СЕПТЕМВРИйските кореми се надуват и сладки бебчета във тях бушуват!

• 31 683
  • 741
  •   1
Отговори
# 255
Привет и от мен в единствения почивен ден за тази седмица:)Аз подобно на Анхелка съм маниак по проучването и изгодното пазаруване,но засега пазарувам само от Английския Ebay.Слинга,който избрах и чакам да пристигне, е на тази марка https://www.babaslings.com/shop/. Нов е много скъп,аз взех почти неупотребяван(поне така пише в обявата Mr. Green) за 10 GBP.Ще сложа снимка(която ще е и първата ми такава в албума) когато пристигне. За зимата си мисля(без да имам никакъв опит) че ще нося бебка под някое голяяяямо зимно яке.
Хубав и слънчев ден(поне в София засега е такъв)  bouquet

# 256
Анхелка, аз пия магнезий, ама явно не ми помага!
Фейт, мисля да изкарам до края на юни, а там вече да си взема отпуска, която ще премине в майчинство!

# 257
замисляте ме за тия слингове, особено като този последния, дето не се омотава. но имам проблеми с гърба още преди бременността и не искам да си представям какви болки ще ми причини това допълнително товарене.

# 258
аз, ако не успея да нося бебчо в слинга (защото тежи) - мисля да натоваря мъжо с него  Mr. Green

belcheto - браво, честита покупка, същата форма като моя слинг  Party

Таня - аз нямам проблем с тромбоцити - но мъжо скоро искаше да дари кръв за приятел и не му разрешиха, защото са с 4 единици под нормата  Thinking знам, че ниски тромбоцити озн, трудно съсирване на кръвта - тогава доста четох в нета - но така и не стигнах до извод какво да правя, че да му се повишат  Crossing Arms ако ти попаднеш на някаква инфо сподели  Party

# 259
Анхела , моите са все още в норма но са по скоро в долна граница - дано да не е проблем Blush

# 260
Днес май всички на разходки!  Grinning

# 261
Миналия път не ползвах слинг, защото ми се виждаше много сложно, сега съм решила да пробвам да се науча, кенгурото определено не е за мен. Аз имах едно на "Чико" и то от по- скъпите им модели, ползвах го 3-4 пъти и го продадох, просто моето дете беше много тежко, страшно ме болеше кръста, абе не ми беше в полза. Имам две приятелки, които си изгледаха децата със слингове и сега са ми обещали да ми покажат, те и двете са с породени деца и твърдят, че им е било много удобно за бебето докато са навънка с по- големите си деца, които се катерят по катерушки, решават че искат те да се возят в количката и прочие, което ражда главата на едни двегодишни, които както и да го гледаш са си още бебета. Едната и вкъщи си го ползваше, защото я беше страх да остави където и да е бебето, понеше баткото много ревнуваше и го тормозеше.
Относно детските, моят дори и да го приемат, няма да го пусна септември, защото комбинацията тръгване на ясла и раждане на бебе накуп, няма да му се отрази добре емоционално. Сериозно съм се замислила за родителски кооператив, защото там са малко деца и боледуват по- малко, а и има още предимства, които ми допадат или по - скоро недостатъците на яслите почти липсват (  възпитателните методи имам в предвид ). Мисълта да гледам накуп две болни малки деца никак не ме блазни и ако се наложи, ще се опитам да се справям сама и с двете поне една година.

# 262
Привет на всички   bouquet Времето се оправи и всички са хукнали на разходка май. Аз също днес цял ден обикалях и се сдобих с някои покупки за бебока. Качила съм снимките в албумчето.

# 263
Здравейте и от мен,
само да се включа, чакам бебе с термин 06,09, второ дете ще ми е, не се знае още пол

# 264
Какво е това слинг? newsm78

# 265
Здравейте мами:).Много хубаво време ,чак да се учуди човек.Надявам се утре да е още по-слънчево ,че всяка година на рождения ми ден вали като из ведро.
Росалинда-може да се върнеш назад в темата ,има много снимки освен коментарите.Накратко казано слинг е кърпа ,която вързана по определен начин става за носене на бебе.По-удобна е от кенгурото,защото бебето в началото не може да си държи главичката изправена ,а и е по-близо до майката и топлината и.Евентуално за зимата и аз бих се замислила за нещо такова.
Фейт при теб мила това е доста удачния вариант..5 етажа без асансьор с количката ми се струва яката тренировка.Всекидневно няма да ти е никак удобно,да не говорим че в топлото време се излиза и повече от веднъж на ден.
Аз отивам с кученце на разходка.Качвам ви една снимчица от лигавщината вчера да се посмеете.В общия албум ще я сложа,ако трябва да е някъде другаде я местя.Гушки тумбаченца.

# 266
здравейте и от мен Hugднес е много слънчево и цял ден съм по разходки Peace сега се прибрах и почвам да готвя отново зелено хихихихи този път спаначена супа Whistling
днес запалих свещичка за смайли в манастира Praynig дано бебчетата и са добре,някой има ли новини от нея Confused

# 267
да не спамя много с картинки - слагам в скрит текст готовото одеалце - утре жената ще ми го прати по Еконт  Hug

Скрит текст:

стана 120/67см - идеално за търкаляне с бебо  hahaha отвътре е вата  Party

# 268
Здравейте мами  Hug
Най накрая у дома, ние със съпруга както сме излезли по обяд чак сега се прибрахме от днешната разходка. Изтормозих го днеска ми се струва, но това е положението. Един ден и той да почива и сега е по-уморен отколкото когато е на работа  Laughing Laughing Laughing
Анхела одеалцето изглежда много сладичко, дано и на живо да е така. Като го получиш да кажеш дали това което се вижда е реалност.

Хайде лека вечер на всички  Hug и аз отивам да си почина малко, че и аз се изморих 

# 269
Здравейте и от мен,
само да се включа, чакам бебе с термин 06,09, второ дете ще ми е, не се знае още пол

За да те запиша в темата ми трябва повече инфо ... има го на  1-ва страничка  Heart Eyes

Днес времето наистина беше много слънчево и ние го оползотворихме както си му е реда  Mr. Green

Честити придобивки на всички мами ... страхотни са  Heart Eyes

Зори ... от Вис Виталис ли пазарихте за малчо ... бая нещица сте взели, браво  Hug

Лека вечер  Hug

Общи условия

Активация на акаунт