Мурат Йълдъръм в "SUSKUNLAR - Безмълвните" - в четвъртък по ShowTV - 13 тема

• 34 110
  • 738
  •   1
Отговори
# 45
   Здравейте, момичета!
Честит имен ден на нашите скъпи Елдо и Ели!
Бъдете обичани, ценени и много щастливи! Хубав празник ви пожелавам!
А така също и всички останали именници, ако има такива в темата.

Елдо, за тебе от любимите ми жълти лалета- слънчица като теб.

Ели, за теб този бял букет, защото го асоциирам с теб.

А сега се връщам да ви чета.
Благодарности за прекрасното ни кътче тук- Ринка, а този букет е за нашата домакиня, която винаги ни зарежда пролетно настроение.

Последна редакция: пн, 21 май 2012, 21:19 от Морски очи

# 46
Трейлърът:
Suskunlar 12.bölüm 2.fragman
ENGLISH TRANSCRIPT

BILAL: Is this really enough?
ECEVIT: You have gathered all the guns here, and you are giving orders left and right, are you now any different?
GURUR: He has not learned his lesson, once you have gotten your hands dirty you have reached the point of no return
ECEVIT: With that
AHU: Which one Ecevit, is it love, or are you giving me to Bilal
ECEVIT: You left, you became an attorney, you became a man, you became rich, but us, us we wasted away, MAN!
TAKOZ: I am going to kill that boy
ECEVIT: Teach me how to become a criminal
ECEVIT: The entire world is chasing you down man….
NAIM: Now that I have seen this side of you, if I dies I will die in peace
AHU: Did you love me as much as you loved your mother?
SAYIT: I like to take certain guarantees
TAKOZ: The car
ZEKI: Just like everything else, the remedies also can disappear

# 47
Б: Това достатъчно ли е наистина?
Е: Събрал си всичкото оръжие тук, раздаваш заповеди наляво и надясно, и си по-различен, така ли?
Г: Той не си е научил урока, веднъж oмърсиш ли ръцете си, няма връщане назад.
А: Кое от двете Е - това любов ли е или ме отстъпваш на Билял ?
Б: Ти си тръгна, стана адвокат, стана човек,стана богат, но ние, ние се пропиляхме, човече !
И: Ще убия това момче
Е: Научи ме как да стана престъпник
Е: Целият свят те преследва
Н: Сега, когато видях тази част от теб, ако умра, ще умра спокоен
А: Обичаше ли ме толкова, колкото обичаше майка си ?
С: Бих искал да се застраховам (да имам някои гаранции)
И: Колата
З: Точно както всичко останало, средствата (мерките) също могат да изчезнат. (remedy значи и лек, лекарство  newsm78 малко странно звучи така казано)

Последна редакция: пн, 21 май 2012, 21:59 от Zorni44ka

# 48
# 49
  • И тук, и там, че и обратно...при нашите си ендемити:)
Много интересно как ще отговори нашия човек на въпроса на Аху. Ето как я гледа в този момент

Ринка  Hug за англ.

Зори Hug тенкс

Докато го преведа ти вече си го постнала. Ето и моя вариант за сравнение. Май е почти същото.

Билал: Това наистина ли е достатъчно?
Еджевит: Събрал си всички оръжия тук, и раздаваш нареждания на ляво и дясно, сега по-различен ли си?
Гурур: Той не е научил урока си. След като веднъж си омърсил ръцете си, си достигнал точка, от която няма връщане.
Еджевит: С това...
Aху: Това любов ли е Еджевит, или ме даваш на Билял
Еджевит: Ти ни остави, ти стана адвокат, стана човек, стана богат, но ние, ние ......, Човече!
Ирфан: Аз отивам да убия това момче
Еджевит: Научи ме как да стана престъпник
Еджевит Всички те преследват
Наим: Сега виждам тази ти страна, ако умра, ще умра в мир
Aху: Обичаше ли ме така много, както обичаше майка си?
Саит: Харесва ми да има определени гаранции
Ирфан: Колата
Зеки: Също като всичко останало, и средства за защита могат да изчезнат

# 50
Еджи явно иска да изпрати с влака това момченце надалеч. Но какво прави с него на перона любимеца на Ирфан newsm78

А тук на задната седалка не е ли Ибо. Аху май хваща кормилого пред Билял. Защо ли newsm78

Кеии Hug евала. Като светкавица си Laughing Тенкс

Последна редакция: пн, 21 май 2012, 21:56 от vanina707

# 51
Ринка, Hug мерси за трея.
Зори, Ванина- Hug Hug за преводчето.

Ще видим по какъв повод ги казва Аху тези думи, какво ги е предизвикало. Всъщност тя си даде ясна сметка, че Е. не я е забравил, дори не я е разлюбил вероятно /казвам "вероятно" за нея, ние знаем, че не е/, но се пита защо така постъпва, защо не се бори за нея.................. Кой знае?! Това си мисля, но ще видим в четвъртък, или по- скоро, когато нашата неуморна Неви ни каже.

