СЕПТЕМВРИйските кореми се надуват и сладки бебчета във тях бушуват!

• 31 685
  • 741
  •   1
Отговори
# 270
пиууу,май само аз не съм купила нищичко на бебо Thinking само разглеждам  Blush
мами,да ви питам хапвате ли цвекло,и някои да сподели как го прави и вкусно ли е Thinking

# 271
Франческа цвеклото се полурчава много добре на салата и за сок.По друг начин не съм го употребявала.За салатата-настъргано,настъргана ябълка и овкусено с лимонче,или черен балсамов оцет и сол.Ако обичаш по нетрадиционните вкусове може и малко мед да добавиш.На мен лично ми е доста вкусно така.Хубава вечер мами;)

# 272
Дааа Фейт, от Вис Виталис. Наистина прекалих като за първи път с покупките Whistling но бях решила, че след ФМ всичко е наред и ми потвърдят пола ще направя един шопинг Blush
Анхелче одеалцето е мн сладко, честито!

# 273
пиууу,май само аз не съм купила нищичко на бебо Thinking само разглеждам  Blush

И аз не съм, е, само една малка шапчица с пискюл.

# 274
matzko,ти какво бебче чакаш Hug

# 275
Девойка.

# 276
супееер  Hug да ти е жива и здрава Heart Eyes

# 277
Привет
аз преди да легна ви изчетох и се радвах на новите придобивки. Ние днес получихме първия си подарък - музикална играчка за легло - много й се зарадвах, като малко дете съм  dance
И аз разглеждах слингове и тези с премятане ми се струват най-практични и удобни за ползване, но тези които се връзват пък ти правят опора на повече места и като че ли са по-щадящи, защото разпределят тежестта, та много им се чудя. Отделно че точно през зимата ако се вържем под якето, няма закопчаване и пак е чуденка  newsm12 , а ако трябва да си взема и чанта и принадлежности - като се знам как все мъкна нещо  ooooh!
Лека нощ и сладки сънища на всички мами

# 278
да, ще пиша за одеалцето - майка ми умее да шие всичко и тя като го получи ще го прецени с какво качество е  Heart Eyes

Зори - страхотни дрешки - синичко...ммм...май и на мен ще ми се наложи - като за момченце   bouquet

# 279
супееер  Hug да ти е жива и здрава Heart Eyes

Благодаря ти, да ти се връща и на теб.

За тези слингове, дето не се омотават - важно е да уцелиш точния размер, иначе не е удобен, или виси и тежи повече, или ти се завира в лицето и не виждаш. Освен това като натежи хлапето, тежестта само върху едното рамо е болезнено; със слинг-шал може да се носи на двете рамена. Не ви навивам, просто информация, щото съм пробвала и такъв.

# 280
Аз съм решила да се напъна да си ушия сама слинг с халки и без това имам толкова много свободно време...аз мисля да си го ползвам само вкъщи, че подозирам че крушата няма да падне по-далеко от дървото, а и двамата с таткото сме били големи цербери като бебета Simple Smile И мисля така да си спестя разнасянето на ръце,че каквото съм голямо пиле ще каталясам на 5тата минута Simple Smile

# 281
Добро утро на всички ранобудни бебета  Laughing и усмихнат ден на майките им  Hug

# 282
Добро Утро и от мен   bouquet

Честити покупки на всички много са сладки  Hug
Относно помпите на мен това ми е първата покупка тази бременност, която направих още като минаха първите 3 месеца . То голяма мъка беше първият път след секциото като ме раздвижиха и ми донесоха детето да го сложа на гърдата .То опита да суче но кърмата още не беше слязла и на следващият ден като слезе се получи някакво запушване ,температура, болка и започна едно цедене с  механичната помпа и студени компреси ,а детето не иска да суче . Откъснаха ми се ръцете с тази помпа . Имам голямо желание този път да кърмя така че първата покупка беше ел .помпа ,силиконови предпазители, подплънки и кремче за гърди   Embarassed

Milena_87 май днес имаш повод .Честит Рожден Ден  newsm59 с пожелания за много здраве, а септември едно хубаво бебе.
Слънчев Ден на всички  Heart Eyes

# 283
# 284
Здравейте,
Събуждам се с ечемик на лявото око. Още е рано да звъня на докторката, но все пак: Някоя от вас има ли представа  на какво се дължи това?

А относно покупките за "септемврийчето", съм в ремонт и не съм взела нищо.
А уж не съм суеверна Simple Smile))

Общи условия

Активация на акаунт