Мурат Йълдъръм в "SUSKUNLAR - Безмълвните" - в четвъртък по ShowTV - 13 тема

• 34 112
  • 738
  •   1
Отговори
# 30
  • И тук, и там, че и обратно...при нашите си ендемити:)
Привет, привет  Hug Hug
Мац, тенкс за кафенцето и тортичката.  Peace

Поразходих се насам натам и ето красоти, къде по дребнички, къде по едри:

Последна редакция: пн, 21 май 2012, 20:12 от vanina707

# 31
Здравейте!

Честит имен ден на ЕЛДО! Със здраве да си носиш името!

Момичета благодаря ви много за поздравите! Истински ме трогнахте с вниманието

Редно е да ви почерпя

Скрит текст:

# 32

Нека и Билял да прегърне "своята" Аху!  Peace
Все по-често му се случва да гледа как се сбъдват думите на Наим- бавно, без да усетят Аху и Еджевит се сближават все повече и повече...

Ванина, колажите - поздрав са празнично - красиви!  Hug

А в спойлерите откриват такива вкусотийки, че...

# 33
  • Пловдив
Момичета, днес имах тежък работен ден, но влизайки тук душата ми се разведри. Благодаря на всички вас за поздравите и красотите, които изпълват страничките. Аз се оттеглям за празнуване, на вас пожелавам приятна вечер!  Hug  Hug

# 34
Ванина , благодаря за специалния поздрав, прекрасен е!Искам да съм поне за миг розата до лицето на  Чаровника Heart Eyes

Скрит текст:
Елдо за съжаление и аз току що влизам след отвратително натоварен ден, изключително много проблеми. Аз не съм точно Елена и бях изненадана от толкова много поздрави, разбрах за празника много късно, но се радвам от сърце, че толкова много хора се сетиха за мен че съществувам.

# 35
# 36
# 37
# 38

Ринка  Hug тенкс за похвалите Peace Малко като на конвейр и на бързо са правени, ама са и с кеф за хубавите момичета Laughing

Eли Hug, за нас си Елена Peace Пък то си е добре. Да знаеш, аз си имам свекърва Елена и снаха Елена. И двете са готини. Не само защото са ми рядко в територията. Wink Laughing Я по едно питие и за двете:

Скрит текст:

# 39
Suskunlar - 12.Bölüm 2.Fragman

# 40
Ринка, тенкс за трея Peace Пак ни чакат интересни събития. Бибял и Еджи нещо вече доста се карат. Наим отново влиза в сюжета. Каква ще е тази работа с децата - интересно newsm78 newsm78

Лили, къде си мила newsm78 newsm78
Зорничка виждам те на балкона - разбираш ли какво си казват нашите хора Praynig Laughing

# 41
# 42

Ринка, благодаря!

Бяхме забравили Наим една серия, отново се появи на екрана, Еджевит е на свиждане при него

# 43
Ле-ле мале Rolling Eyes

# 44
Момичета, разбирам по-малко от този фрагман, явно са по-сложни думите затова ще го преразкажа.
Билял тества някакви оръжия, Аху пита Еджевит дали я обича или я "дава, оставя" на Билял "Кое от двете" . Билял "ти си замина, стана адвокат, стана човек, богат, " а те били останали тук, в смисъл,че не са могли да постогнат и да направят нещо с живота си. Ирфан :"Ще убия онова дете". Натам ми е мъгла, само откъслечни думи схващам, по-добре да не казвам,да не Ви подведа.

Честит имен ден на eliNIM и Елдо ! Много здраве, любов, успех и само положителни емоции Ви желая !

Общи условия

Активация на акаунт