Четки за грим 1

• 61 227
  • 749
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Здравейте, дами!
Отдавна чета форума и чак сега се престраших да пиша.  Simple Smile От доста време съм решила да се запасявам с четки за грим и се чудя за един кит на Сигма. Четох в блога на Адри, че е много доволна от нейните, но все още се колебая дали си струва разправията с митници и ДДС-та. Можете ли да ми препоръчате някакви алтернативи, които виреят по нашите земи, и са по-лесни за намиране? Мислех си и за МАК, но като сравня цената на Сигма-та с тази на отделни четки МАК, излиза, че е по-евтино да си поръчам Сигма. Побъркала съм всички около мен с тази дилема Simple Smile

# 631
Четките на Инглот също не са никак лоши  Peace

# 632
  • София
Благодаря ти. Не бях се замислила за това - определено е алтернатива. Не, че ще ми трябват толкова много, но като съм си ги навила на пръста, не мога да спя, докато не си взема Simple Smile

# 633
Не знам дали си ползвала някакви четки до сега, но си е голямо удобство и много бързо се свиква с тях  Wink А пък и с хубави четки, нещата са песен  Grinning

# 634
  • София
Ползвала съм, но не за всичко - примерно за ФДТ, руж, вежди, очна линия - и определено има доста голяма разлика. Точно затова съм решила, че ми трябват хубави четки. Не ползвам ежедневно сенки, но искам да си имам всякакви, в случай че "потрябват". Абе, луда работа Simple Smile Simple Smile

# 635
Да похваля травъл комплекта от мини четки с огледало на Chanel.
Много са удобни, всичко е обмислено, комфортно и ненатрапчиво.
В удобно несесерче са, и може да бъдат прибавени най-необходимите деко козметики.

# 636
Не знам дали писах, но много държа да отбележа, че четката на Сигма F80 за нанасяне на ФДТ е №1 , страхотна е  Heart Eyes

# 637
Когато съм готова с цялостната визия за деня на очите, вземам напоен с лосион (масло от жожоба и розова вода) тампон и старателно обирам всяка една прашинка около зоната на гримирането, под очите, защото започва да ме дразни кожата и да ме сърби ужасно. И така с тоаиз тампон обтривам цялото лице сутрин. Жожобата е много добро средство за хубава кожа, преди всичко.
В какво съотношение ти са розовата вода и маслото, и само сутрин ли го използваш този лосион?

# 638
  • София
Не знам дали писах, но много държа да отбележа, че четката на Сигма F80 за нанасяне на ФДТ е №1 , страхотна е  Heart Eyes

И аз съм ѝ хвърлила око - и на един Essential Kit, също Simple Smile Само тази ли имаш или имаш и други, за да ми кажеш дали си струва чакането?

# 639
  • София
Когато съм готова с цялостната визия за деня на очите, вземам напоен с лосион (масло от жожоба и розова вода) тампон и старателно обирам всяка една прашинка около зоната на гримирането, под очите, защото започва да ме дразни кожата и да ме сърби ужасно. И така с този тампон обтривам цялото лице сутрин. Жожобата е много добро средство за хубава кожа, преди всичко.
В какво съотношение ти са розовата вода и маслото, и само сутрин ли го използваш този лосион?
Ами този лосион си го правя сама. В едно шише розова вода, чакам да се поосвободи място от към 2-3 пръста от гърлото и добавям жожобата, но едва 1/3-1/2 от шишенцето с маслото. Колкото мога да събера в бутилката, където ще ми се съхранява лосиончето.
Ползвам го за почистване на грим генерално, особено околоочен и такъв -във водната линия на окото, правен с водоустойчива гел очна линия, обикновено. Тогава топя върха на клечка за уши, обръщам шишето, за да капне колкото да намокри главичката на клечката и минавам само по ръба на окото с влажната и част.

Смених няколко мицеларни води и установих, че по-хубаво от това за мен няма! Hug Няма го опъването на кожата, както е след почистване с мицеларнта вода, например и въобще общото състояние на кожата е друго. Hug
Пробвай! Peace

# 640

И аз съм ѝ хвърлила око - и на един Essential Kit, също Simple Smile Само тази ли имаш или имаш и други, за да ми кажеш дали си струва чакането?
Само тази имам, но определено ще поръчам и други. Сподели и ти , когато поръчаш, а и други могат да се включат - кои четки са Мust have  Peace

# 641
  • София
Ан, аз почиствам паднали сенки с някоя пухкава четка ( за пудра, кабуки, за руж...чиста естетсвено Simple Smile ) .С леко движение, без да натискам .   Peace

# 642
Когато съм готова с цялостната визия за деня на очите, вземам напоен с лосион (масло от жожоба и розова вода) тампон и старателно обирам всяка една прашинка около зоната на гримирането, под очите, защото започва да ме дразни кожата и да ме сърби ужасно. И така с този тампон обтривам цялото лице сутрин. Жожобата е много добро средство за хубава кожа, преди всичко.
Ами този лосион си го правя сама. В едно шише розова вода, чакам да се поосвободи място от към 2-3 пръста от гърлото и добавям жожобата, но едва 1/3-1/2 от шишенцето с маслото. Колкото мога да събера в бутилката, където ще ми се съхранява лосиончето.
Ползвам го за почистване на грим генерално, особено околоочен и такъв -във водната линия на окото, правен с водоустойчива гел очна линия, обикновено. Тогава топя върха на клечка за уши, обръщам шишето, за да капне колкото да намокри главичката на клечката и минавам само по ръба на окото с влажната и част.

Смених няколко мицеларни води и установих, че по-хубаво от това за мен няма! Hug Няма го опъването на кожата, както е след почистване с мицеларнта вода, например и въобще общото състояние на кожата е друго. Hug
Пробвай! Peace

Ще пробвам. Значи и сутрин и вечер обтриваш цялото лице??

# 643
  • София
Аз с много четки съм опитвала да махна от падналите прашинки, но с никоя не съм успявала  Sad И затова после замазвам с четката за фдт Simple Smile Знам, че не е правилно, но е факт, че работи - хем нямам паднали прашинки, нямам и замазани, развалящи цвета на лицето, хем не се ядосвам, че съм си развалила грима.

# 644
Elle-même, опитвала ли си да махнеш прашинките с четка ветрило? Simple Smile Мисля, че се получава.

Общи условия

Активация на акаунт