Четки за грим 1

• 61 264
  • 749
  •   1
Отговори
# 90
Използвам сега една база за сенки на Артдеко и тя е в малка кутийка. Много е досадно да се бърка вътре с пръсти, особено с дълги нокти. Thinking Искам да реша въпроса с четките кардинално да няколко години т.е. да премина към упражнения а не към избиране на инструменти - за тази цел коя четка на Сигма е подходяща? Да купувам веднъж и да се приключва, защото много се обърках. Praynig Praynig

Момичета, ще трябва да ви черпя за консултациите и търпението...

# 91
Само с веднъж няма да минеш - постепенно ще установяваш, че с еди коя си четка може да постигнеш по-добър резултат, ще се поблазниш от позитивни коментари на съфорумка, ще поискаш да направиш нещо различно..  Crazy

Аз също ползвам тази база, взимам от нея с мини четката за коректор на Екотуулс, мазвам на клепача и разнасям с пръсти - така винаги ми е било най-лесно.

Иначе за холдъра и според мен няма смисъл да го купуваш - всякакъв моливник на практика върши работа, ако ще ги държиш на бюрото си Peace

# 92
О, да с едно купуване на четки няма да стане  Mr. Green Като тръгнеш да се учиш, да гледаш клипчета и да четеш коментари, със сигурност ще се променят изискванията и нуждите ти  Mr. Green Аз ползвам същата база на АртДеко и я нанасям също с мини четка за коректор на Екотуулс  Wink

# 93
Аз имам един тъп въпрос- как да скрия тъмните кръгове под очите си. Цвета на коректора съм го улучила, слива се с тена на лицето ми,. Но с коя четка да го разнеса най добре?

# 94
  • София
Да, точно за този говоря  Peace Хубав е, но според мен не си заслужава цената  Wink За мен си струва да го купиш, ако пътувш често и си носиш повечко четки с тебе.

А за четките, най-добре реши калко и какви искаш. Вземи си основните - за ФДТ /примерно F80/, за пудра и 2-3 за очен грим /една за нанасяне на сенките E55, една за преливане на цветовете E25 и една за по-фини детайли E30/. Мисля, че това ще ти е достатъчно за начало  Peace
Eх, че сте зарибяващи, значи!! Mr. Green
Сега ще се ходи в ДМ пак за четката за опушен грим на Есенс, която смятах да си я спестя. Crossing Arms
Не, че толкова ще ми потрябва някога, ама- да има! Laughing

# 95
  • София
О, тя е много хубава тази четка на Есенс  Mr. Green За опушен грим не става, но е прекрасна за нанасяне на сенки в сгъвката на клепача.

# 96
Аз си поръчах такава на ЕЛФ, от Студио серията - да видим дали ще е добра. От тази на Есънс се отказах, тъй като все ми се струваше, че ще боцка - от цветните косъмчета вероятно ми оставя такова усещане..

# 97
Аз я имам тази на ЕЛФ от минералната серия, но не ми харесва  Rolling Eyes Много е дебела и твърда. Не става за нанасяне на сенки в сгъвката примерно. Общо взето става май само за нанасяне на цвят в ъгъла, но не може да го прелее, защото е твърда. Мисля, че тази на Есенс би свършила по-добра работа. Дано тази от Студио серията е по-добре.

# 98
Много съм доволна засега от четките на Essence. Меки са, почистват се лесно, не се скубят, а и цените им са много прилични. Simple Smile Имам за руж, за пудра, за сенки и за гел очна линия. Последната най не я долюбвам, но проблемът с очната линия си е в моите треперещи ръце Grinning

# 99
  • София
Много съм доволна засега от четките на Essence. Меки са, почистват се лесно, не се скубят, а и цените им са много прилични. Simple Smile Имам за руж, за пудра, за сенки и за гел очна линия. Последната най не я долюбвам, но проблемът с очната линия си е в моите треперещи ръце Grinning
Абсолютно подкрепям! Peace
За цената си са супер успешна покупка и си заслужават всичките до една. Hug
Аз с четчицата за очна линия нанасям сенки е линията на долният клепач или занасям молива, по-скоро замазвам с нея.
Само четката за руж още не съм си взела. Имам и трите за сенки и линия и тази за пудра. Hug

# 100
  • София
Доскоро имах четката за опушени очи и тази за очна линия на Есенс.
Скоро видях и друга, по-голяма за сенки.
И от трите съм много доволна.

# 101
  • София
Аз също имам всички четки на Есенс. Всъщност от тази за сенки и тази за опушен грим имам по две. Ползвам си ги редом със Сигма. Е, не са същото качество на косъмчетата, но за парите си са просто идеални  Peace

# 102
Абсолютно подкрепям! Peace
За цената си са супер успешна покупка и си заслужават всичките до една. Hug
Аз с четчицата за очна линия нанасям сенки е линията на долният клепач или занасям молива, по-скоро замазвам с нея.
Само четката за руж още не съм си взела. Имам и трите за сенки и линия и тази за пудра. Hug

Вземи си и тази за руж, страхотна е, няма да съжаляваш Simple Smile Розовката Heart Eyes

# 103
  • София
Вземи си и тази за руж, страхотна е, няма да съжаляваш Simple Smile Розовката Heart Eyes
E, едвам ме нави! Mr. Green
Непременно! Hug

# 104
Ама какви сте значи, и мене навихте Hug Тъкмо си търся нова четка за руж, ама като се знам каква съм, ще забърша всичките видове Whistling

Общи условия

Активация на акаунт