Четки за грим 1

• 60 976
  • 749
  •   1
Отговори
# 690
  • Бургас
Еми тя и цената и е такава ,но чак пък жалка

Peace

# 691
Инглот имат ли добра четка за блендиране на сенки(много искам 217 на MAC, но не мога да си я позволя)

# 692
  • София
mima_r, ако искаш виж Е25 на Сигма дали те утройва като цена  Hug

# 693
  • София
Аз скоро си получих четките на Samantha Chapman и съм много доволна, но нямам и голяма база за сравнение за да знам наистина ли са добри  Grinning.Гледам обаче едно видео и тъй като английския не ми е добър не мога да разбера напълно отношението на този гримьор.Май не е много впечатлен като гледам начина по който хвърля четката.
И си мисля момичета, като започваш да се гримираш, какви четки е добре да си вземеш?Нисък клас или да дадеш повечко пари, но все пак така да спестиш, защото като купиш евтини, после следващи и накрая пак стигаш до по-скъпото.Чудя се сега дали да си взема и този сет при положение, че имам подобни четки на Есоtools.
Във видеото казва, че тъй като Сам му е приятелка и ако направи ревю на четките, т.нар. "хейтъри" ще започнат да поставят негативни коментари под видеото. Но, като обобщение каза, че не би показал във видеото си продукти, които не харесва.  Heart Eyes Имам много клипчета с ревюта на четките на Сам и повечето са положителни.
Аз имам сета, за който се колебаеш, дали да купиш, не мога да го сравня с четки на Екотулс, защото нямам такива, но харесвам четките и ги използвам с удоволствие. Много са ми удобни и когато пътувам.  Hug Единствената четка от сета, която рядко използвам е най-малката (тази за коректор), защото предпочитам да го поставям с ръце, но пък я използвам за пигменти. Heart Eyes
mima_r, по препоръка на съфорумка купих много бюджетна четка за блендиране от бамбуковата серия на Елф, ето тази http://eyeslipsface.co.uk/en/restofworld/brushes/bamboo-blending … -brush/invt/6819/

# 694
Щеше ми се да не правя поръчки Wink Сигмата ме устройва да, ама то доставката излиза почти колкото четката  Thinking
Cesari/ Olia, доволна ли си от нея?

# 695
  • София
Щеше ми се да не правя поръчки Wink Сигмата ме устройва да, ама то доставката излиза почти колкото четката  Thinking
Cesari/ Olia, доволна ли си от нея?
Да, доволна съм, имам още 3 четки за блендиране, значително по-скъпи, но използвам тази, от както я имам. Много е мекичка и идеално блендира.  Hug Дано да се включат и другите момичета, които я имат.

# 696
Много ти благодаря  Hug

# 697
  • София
Има ли четка от Real techniques, която да се доближава до МАК 187?  Thinking Или някакъв друг по-бюджетен вариант? Не знам как стоят нещата в Инглот.

# 698
  • София
Аз имам Е25 на Сигма и съм страшно доволна! Обмислям вариант да си поръчам и една за хайлайтер .. Коя е най-подходяща - идеи?  Flutter

# 699
  • Torino,IT
Можете ли са ми кажете коя е четката на Мак за нанасяне на руж и хайлайтер, би трябвало да е една и съща само техниката с нанасянето на хайлайтера трябва да е с издължената й част, само знам че е бяла.

# 700
Можете ли са ми кажете коя е четката на Мак за нанасяне на руж и хайлайтер, би трябвало да е една и съща само техниката с нанасянето на хайлайтера трябва да е с издължената й част, само знам че е бяла.
168  newsm78

Руж и хайлайтер може да се нанася с много четки и е въпрос на лични предпочитания и навик.

# 701
  • София, Лагера
Девойки, според вас тази четка дали е оригинална, или е менте?
http://www.ebay.com/itm/Real-Techniques-Powder-Brush-High-Defini … sh=item3a7d5b2515

(нищичко не разбирам от онлайн пазаруване  Embarassed)

# 702
  • София, Лагера
И още един бърз въпрос, дами: може ли да ми препоръчате четка за ФДТ тип като тази: , която да се продава в БГ и да не е много скъпа!

# 703
  • София
Ноеми, по-добре си купи четката на Сам от iherb. Така ще си сигурна за качеството. Мисля, че ще излезне и на по-добра цена. Ако ти е първа поръчка от сайта, в темата за него можеш да намериш намаление, което е 5 долара  Peace

IL., и Инглот, и ЕЛФ, и Сигма имат подобна на 187. Принципно имам и 187, както и тези на Сигма и Елф - мога да ти ги снимам, ако това ще ти е от помощ. Саманта има една stippling brush, но тя, според мен, не може да се сравнява със 187 и производните й. Космите на тази на Сам са много по-късни, поради това самата четка е някак по-твърда. Не неприятна или деряща, просто стабилна. Докато 187 е с по-дълги косми и е по-подвижна, да я наречем.

# 704
  • София

IL., и Инглот, и ЕЛФ, и Сигма имат подобна на 187. Принципно имам и 187, както и тези на Сигма и Елф - мога да ти ги снимам, ако това ще ти е от помощ. Саманта има една stippling brush, но тя, според мен, не може да се сравнява със 187 и производните й. Космите на тази на Сам са много по-късни, поради това самата четка е някак по-твърда. Не неприятна или деряща, просто стабилна. Докато 187 е с по-дълги косми и е по-подвижна, да я наречем.[/color]

Elle, благодаря ти, винаги си много отзивчива   bouquet Hug

Аз тепърва се уча да използвам четки, 187 ми хареса за нанасяне на ружа и хайлатър под веждите. Дава едно много леко докосване Blush Ще ми покажеш ли четката на Елф в сайта им? Смяташ ли я за качествена? Аз не съм поръчвала от сайта нищо, но може да пусна една-две четки- четох че Студио серията била по-добра (както и бамбукова). Със Сигма и ходене на митници не ми се занимава сякаш  Embarassed Инглот какъв номер е и помниш ли случайно цената? Извинявай, че те затрупах така с въпроси  Heart Eyes

Ноеми, четките на Саманта и аз препоръчвам - iherb.com  Grinning Аз от там си поръчах тази четка за пудра.

Общи условия

Активация на акаунт