Отговори
# 480
Цитат
Много сте тихи тази вечер.Видяхте хубавият фрагмент и се покрихте всички спокойни.Ей кой като нас тази седмица имаме си всичко-и сдобряване и с кекс ще ни почерпят,и заявка за младши ще направят.Направо 3в1 ще си имаме в епизод 62.Предлагам да залагаме колко пъти кекс ще бъркаме в този магичен 62 епизод.Аз залагам на 2-преди разговора и след него.А сутринта след като Фери сервира закуската в леглото може и още един,но за сутринта да не ставам нахална,че много еро вкарвам в драмата и развалям жанра.

Шампионке моя hug,да тази седмица желанията ми се сбъдват.Ама виж какво си пожелах сега Laughing

Вяра hug
Аз в моя сценарий ви бях написала 2 дни затоврени пак У апартаментУ 10 и колкото пъти се караха предния път толкова ,кексове в тоя епизод,че и ние да подишаме спокойно,то онова какво беше,бой на негри в тъмна нощ,пожари , свещи,хапчета и тем подобни,много добре , че от фрагманите не личи ,че е драма , че аман от нея.Божееееееееее,това , аз ли го написах?Къде ми останаха черните краски?Какво направихте с мен момичетаааааааааа?
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Венци Hug Hug Hug
Ще дишаме и то свеж въздух,че и прозорците ще отворим,пък и нали сме комшии ще сме на първа линия и провизии ще подаваме,че то 2 дни не са никак малко пък и за тази работа сили трябват,че то както си ги наредила доста кексове ще се пекат.А черните краски вече са заключени и ключа на Халил е поверен.Ха иди сега да си го вземеш,ако ти стиска :mrgreen: Mr. Green.
Щом тЕрбЕ ще помага ме,пък и за какво са комшийките,винаги в бойна готовност,за младото семейство? Mr. Green
Аааа, за този варянт не се бях сетила,само при Халилчо не бях ходила,но ако лелеките кукувелки кривнат от правия път и там ще отида,ако се налага,че и Халил ще им доведа,така че да внимават,все пак със шампионката си имат работа,не с кого да е,за тяхно добро е да не закачът лъвът докато спи,минали отново в черни краски работата не е на добре.(За онези двечките не е на добре и да си опичат ъкъла,да не го правя аз.) Mr. Green
Сиси Hug Hug Hug Hug Hug,тук при нас се разигра светлино шоу от светкавици,а сега заваля.
Ботичели ,добре дошла Hug Hug
Лека на лягащите и от мен Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: вт, 22 май 2012, 22:40 от emila123

# 481
  • в очите на дъщеря си
Ботичели, добре дошла.

# 482
Лека нощ Simple Smile

# 483
  • в очите на дъщеря си
Лека , лелче. Hug Hug Hug

# 484
Mери лека нощ.
Сиси Hugздравей.
Цитат
Вера,  Hug тук съм. Казвай каква анкета искате?

Сиси,  Hug

Еййй мн ме разсмяхте Joy

Тинче Hug Hug HugАх, червените обувки на малката Фери.Милата колкото много ги искаше и колко болка и причиниха,белег за цял живот й оставиха, така както искаше й Емир,така както и Емир беляза сърцето й за цял живот с болката  да обича,.Обувките вече са в миналото,но написаното от тях е на челото й така както е написано името на Емир там на челото й.Червените обивки са миналото,а Емир е бъдещето и целия и живот.
Тинче,залагаме в този епизод колко пъти ще има кекс.За такава романтична анкета говорим,че както ги гледаме в туй легло май не им се става,та затуй.

# 485
  • в подножието на планината
Сиси, Hug

Ботичели, добре дошла  Hug

Венци, откакто написа сценария с  романтично - еротични елементи/ако не се лъжа/нещата в нашия сериал се преобърнаха! Hug Hug HugВиж само  с какви фрагмани ни радват! Heart Eyes

И,сакън, да не си извадила "черните краски"! Praynig

# 486
Мамче, Тинче, Наде, Вяра, Звезде Hug Hug Hug  

Не мога да ви сваря, момичета, много страници, мн нещо изписвате. И докато хвана, за какво иде реч. Embarassed  hahaha

Фрагманите са невероятни, какви силни думи са си казали само Фемир Heart Eyes

Ботичели, добре дошла!

