Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са препоръките за четки за сенки и избор на четки за прилагане на сенки?
Как мога да направя домашен препарат за почистване на четки?
Какви са препоръките за четки за нанасяне на руж?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са препоръките за четки за сенки и избор на четки за прилагане на сенки?
За четки за сенки, Ecotools и Elf са висококачествени опции. Джъмбо Juumba Linear Brush е отличен избор за прецизна линия. За прилагане на сенки се препоръчват четки като MAC 217 Blending Brush, Sigma E25 Blending Brush, Sigma E35 Taaper Blending Brush и комплект Real Techniques Essential Crease Brushes. Важно е да изберете четка, която позволява лесно смесване и оформяне на външния ъгъл на окото, като същевременно осигурява контрол върху интензивността на цвета.
-
Как мога да направя домашен препарат за почистване на четки?
-
Какви са препоръките за четки за нанасяне на руж?
-
Къде мога да намеря четки с естествен косъм за продажба онлайн на достъпни цени?
-
Какви са препоръките за четки за нанасяне на ФДТ и очна линия?
Но пък сега се сетих, че имам една такава с дълга дръжка (може би това е четката от сайта)
Ползвам я само за разнасяне на молива на горният клепач или за изтегляне на външният ъгъл
,но гледам ,че я ползват за размазване на молива ,нанасяне на сенки под очите,леко опушване на очна линия направена с молив...
Абсолютно е така! Аз имам пенсилът на МАК и този на Сигма и разликата е от небето до земята, а на снимки изглеждат абсолютно идентични като вид, форма, размер и дори цвят и структура на косъмчетата. Тази на МАК е жилава, твърда, груба, както каза Жаки, а тази на СИгма е много по-мекичка и нежна. Съответно с втората посмъртно не мога да размажа хубаво молив или да оформя много прецизно V във външния ъгъл на окото. С първата мога всичко това, но пък ми е твърде груба за вътрешния ъгъл на окото... та, в общи линии изглеждат 100% еднакво, а реално са съвсем различни четки със съвсем различно приложение за мен.
, но не всички се справяме толкова добре като теб.
Особено за цената си са невероятни! Друг плюс за мен са точно дръшките, могат да стоят изправени без да търся къде да ги държа.