Мурат Йълдъръм в "SUSKUNLAR - Безмълвните" - в четвъртък по ShowTV - 13 тема

• 34 118
  • 738
  •   1
Отговори
# 60
Добро утро!

Ели,  Hug ДАНО не се повтаря!

но живеем в такъв регион, че това е трудно осъществимо!
Въпросът е да знаем какво да правим в такъв момент и да бъдем информирани!
cezaroni,  Hug лек ден на теб и на всички в темата!

http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=4824791

Скрит текст:

Последна редакция: вт, 22 май 2012, 15:41 от rina-rina

# 61
  • София

Здравейте всички,
ранобудни и леко стреснати.  Важното е, че пак сме тук.  Засега няма сведения за жертви, което е най-важното. В нашия двор има камара тухли, което значи, че е паднал кумин, може би. Но на кого ли му трябва той?  Котката ми се е покрила дълбоко зад шкафа, на който е телевизора, направо едвам се забелязва. Няма сутрешни ритуали  в очакване да й бъде напълнена паничката. Нито е гладна, нито жадна.  Но ще й мине.

Снощи не се чувствах добре. Не физически, нещо ми беше криво и се оттеглих рано от форума. И разбира се размишлявах за Аху и Еджевит. Явно Ибрахим й е дал писмото. В него пишеше, че я оставя на грижите на Билял и че я обича колкото майка си.  Значи това е предизвикало отиването й при него и въпросите й.  Да видим какво ще й отговори той.  Израза му беше красноречив, но все пак думите са важно.

Пожелавам на всички лек и спокоен ден. И да няма повече трусове.

# 62
Здравейте Сускункарчета  Hug Hug Hug
Ринка  Hugмерси за кафенцето   bouquet
Зори Hug,Ринка Hug за превода и субтитрите на трея   bouquet  bouquet
Оооох след стреса от земетресението снощи сега и тук се стресирах  smile3518
Еджевит ще се среща с татко си,иска да се научи да е престъпник ,а Аху го пита обича ли я или ще я остави на Билял  smile3518И отново много екшън ще има.

# 63
Привет ! Hug Надявам се всички да сте добре. В Благоевград беше доста силно, цялото ми легло се тресеше. Дано не се повтаря повече  Hug

# 64
# 65
Здравейте, "разтресени" момичета! Hug

Надявам се вече да сте се отърсили от шока и да приемете случилото се с извастна доза хумор.  Joy Joy Joy Любо Дилов веднага след земетресението написал на страницата си във фейса "Земетресение... Затрупан съм от паднали...жени:-) "   Joy и веднага започнал да получава коментари, някои от които доста забавни, като напр. "Кой каквото има около себе си Wink", "е те паднали ама предполагам са и леки жените Simple Smile" и " Знаете ли какво е скорост... да напишеш статус във фейсбук преди да е спряло да се клати.Wink  Joy Joy Joy Ако ви е любопитно, може да прочетете и останалите

http://www.facebook.com/pages/Luben-Dilov-junior/199109459553

Аз нищо не съм усетила, ние не сме толкова близо до Перник, а и по това време си гледах последните клипчета с Еджи, та никакви природне бедствия не биха ми повлияли. По принцип не се стряскам от такива случки, дори и когато беше земетресението в Стражица, което в Търново се усети доста силно, не си направих труда да изляза и се забавлявах да гледам от терасата на 3-ия ет. реакциите на всички хора, наизлезли на улицата.  Joy

Кет, надявам се животинчето ти вече да се е успокоило и да е се е върнало към обичайните си привички! И аз имах котки при земетресението и те реагираха по същия начин, а рибите в аквариума направо полудяха - почти като пираните на Йомер  hahaha Joy Joy 

Аз ви предлагам една, надявам се, ефективна антистрес терапия - няколко дози "Еджевит" от последните колажи на Хая. Докато ние тук сме се "тресяли", тя е творила, за да ни предостави навреме подходящото "лекарство"  Joy

# 66
# 67
  • София

Здравейте,  тук стана тъмно, заваля,  гърми, трещи, вее - много неприятно.  Небето се сърди на Земята за нощес. 
Айшето се измъкна от скривалището си, хапна, полегна и като гръмна гръмотевица  се върна зад шкафа.  Горкото коте. 

Алекс, гледам тези снимки на Мурат, когато беше бесен  на баща си.  И направо е невороятно, колко прилича на него.  Страхотно.  Ама как играе това момче, вените на челото му ще се пръснат,  на врата също. И почти няма грим. Сцената започна и завърши без прекъсване,   според мен беше с много малко грим.  Браво на Мурат.  Той винаги е перфектен, но има някои места, на които показва осебено майсторство.

# 68
Снимките са пуснати днес, но последните 2 мисля, че са пускани.
Нашите хора в Самсун:

Samsun 19 Mayıs Üni / Söyleşi.

Кет, много хубаво си го написала!  Peace

Небето се сърди на Земята за нощес. 