# 487
Сиси, Hug

Ботичели, добре дошла  Hug

Венци, откакто написа сценария с  романтично - еротични елементи/ако не се лъжа/нещата в нашия сериал се преобърнаха! Hug Hug HugВиж само  с какви фрагмани ни радват! Heart Eyes

И,сакън, да не си извадила "черните краски"! Praynig
О, не в никакъв случай,сега съм променена и духовно обогатена,пък и ключа за черните краски така сте го скрили, че бих ли посмяла да се срещна с Халил?Нц,Нц,Нц и вие намерихте ,къде да го скриете,сега ще се наложи да съм романтично-еротична,но като се замисля,многооооооооооооо ми харесва. Embarassed Embarassed Embarassed
Ах, червените обувки на малката Фери.Милата колкото много ги искаше и колко болка и причиниха,белег за цял живот й оставиха, така както искаше й Емир,така както и Емир беляза сърцето й за цял живот с болката  да обича,.Обувките вече са в миналото,но написаното от тях е на челото й така както е написано името на Емир там на челото й.Червените обувки са миналото,а Емир е бъдещето и целия и живот.

love001  love001 smile3501

# 488
Музиката от фрагмана е размазваща, също като него Heart Eyes   Two Hearts Crazy Crazy
някой знае ли на кого е ?

# 489

Сиси Hug Hug Hug Hug Hug,тук при нас се разигра светлино шоу от светкавици,а сега заваля.

Еми,  Hug Hug Hug периодично се информирам аз как е положението Laughing

Разбрах днеска и за земетресението, радвам се, че всички сте добре. Praynig

Честито на преоблеклите се  Flutter Диди, ти все по последна мода значи я караш Mr. Green

Днеска темата на щерката е била на дневен ред hahaha hahaha hahaha

Ехее Братчетке не съм знаела че си от мойта кръвна група Laughing ще те чакаме скоро и тебе да пораснеш с една годинка, че и други има в темата които са близнета  hahaha hahaha яко купон ще е този месец и другия в темата  Crazy Crazy hahaha

Олело майко, голям купон ще падне Crazy шЪ слагаме масите Whistling че и трябва да отпразнуваме щастливия финал( Praynig)!
Оле майко я  hahaha hahaha че и баш майка ти е и тя от нашата зодия  Mr. Green

Еййй, ама дъще, гледаш ли ся как се уреди ooooh! , Неси направо си е късметлийка Laughing не кЪт тебе Joy Joy Joy

# 490
  • в очите на дъщеря си
Вяра, в новата тема ще имате анкетата.

Лека нощ.  

# 491
Меги,Венци лека Hug
Ботичели добре дошла.
Шампионке,те лъва за опашката няма и да помислят кукувелките да дърпат за опашката,че финалната лампа вече премигва,а и лъв е това не е шега работа,ще им отвори някоя беля и тогава пак по болници,а вече всичките ги обиколихме.Ама ти пак за черните нюанси си  оставила вратичка,ама и не си помисляй,защото при Халил така лесно няма да влезнеш.Такива капани съм ти приготвила,а и охраната не е никак малка все подбрани -на вратата дебне майката на Руя ,следваща по редицата е Джансу,да не говорим  какво те чака със Санем и до вратата на Халил тежката артилерия Явуз.Измъкване няма.Така,че вземи да пишеш нов сценарий с романтично комични елементи за сезон 3-в гланата роля наследника на ФЕмир династия и красивата,но коварна щерка на династия ХАНКО.Помисли над новате тематика.
Лека и спокойна нощ и от мен.

# 492
Тинче,лека.
Благодаря,златна си. hug

# 493
Музиката от фрагмана е размазваща, също като него Heart Eyes   Two Hearts Crazy Crazy
някой знае ли на кого е ?
http://www.youtube.com/watch?v=FB_byk4zUUk Пишат го навсякъде Dizi Müziği и не мога да намеря на кого е. newsm78 Ако Неси може да помогне. Hug

Тинче, лека Heart Eyes Hug
Вяра, и на теб Hug Лека нощ и от мен!

# 494
Меги,Венци лека Hug
Ботичели добре дошла.
Шампионке,те лъва за опашката няма и да помислят кукувелките да дърпат за опашката,че финалната лампа вече премигва,а и лъв е това не е шега работа,ще им отвори някоя беля и тогава пак по болници,а вече всичките ги обиколихме.Ама ти пак за черните нюанси си  оставила вратичка,ама и не си помисляй,защото при Халил така лесно няма да влезнеш.Такива капани съм ти приготвила,а и охраната не е никак малка все подбрани -на вратата дебне майката на Руя ,следваща по редицата е Джансу,да не говорим  какво те чака със Санем и до вратата на Халил тежката артилерия Явуз.Измъкване няма.Така,че вземи да пишеш нов сценарий с романтично комични елементи за сезон 3-в гланата роля наследника на ФЕмир династия и красивата,но коварна щерка на династия ХАНКО.Помисли над новате тематика.
Лека и спокойна нощ и от мен.
doh ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
Къв е този ескорт,все от подбрани любимци,направо косите ми се изправят smile3511
Сменям сценария .Трети сезон ще го заснемем тук,с малък/а Емо/а и сие,ква любоФ шЪ падааааааааааа,кво чудо ,направо след всяка серия сън няма да ви лови. Embarassed Embarassed

http://vbox7.com/play:aa96e619

А сега наистина приятни сънища. Hug Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт