СЕПТЕМВРИйските кореми се надуват и сладки бебчета във тях бушуват!

• 31 682
  • 741
  •   1
Отговори
# 240
  • shumen
Момичета как сте?Аз да Ви кажа тази вечер как се уплаших,направо щях да откача.Звъня на мъжо и той вика по късно,че стана беля.После ми звънна и каза,че дупчил да слага корниза в хола и като уцелил кабели дали на късо.Добре,че не го е ударил тока.Още не мога да се успокоя.
Със слинга и аз се притеснявам да не изпадне бебо някъде.

# 241
Добро утро, момичета! Вчера писахте за болките в краката и ето днес цяла нощ ту единия крак, после другия, после уж мина и бебка ме събуди в 5:30 с ужасно чувство за глад, вече хапнах сандвичи със сирене и сега пия какао. А днес още съм на работа, не знам, как ще издържа цял ден! ooooh! Дано само времето да е добре, че ако вали, направо ще заспя под някой стол! Simple Smile

# 242
Хайде и аз за слинговете. Аз имам с халки - ползвах го много, но постоянно го пристягах. Сега мисля да пробвам сама да си направя и да се пробвам да се омотая:) Слинговете могат да бъдат и опасни! Особено тези - Премакс, които се предлагат масово в Продавалник - може да прочетете тук http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=652068.0
Има полезни видеа как се слага слинг, как се прави и т.н.
Аз каката не мисля въобще да я пускам на ясла. Ще тръгне живот и здраве на 3. Има ли и други мами, които мислят, че е по-добре и голямото да е вкъщи и как мислят, че ще се се справят newsm78

# 243
  • Варна
tiya_4 твоята кака е още малка. За яслата както решиш, може да нямаш проблеми и да не се разболява , а може и да е точно обратното. Аз нашата сигурно ще я спра от градина за месец два около раждането. В темата, която си дала също казват, че слинг с халка си е опасен. Мен не ми се вижда и удобен с тези халки . Ето тук има различни модели http://www.zilana.com/buy-shal.html

Последна редакция: нд, 20 май 2012, 09:38 от Barbera

# 244
здравйте,очертава се топъл и слънчев ден.Баткото до юли си е на градина,август почива,а септември ще ходи докато не се роди бебчо,после мисля да го оставя 20 дни вкъщи,а след това ще му мислим,или на градина или докато се застуди и не изчезнат вирусите ще е при баба си,но още е рано за планове,че миналата есен октомври и ноември беше нон стоп болен,а декември във студовете си беше здрав и на градина,но се надявам всички да сме здрави.Приятен ден,ние излизаме по разходки!

# 245
Данека ... много неприятно наистина, но важното е че е добре  Hug

Mince Защо не излезеш вече в болнични, явно работата не ти понася добре  Heart Eyes

Ние след малко изчезваме на разходка до село ... времето е супер слънчево   Nature Sun With Face

Хубав ден на всички  Hug

# 246
Mince - може да пробваш с 1 магнезий за краката  Hug обаче гледам, че не при всеки действа, и на мен понякога ми е трудно да спя  Crazy

и тук времето е страхотно  Party

# 247
Добро утро  Party
Как сте днес?  Ние вчера бяхме на разходка в Оксфорд и реших да влезна в Примарк  Simple Smile Купих на беба някой неща от там, не са кой знае какво качество, но изглеждат сладки и са 100% памук...е не най качествения ама за цената са супер  Party Simple Smile
 А и така поне няма да ме е яд ако случайно се роди по голяма бебка  и не и стават Heart Eyes взех за 3.400кг  Party

тези потурки бяха при  дрешките за момченца, но ми изглеждат много меки и удобни за това взех и от тях  Simple Smile те са и за по голямо бебе  Crazy