Само когато сме изправени очи в очи с природните стихии се сещаме за преходността на човешкия живот.  Embarassed

След ден-два-три забравяме!  Embarassed  До следващия път!
А уж сме най-умните същества на Земята!

# 69
  • Once there was a Hushpuppy...

Здравейте,  тук стана тъмно, заваля,  гърми, трещи, вее - много неприятно.  Небето се сърди на Земята за нощес.  
Айшето се измъкна от скривалището си, хапна, полегна и като гръмна гръмотевица  се върна зад шкафа.  Горкото коте.  

Рина - да, така е! Hug

Няма ли край този ден 22.05????? Shocked Това е някакъв кошмар буря+вторични трусове ooooh!

Ооо, не + градушка!!!Ужаса е пълен!

# 70
Ринка мерси за снимките и на Бирсен и на тия двама убавци Саид и Ирфан   bouquet
Как са ги компелктовали само обаче двамата артисти  Joy Joy Joy Joy Joy.И двамата мазни и двамата гадни  smile3511.Да бяха сложили един от добрите по между им ей тъй да не чак толкова гадно .

Ринка ние щото уж сме много умни си мислим ,че можем да надхитрим природата .Обаче честичо тя ни показва че е по-силна от нас.Ние се смиряваме за кратко и после пак почваме по старому да рушим  smile3511

# 71
Може би такива неща се случват точно заради това - да ни накарат да се замислим и да си преподредим приоритетите, но трайно, а не само за 2-3 дни.

Кет, точно в тази сцена Мурат така се преобрази, че направо не приличаше на себе си! Беше направо страшен и в същото време страхотен! Аз като я гледах за първи път, изпаднах в шок!  #Crazy

# 72
  • И тук, и там, че и обратно...при нашите си ендемити:)
Привет, привет Hug Hug
Като съм тръгнала от сутринта в 9 часа по доктори, та досега. Това най-го мразя. Няма връзка със снощното напомняне колко сме нищожни на тази планета, но пак има връзка с казаното от Ринка - като ни боли се сещаме, като спре забравяме. Но си мисля - може пък и да е за добре това. Ако нерекъснато мислим колко сме преходни и как се хабим от всичко, което е вътре в нас и извън нас живота няма да е така красив. Laughing Laughing Wink

Алекс, тенкс за дозата лекарство от Хая. Peace Добра е и с подбора на фона, и с подбора на снимките и особено с надписите. Незнам с каква програма правят такива красиви и интересни букви. Фотошопа, доколкото съм го проучила няма такива възможности май. Ако някой знае, нека да ме светне, плииз Praynig

Кет, котката не напразно се притеснява. Тя сигурно е уловила и всичките тези 20-тина трустчета, които е добре, че ние не сме усетили. А и ти като си така тревожна, както казваш, допълнително я напрягаш. Не дава ли да я гушкаш. newsm78 newsm78

Мац, като излязох от болницата слънчицето беше пробило облаците. Викам си - е това е , всяко нещо дори и лошото време минава. Само половин час по-късно като седнах на компа при вас и почнах да пиша, загърмя и затрещя и се изля един черен облак. Що тъй незнам. Тегаво ти е на душата - слънце грее, отпуснала си юздите, гръм те хваща. Наистина -лош 22-ри май. Дори не дочака да стане 24-ти. Защото лошото време винаги си е на 24-ти май. Това е природен закон Laughing Laughing

# 73
  • София
Чудех се на кого ми прилича Саид като се усмихне - сетих се. На Том от "Том и Джери".   И двамата с Ирфан са много неприятни мутри, но са и много смешни.  Саид като хранеше рибките си правеше някаква муцуна,  после си гледаше цветенцето,  ако не знаеш каква гад е можеш да го помислиш за "душко-добродушко"  Как понякога външния вид лъже, нали?

Мойта котка е най-гальовното създание.  Тя ходи след мен като опашка,  гушка се непрекъснато,  няма начин да седна  във фотьойл и тя не се се нагласи в скута ми, да легна и тя да не легне до мен и т.н.  И сега е така. Но това нощес  беше такъв стрес, че ...  Аз не се уплаших,  останах си в леглото, рекох си "ако падне кооперацията дали ще съм права или легнала - все едно е.  Чаках да свърши и съм заспала.  Аз снощи нещо не бях във форма, нещо ми беше криво, но едвали съм предчувствала нещо.  Просто бях изморена, имах дълъг и тежък ден.

Сега и двете сме наред.

Последна редакция: вт, 22 май 2012, 15:38 от kethen@mail.bg

# 74
  • Once there was a Hushpuppy...
Ооо,Вани - нали си добре, надявам се да не е нещо сериозно Hug
Така е, избърза...ама защо толкова бедствия накуп? Аз умрях от страх, но като че ли си отива бурята на някъде из България...
Кет - горката котка, толкова са безпомощни, също като нас през изминалата нощ Hug
Ще има още, поне 2-4дена от БАН са казали, но се очаква да не са повече от 4 по Рихтер....Да се приготвиме психически, съветвали Thinking

Общи условия

Активация на акаунт