Шампионке моя
,да тази седмица желанията ми се сбъдват.Ама виж какво си пожелах сега 
Аз в моя сценарий ви бях написала 2 дни затоврени пак У апартаментУ 10 и колкото пъти се караха предния път толкова ,кексове в тоя епизод,че и ние да подишаме спокойно,то онова какво беше,бой на негри в тъмна нощ,пожари , свещи,хапчета и тем подобни,много добре , че от фрагманите не личи ,че е драма , че аман от нея.Божееееееееее,това , аз ли го написах?Къде ми останаха черните краски?Какво направихте с мен момичетаааааааааа?

Ще дишаме и то свеж въздух,че и прозорците ще отворим,пък и нали сме комшии ще сме на първа линия и провизии ще подаваме,че то 2 дни не са никак малко пък и за тази работа сили трябват,че то както си ги наредила доста кексове ще се пекат.А черните краски вече са заключени и ключа на Халил е поверен.Ха иди сега да си го вземеш,ако ти стиска :mrgreen:
Аааа, за този варянт не се бях сетила,само при Халилчо не бях ходила,но ако лелеките кукувелки кривнат от правия път и там ще отида,ако се налага,че и Халил ще им доведа,така че да внимават,все пак със шампионката си имат работа,не с кого да е,за тяхно добро е да не закачът лъвът докато спи,минали отново в черни краски работата не е на добре.(За онези двечките не е на добре и да си опичат ъкъла,да не го правя аз.)
Сиси
,тук при нас се разигра светлино шоу от светкавици,а сега заваля.Ботичели ,добре дошла

Лека на лягащите и от мен

Диди, ти все по последна мода значи я караш
че и трябва да отпразнуваме щастливия финал(
, Неси направо си е късметлийка
Ако Неси може да помогне.