# 248
Здравейте и от мен в новата тема!Фейтче,страхотна,както обикновено! Hug  bouquet
Нашият бати е приет на ясла,но ще трябва да започне точно септември,когато ще се роди бебка и съм в огромна чуденка дали изобщо да го пускам...Около мен са все противоречиви мненията-едни казват-давай го,иначе ще луднеш,други-ще ти носи вируси вкъщи,не е добре за новородено....и направо незнам!Нямаме баби да помагат,но ще му мисля,има време!
Лина,аз също нищо не съм купувала още.Оняден се захласнах по едни момичешки дрешки,направо като за кукличка,стана ми толкова сладко!Крампи засега нямам както бяха с Денис,но май ме започваха след 7 месец...Ползвах кенгуру на Chicco с малкия и съм много доволна.Слинг няма да купувам.
Момичета,а какво стана със Stefanel?Някой знае ли?Ако четеш,мила,кажи как си!
Смайли,чакаме новини и от теб с бебките!

# 249
  • shumen
Момичета как сте?Аз днеска съм ОК.След обяд си тръгвам за Търново,а хич не ми се иска-при мама и тати е най-добре.Утре отивам на лекар да видим какво ще правим с тези бактерии.Дано се размина с болница,че сега и в къщи има работа след ремонта.

# 250
много сладки дрешки  Hug  аз още 1 дрешка не съм купила  Mr. Green но има време де... планувам към 15 юни път до БГ - дано този път се получи - важното е, че мъжо се нави... че се беше притеснил за мен и бебо  Grinning

аз вчера гледах клипчето на Франческа - направо не знам, страх ме е да го къпя бебето, пък какво ли остава да му ровичкам пъпчето  Thinking добре, че майка ми ще дойде да помага  Party

# 251
Здравейте момичета!   bouquet
Много ми е интересна темата за слинга. На мен също ми харесва слинга. Но си задавам въпроса, как ще го ползвам през студените дни, когато трябва да съм доста навлечена. Как ще си сложа дебело яке и т.н.! Понеже не ми е ясно искам да попитам мамите, които са използвали през студените месеци, че аз съм в голяма чуденка?!
На мен от близо месец ми се схващат прасците по време на сън, особено, когато си изпъвам краката по дължина. По - често ми се случва, когато е топло времето. Страшни болки, които минават с масаж или опъване на пръстите на крака към мен...
За спането и аз кукувам от 5-6 часа сутринта, че мойто бебче е много активно....даже имам случаи, когато  по цяла нощ беснее. Май на мен ще прилича такова шавливо  Flutter
И аз все ровя в тоя продавалник и от там се сдобих с помпа за кърма на Авент, чисто нова на половин цена от тази в магазина, купена е от Англия. Една приятелка ме посъветва да не купувам втора ръка (ползвана), че по уплътнението може да има разни гъбички, които няма как да стирилизирам и да измия.
Хубав и усмихнат ден на всички, заредете се само с положителни емоции (дори времето да е мрачно, както е при нас в Варна)  Heart Eyes

# 252
eva_82, разкошни дрешки сте взели  Simple Smile

Аз все още нищо не съм купувала само гледам и набелязвам  Heart Eyes

Толи, незнам какво да те посъветвам, според мен поне първите 1 - 2 месеца да изчакаш с яслата и след това да го пуснеш  Simple Smile, макар че ще ти е трудничко сама  Hug

Момичета, искам да ви питам как са ви тромбоцитите моите са в норма но около долна граница, трябва ли да се притеснявам  Thinking

# 253
Аз ще реагирам съобразно ситуацията през септември. Но принципно не мисля да го спирам от градина превантивно. Все пак ще преценя съобразно моите нужди и неговата реакция към новия член на семейството.

# 254
  • Варна
pocoloco1 слинга зимата под голямо яке Simple Smile
За помпата, аз имах на авент механична. Много бях доволна, само дето ми се схващаха ръцете Rolling Eyes
Втора ръка абсурд. Аз моята от каката хвърлих на боклука пък какво остава да купя ползвана от някой друг .

Общи условия

Активация на акаунт