и мисля днес да си ги взема и тях. Blush Мноооооооооого ме кефят всичките.
Усмихнат ден и дано най-накрая вече се стопли...

# 167
Добро утро, милички Hug
Лек и успешен ден на всички  Simple Smile
Попаднах на този линк, има промоция на количката: http://www.bebemarket.bg/bg/news/abc-design-mamba-amore-nero-discount-6698.html     Wink

# 168
Добро утро! Да се похваля след прегледа вчера. Всичко с бебочка е ок, тежи цели 385 гр, има си абсолютно всичко. От самия преглед при Даскалов съм очарована - 45 мин шоу с един куп снимки и сд.
За магнезия и схващанията на краката.... ами аз вече 2 месеца го пия, но резултат няма.
А зеленчуците и плодовете и аз ги кисна във вода и сода за 30 мин.
Един хубав и успешен ден ви пожелавам!

# 169
  • София
Добро утро и от мен  Grinning.

Вижте какво прочетох току що: http://life.dir.bg/news.php?id=11173959&nt=5. Тъкмо тия дни се чудех дали пък да не взема да се опитам да вкарам малко ред в храненето си, защото досега съм +10 кг, а последните месеци очаквам още повече. Та идеята ми беше нещо като разделно хранене (без да изпадам в крайности), примерно само месо със зеленчуци, вместо с ориз/картофи или само ориз/картофи. Май 90 дневната диета е на подобен принцип (не че смятам да я спазвам). Вие опитвате ли се да спазвате нещо подобно?

millenitta, кошчетата за бебета са винаги в обратна на движението посока, причината е в неукрепналите им вратлета  Peace

# 170
Добро утро.
Какво е това време навън? Имам чувството, че идва края на света  ooooh!
matzko , как се научи да се овързваш с тези шалове  Crazy Ужасно сложно ми се вижда. Сама ли се справяш или трябва някой да помага? Много искам да ползвам слинг, но ми се струва много, много сложна работа.... По- добре да се ориентирам към готов, нагласен за ползване.

# 171
Ами аз почти постоянно така си се храня, в смисъл внимавам какво и кога ям, примерно плодове винаги само половин час преди хранене или три часа след, защото иначе фермрнтират в стомаха и дори и сега си го спазвам, мисля че каквото е добре за нас е добре и за бебето, а стомахът е важно да се чувства добре и да няма проблеми с него. А и вече мога да хапвам по много малко наведнъж, че е доста свит, така че съвсем не мога да се претоварвам. Досега съм + 6 и ми е добре.

# 172
  • Варна
koalkata тази Мамба е на промоция мисля във всички магазини. Поне  в тези, в които влизах тук е така.
Слинг и аз мисля да купя, тип шал. Сложно ми се вижда омотаванито, но една съседка ще ме научи.

# 173
koalkata   аз съм пробвала доста диети/преди да забременея/ Blush, тази 90-дневната също. Правих я дори на морето, честно казано е доста неудобна. Tired
 А и вкъщи когато готвиш -трябва да се съобразяват всички с теб. Няма как да си направиш една порция леща или боб за бобовия ден, моя мъж като видеше леща и ми се смееше, че и него съм го подложила на диета.  Wink
 Моя съвет е да си хапваш сега по-малко, но честичко и да залагаш на леки храни. А когато родим и живот и здраве след кърменето ще му мислим. Wink
Една мама много хубаво го беше написала, че в тия дни прод предлог, че сме бременни си позволяваме доста глезотийки, а всъщност реално имаме нужда от много по-малко. Wink

# 174
  • Бургас
Добро утро!

Добро утро.
Какво е това време навън? Имам чувството, че идва края на света  ooooh!
Ами ...... 2012-та е  hahaha Шегувам се:)
Agira, то идеята е да найлоново. Не съм сигурна дали ще намериш естествена материя за тези стягащи чудесии. Peace НО, красотата изискава жертви Flutter
За диетите -  диети после, живот и здраве.  Пък и цял живот все диети, сега ми се е паднало Joy Едисвеното, което се стремя да не прекалявам е тестените продукти (без сладко просто не мога) Peace

# 175
Според мен- тия диети и режими на хранене са за нормални хора  Laughing А ние не сме  Wink Wink Килограмите се свалят след това и то доста бързо-  няма и да разберете кога сте отслабнали. Така че, хапвайте си сега каквото ви се прииска(в умерени количества разбира се), а другото е работа на организма. С първата си бременост забременях 56 кг, станах 70 а година по-късно бях 48. Радвайте се на момента и не се трвожете за килограмите си.

# 176
Привет , ние отиваме на село ! Приятен (и дано и слънчев) уикенд !

# 177
Айде добро утро ... или вече отиваме на добър ден  Mr. Green Hug

Снощи сте се развихрили нещо и много интересни теми сте подхванали  Heart Eyes

При нас времето е облачно и мрачно  Tired... айде вече да се оправя, че никъде не може да се излезе с тези дъждове  Crossing Arms

Роси ... millenitta  весело изкарване  Hug ние май утре ще отскочим.

Ако не се лъжа днес Смайли е на преглед ... дано като се върне ни зарадва с добри новини  Praynig Praynig Praynig

Ами това е за сега, хубав ден на всички  Hug

# 178
  • Бургас
Здравейте момичета   bouquet
Сутринта бих собствения си рекорд и станах в 5:50
Времето в Бургас е много гадно.Как е в Пловдив, какви дрехи да си взема? Аз вече нямам търпение да се прибера, че последно бях Декември. Вече съм си поръчала какво да ми сготвят и съм си уговорила срещите Simple Smile
Стискам палци всичко със Смайли и бебетата да е наред.

# 179
Времето в Бургас е много гадно.Как е в Пловдив, какви дрехи да си взема? Аз вече нямам търпение да се прибера, че последно бях Декември.

Хладно, духа вятър и се заоблачи ... може и да превали  Tired

Общи условия

Активация на акаунт