Момичета, аз нямах скрупули дали Е. ще отмъщава и как. Честно да си кажа, аз съм на мнение, че започнатото трябва да се довърши, отмъщение трябва да има. Разбире се, няма как Е. да остане абсолютно същия, щом като се изправя срещу такива гадове като Ирфан, Саид, Гурур... Разбира се, че ще ползва и не дотам правилни средства. Но вече съм малко притеснена- защо ще се учи да става престъпник и дали това пак не е някаква уловка. После се успокоявам, че Е. не може да бъде престъпник- не и в истинския смисъл на думата, не и като Ирфан, не и като баща си, дори не и прикрит гадняр като Гурур....
И наистина си мисля, че не е възможно Джебраил да е мъртъв- ще се появи след 2-3 серии. Нищо не е както изглежда............

Лили, къде си? Липсваш ни. Отсъствието ти е осезаемо.
Алекс, винаги те чета с интерес, споделям мнението ти за Джебраил.

Последна редакция: пн, 21 май 2012, 22:22 от Морски очи

# 52
Безмълвните - Suskunlar - 12 epizod - 2 fragman - bg sub

Зори, Ванинка,  newsm51 newsm51

# 53
  За Билял все още ще мълча... Ще му дойде времето и на него. Само ще отбележа- и сега какво, Еджевит да се чувства виновен , че е успял ли, че е богат ли, че се е изучил ли, че Аху го обича ли, че той я обича ли?????????????? Билял наистина разсъждава по детски, постъпва по детски, дори не смее да признае пред себе си, че всъщност вина за това, което са, имат самите те. А този алтруизъм и криворазбрана жертвоготовност у Еджевит нещо не ми миришат на добре. Билял го дърпа надолу.  Не исках да го изричам наглас, но това е не само най- тежкият сериал, но ще е  най- тъжният. Просто предчувствие, дано не съм права.

# 54
Въпросът зададен от Морски очи през моето "трето рандовско око" Laughing Wink

Последна редакция: пн, 21 май 2012, 23:21 от vanina707

# 55
  • София
Здравейте момичета,  гледах по сто пъти и двата трейлъра.  Нещо не се чувствам добре.  Страхувам се, че ще се случи нещо лошо.  Много се натегна атмосферата. Билял си стана престъпник, по нищо не се различава от бандата на Ирфан.  Както е първата реплика на Еджевит във втория трейлър. Освен това го тресе адска злоба и завист към Ед.  Вижда се.  Той го каза още в първия епизод, но някак си  беше  иронично, незлобливо. Или поне не много. Но сега си личеше с какви чувства е. Освен това вече разбра, че и Аху се отдалечи от него,  готова е да отиде при Еджевит.  И май това му дойде вповече. 
Мисля, че след тези въпроси на Аху към Еджевит ако не се съберат, значи няма да стане въобще.  Струва ми се, че  Хасан  ще помогне на Ед. да спасят момченцето, виждам, че и Аху помага.  А като се появи и Наим, както предполагахме че ще стане, вече съвсем се разтревожих.  Тази вечер нещо не ми се гледат страхотии.  Много ми дойде.

Изключвам се. Лека нощ на всички.  Дано утре съм с по-ведро настроение.

# 56
Това е пуснато днес в НЕТ-а Приятни спомени облечени от Фунда и volbearodica
Лека нощ с него:

# 57
Оставих ви за няколко часа, мили момичета, и ви заварвам с нов трейлър!  Hug

Ринка, Зори, Ванинка, тенкс за новия фрагман и за превода! Heart Eyes Hug

keii, светкавична като винаги с гифчетата!  Heart Eyes Hug

Изгледах и двата трея няколко пъти и имам някакво мнение кое как се случва, но вече съм прекалено уморена и не ми се пише. Ще си запазя това право за утре, пардон то вече е днес  Laughing Засега ще се задоволя самос картинки, като донякъде ще ги групирам по моята логика на събитията.

Ванинка, това последно клипче е супер!  Hug

Приятни сънища!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

И аз като Ванинка се питам какво ли ще отговори Еджи на въпроса на  Аху? Драматичен момент... Може би отговорът е в това, че са заедно в акцията по спасяването на момченцето... newsm78

Думите на Гурур, че веднъж омърсиш ли се, вече нищо няма да е същото, дали се отнасят за Еджи?  Дали пък той вече не го е разкрил  newsm78

Приятни сънища с едно съвсем ново клипче на София!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Murat Yildirim - Love Sex Magic

Последна редакция: вт, 22 май 2012, 02:43 от alex_b

# 58
Нямаше сън в София, беше ужасно както разбирам и в цялата страна.
От 3 часа сме събудени и  в очакване да ни залюлее отново земетръса. Скърца, бучи и люлее.Но няма никаква информация от новинарите
Хората са навън, слушат радио Хоризонт, а нашите новинарски ТВ се събудиха в 5 часа.
 Добре че Сашо Диков има Будни журналисти.
Но американската сеизмологична агенция в 3,05 вече беше го обявила 5,8 по Рихтер.
Науката ни е на ниво ето какво са прогнозирали учение от БАН

http://republika.bg/index.php?id=43909&cpage=2

Дано това не се повтаря!

# 59
Лошото е, че след безсънната нощ трябва да се ходи и на работа.

Последна редакция: вт, 22 май 2012, 07:18 от cezaroni

Общи условия

Активация на акаунт