СЕПТЕМВРИйските кореми се надуват и сладки бебчета във тях бушуват!

• 31 690
  • 741
  •   1
Отговори
# 285
Честит рожден ден на Милена87!Здраве, щастие, любов и успешно раждане! newsm59
И аз сякаш клоня към слинг шал. Но понеже съм от кръжока "Пречат ми ръцете, пречат ми и двете", ще си го купя.
francheskasweet цвеклото го настъргвам с морков и ситно нарязано зеле, добавям целина, сол, лимон и зехтин. Става страхотна салата.

# 286
Добро утро  Hug
Милена, честит рожден ден, бъди здрава и много усмихната и разбира се горда мама на здраво и усмихнато бебе през септември  bdbaloni
Канекорсо, за съжаление не мога да ти дам съвет за ечемика, не ми е излизал никога  Thinking
Франческа мога да ти кажа една много обикновена, но вкусна салатка с цвекло, надявам се да ти хареса - маруля, цвекло, моркови и сурови слънчогледови ядки (просто поръсаш леко с тях). Овкусяваш по желание. Много лесна и витаминозна   chef
За покупките, аз също нищо не съм купувала още. Мисля да изчакам като се върнем от морето да почна повече да се позаглеждам иииии да започвам голямото пазаруване  Mr. Green

# 287
  • Бургас
Добро утро и от мен момичета Simple Smile
Честит рожден ден на Милена 87!Пожелавам и здраве, щастие и късмет! Честит имен ден на всички именници!

# 288
Добро утро на всички ранобудни  Hug

kanekorso Този ечемик не е проблем според мен и няма нужда да звъниш на док. И наме често ми излизат и за няколко часа - ден ... изчезват  Heart Eyes

Миленка ... ЧРД мила, с пожелание за много здраве и любов и на есен да гушкаш сладко бебче  Hug

Зори ... и ние онзи ден отскочихме до Вис Виталис, нооооо само гледах  Whistling
Ще пазарим след два месеца с мъжо ... живот и здраве  Praynig Hug

Рошличка .... успех със слинга ... чакаме крайния резултат  Wink

Ами хубав ден на всички  Hug Hug Hug

# 289
  party041  Честит празник и от мен Милена. Нека усмивката не слиза от лицето ти и любовта не напуска сърцето ти.    bouquet  

# 290
Миленка,честит Рожден Ден!Бъди много обичана,глезена и желана!
francheskasweet,аз също обожавам цвеклото на салата(попринцип това ми е любимата есенна салата),но също така правя и една много вкусна борш супа с цвекло,моркови,лук и зеле.Ако имаш интерес ще пратя рецептата  Simple Smile
Хубав ден!  bouquet

# 291
Добро утро на всички!
Миленка честит рожден ден   bouquet  bouquet  bouquet

# 292
Миленка , честит рожден ден! ПОжелавам ти много здраве, щастие, късмет и на есен да си гушкаш здраво и прекрасно бебче   bouquet  Hug

# 293
Честит рожден ден,Миленка!Много здраве,щастие,късмет и усмивки ти пожелавам!Бъди безкрайно обичана,а през септември-най-гордата мама на малко юначе! Hug

# 294
  • София
Добро утро Hug
Миленка честит рожден ден  bouquet Пожелавам ти много здраве, любов и леко раждане през септември-

# 295
Добро утро!
Честит рожден ден, Милена! Да си много обичана жена и горда майка!
Приятен ден на всички!

# 296
Здравейте!
Наминавам само да поздравя Миленка .
Миленка ,честит празник !Пожелавам ти много здраве,много щастие и много сбъднати мечти   bouquet

kanekorso ,за ечемик съм чувала,че се търка съз златен пръстен и така минава  newsm78
Хубав ден на всички!

# 297
Хей хей ,изненадахте ме.Благодаря за прекрасните пожелания  Hug Hug Hug

# 298
Милена, честит рожден ден и от мен!  newsm59 С пожелание да превърнеш мечтите си в една красива, изпълнена с много щастие и вътрешно задоволство реалност!

kanekorso за ечемика всичко пак е индивидуално. И аз съм предразположена към такива. Някои изчезваха за дни, но и три пъти съм била подлагана на хирургическа интервенция за премахването им. Това с пръстена и аз съм го чувала и пробвала, но ефекта беше скорострелно възпаление, но и не лечение. Дано се размине по-леко при теб.

Лек и усмихнат ден желая на всички мами!   Nature Sunny

# 299
Добър ден и от мен

Първо да честитя и аз на Милена. ЧРД   bouquet Много здраве и късмет  happy bd

Нека да не забравяме и всички именници празнуващи днес. Честит Имен Ден На  Всички Еленки и Константиновци

Общи условия

Активация на акаунт