Отговори
# 405
  • София
Много ги обичам тия мерки чаени чаши, кафени лъжички, супници, купи, касероли, казани и тем ми ти подобни. Чудя се за какво служат грамовете и милилитрите например.

# 406
  • София
идея как да приготвя телешки гърди?

Може да погледнеш тук:http://papkam.com/recepta/teleshki-gyrdi-po-ispanski/356

# 407
# 408
  • София
Мъжът ми още сънува една торта от неговото детство - просто вафлени кори намазани с подсладено кондензирано мляко и на пластове. Случката е била в Москва естествено.
Та въпроса ми е у нас продават ли се вафлени кори и къде, ако някой е виждал моля да сподели!

# 409
  • Пловдив
Понеже не съм спец... Blush я кажете всички видове моцарела ли са така без вкус newsm78В смисъл поне мааалко да беше соленко или такъв е вида сирене?

# 410
Понеже не съм спец... Blush я кажете всички видове моцарела ли са така без вкус newsm78В смисъл поне мааалко да беше соленко или такъв е вида сирене?

И аз не съм спец и не съм яла от всичките видове ,но тези които съм хапвала са точно такива.

# 411
  • София
Моля ви за идеи как да уползотворя 200 мл кокосово мляко

# 412
Имам една тенджера,която не знам за какво е по принцип. С тройно дъно е,с дълга дръжка, а дъното от вътрешната страна е грапаво(назъбено). Някой има ли идея за какво е? Аз си я ползвам ,но не по предназначение..

# 413

Аз ползвам кокосово мляко за кремове. Слагам го вместо нормално мляко. Придава хубав вкус.
Може да направиш от онези сладки фунийки, пълнени с крем. Кремът си направи вместо с литър прясно мляко с 200 гр. кокосово + 800 гр. нормално.
Ох, откога ми се ядат такива фунийки, обаче формички нямам  Sad.

# 414
Абе я да питам аз защо така ми се получи... днес правих млечна майонеза. Вкусът се получи добре, но ми стана прекалено гъста и седи малко, как да кажа, като извара. Дали защото повече време я разбивах  newsm78. Кажете къде сгреших, за да знам за другия път.

# 415
Мъжът ми още сънува една торта от неговото детство - просто вафлени кори намазани с подсладено кондензирано мляко и на пластове. Случката е била в Москва естествено.
Та въпроса ми е у нас продават ли се вафлени кори и къде, ако някой е виждал моля да сподели!

Вафлени кори съм купувала от руски магазин Березка. Сигурна съм, че го има и в София.
От там взимам и кондензирано мляко, така наречената сгущенка.

# 416
  • 14°25´17˝ ... някъде по линията...
Вафлени кори съм купувала от руски магазин Березка. Сигурна съм, че го има и в София.
От там взимам и кондензирано мляко, така наречената сгущенка.

Миналата година бях виждала руска Березка на бул. Христо Ботев (по- към "реката"). Може би още съществува. А въпросната торта да не би да е "Наполеон" и мъжа ти да бърка...

# 417
  • София
Ббагодаря Ви за насоката за вафлените кори, знам го този магазин Берьозка, на Ботев и Сливница е, ще го посетя.

Не знам какво представлява тортата Наполеон, той си спомня само това - вафлени кори и сгущьонка.

# 418

Аз наскоро правих ей тая червена леща с кокосово мляко. Даже май от тази тема взех рецептата.
Много добре се получи.  thumbsup

# 419
  • Талант на 2012,2013 г.
Здравейте момичета. Моля някоя от вас да даде рецепта за консервиране на печурки.
Благодаря Ви.

Общи условия

Активация на акаунт