Отговори
# 60
пеп-4o напрвих арменските  сладките, разкошни са.  Hug
Естествено милото каза, че не са достатъчно сладки, ама  той си е такъв. За него десертите трабва да са толкова сладки,че като хапнеш да те "удря в петите". #Crazy Аз пък не обичам толкова сладко.
Много са вкусни.Направих ги с бяло брашно.
Надявам се утре да се харесат и на дечицата в училище.

# 61
Имам рецепта за сладкиш, но в рецептата пише "едно пакетче бакпулвер."  Колко чаени лъжички са в пакетчето (половин/една/повече)?  Моят бакпулвер е в кутия.

# 62
Имам рецепта за сладкиш, но в рецептата пише "едно пакетче бакпулвер."  Колко чаени лъжички са в пакетчето (половин/една/повече)?  Моят бакпулвер е в кутия.
И моя бакпулвер е в кутия и когато рецептата е с 1 пакетче ,слагам една чаена лъжичка.

# 63
Пети, благодаря!!

# 64
Здравейте момичета,
Да споделя - по ваши съвети и рецепти направих  бишкотена торта с крем от заквасена сметана + разтопен шоколад и желатин .
Сега искам да приготвя торта с блатове . ще са ми нужни два крема бял и кафяв . Кафевия крем ще бъде същия като в бишкотената торта. Много ми хареса Simple Smile
Въпроса ми е какъв да бъде белия крем, помогнете със съвети  и рецепти. Подходящо ли ще е да е лимонов.  Този крем за който питам ще бъде между блатовете а  за отгоре ще завърша със шоколадовия. Така поне мисля Simple Smile

# 65
Естествено милото каза, че не са достатъчно сладки, ама  той си е такъв. За него десертите трабва да са толкова сладки,че като хапнеш да те "удря в петите". #Crazy

не само за него, ама нищо  Laughing Още сладки ще правиш ли?
А арменските сладки са на берина   bouquet ние само сме им фенове  Laughing

# 66
Имам бяло пуешко месо - сварено. Идеи какво да го правя ?
не ми се ще да е с грах, ориз и картофи ... нещо по различно и изпитано да ми предложите  Praynig

# 67

с пушеко става страхотна лучена яхния! сервирам я със заквасена сметана или кисело мляко и е просто супер!
Wink

# 68
Естествено милото каза, че не са достатъчно сладки, ама  той си е такъв. За него десертите трабва да са толкова сладки,че като хапнеш да те "удря в петите". #Crazy

не само за него, ама нищо  Laughing Още сладки ще правиш ли?
А арменските сладки са на берина   bouquet ние само сме им фенове  Laughing
Днес ,бяха по вкусни от вчера.Малката ги одобри сутрина и закуси преди градина.
Обещала съм и  другия път двете заедно да ги правим.
На тържеството всички много ги харесаха, оставихме и в учителската стая.

# 69
Здравейте!

Имам питане... Ще пълним агне с ориз... Каква е най-подходящата гарнитура? Нещо не мога да измисля Embarassed Embarassed Embarassed Разчитам на идеи  bouquet 

# 70
  • Пазарджик/Лондон
bobkas , аз най- често правя следното - обелвам картофи, нарязвам ги на едри кубчета, сварявам ги , като някъде по средата на варенето слагам сол, като се сварят - отцеждам водата, добавям парченца масло и магданоз, раздрусвам тенджерата хубаво да се разтопи маслото и магданоза да се разпредели по всички картофи и поднасям топло.Дано ти свърши работа.Всичко ми е на око, според количеството картофи, но пак може да те ориентира.

# 71
  • София
Здравейте момичета,
Да споделя - по ваши съвети и рецепти направих  бишкотена торта с крем от заквасена сметана + разтопен шоколад и желатин .
Сега искам да приготвя торта с блатове . ще са ми нужни два крема бял и кафяв . Кафевия крем ще бъде същия като в бишкотената торта. Много ми хареса Simple Smile
Въпроса ми е какъв да бъде белия крем, помогнете със съвети  и рецепти. Подходящо ли ще е да е лимонов.  Този крем за който питам ще бъде между блатовете а  за отгоре ще завърша със шоколадовия. Така поне мисля Simple Smile

Препоръчвам ти тази рецепта:http://www.receptite.com/%D1%80%D0%B5%D1%86%D0%B5%D0%BF%D1%82%D0 … D1%80%D1%82%D0%B8

# 72
Здравейте!

Ще пълним агне с ориз...

ето ти гарнитурата  Peace Едно агне побира доволно количество ориз, за да ти бъде гарнитура.

# 73
  • София
Имам бяло пуешко месо - сварено. Идеи какво да го правя ?
не ми се ще да е с грах, ориз и картофи ... нещо по различно и изпитано да ми предложите  Praynig

Можеш да го задушиш с моркови, лук , чушка, гъби и различни подправки.

# 74
bobkas , аз най- често правя следното - обелвам картофи, нарязвам ги на едри кубчета, сварявам ги , като някъде по средата на варенето слагам сол, като се сварят - отцеждам водата, добавям парченца масло и магданоз, раздрусвам тенджерата хубаво да се разтопи маслото и магданоза да се разпредели по всички картофи и поднасям топло.Дано ти свърши работа.Всичко ми е на око, според количеството картофи, но пак може да те ориентира.
И аз така ги правя, последния път добавих копър и чесън и станаха разкошни. По принцип поемат доста  масло ,но е много вкусно.

Общи условия

Активация на акаунт