Мурат Йълдъръм в "SUSKUNLAR - Безмълвните" - в четвъртък по ShowTV - 13 тема

• 34 155
  • 738
  •   1
Отговори
# 375
  • И тук, и там, че и обратно...при нашите си ендемити:)
Ванче  smile3525 newsm10

# 376
Привет на всички !  Hug Аз бързам да си легна,че ми се спи много. Ще напиша какво разбрах от фрагмана:

А: Не се плаши, виж, сърцето ми все още (тук не съм сигурна за думата)
Гурур: Такоз !
Ирфан: Ти не помниш истинския Такоз, Газанфер (може да не е точно така, но е в този смисъл)
Ирфан : Помня те, Саръ ! Отмъщение ли искаше да получиш (да вземеш от мен)
Билял: Ще получа. За да те надвия нямам нужда от оръжие, Такоз !

Hug

# 377
# 378
Хади Джан от Баку ти си  Joy Joy Joy Joy
каква готина реклама на сладурите са направили.
Водещия май се майтапи че уж са Мълчаливци  пък все говорят  Joy Joy Joy Joy
Аааа тоя Джан е певеца на Турция за Евровизия
Оооф айде бе аби приключи разговора с Баку и дай нашите хора  smile3511
Не му пожелавам болшанс на тоя нашето Софи като го няма  не ме интересуват другите  Joy
Айдее подкараха кючека  Joy Joy Joy Joy Joy що се базикат с детската песен на Сарп  Joy Joy Joy
Май баткото на Аслъ се обади по телефона .

Последна редакция: сб, 26 май 2012, 00:55 от Eny87

# 379

Интересен разговор с героя на Къванч са монтирали, дали не става въпрос за многото писукане по време на сериала, тоест нецензурни думи
Пак започна да пее

# 380
Аман от тоя певец  smile3514
Ще взема да си изкарам кючекчийския колан и аз да се пораздрусам малко  Joy Joy Joy
Мурат още малко и в скута на Сарп ще седне  Joy Joy Joy Joyна далечко от Аслъ седи ,а и баткото като се обади още пък по на далеч отиде  Joy :

# 381
Определено не ми харесва стила на тоя. Преиграва освен това с гласа си. Вижте ме колко съм велик във височините и как мога да конкурирам оркестъра Joy hahaha Че на места и фалшивее. Но песничката на Сарп добре я изпровизира Wink

# 382
Аман от тоя певец  smile3514
Ще взема да си изкарам кючекчийския колан и аз да се пораздрусам малко  Joy Joy Joy
Мурат още мако и в скута на Сарп ще седне  Joy Joy Joy Joyна далечко от Аслъ седи ,а и баткото като се обади още пък по на далеч отиде  Joy Joy

Joy Joy Joy Joy Я виж публиката си го харесва, все едно е наш концерт на някоя чалгарка Joy Joy Joy

Честита ни реклама! до кога е предаването , вече е повече от 2 часа

# 383
Ели и заради нецензурните думи и май защото и двамата казват "почакай" или нещо такова.
Точно Ели все едно съм на чалга дискотека  Joy Joy Joy Joy

# 384
Зорничка, мерси за превода на фрагмана. Аху, такова обяснение в любов му прати на нашия човек Laughing

А монтажа при телефона, че и снимките на Гювен Мурат Акпънар бяха много готини  Peace

# 385

Предаването е качено в интернет

http://www.tvdizi-izle.com/beyaz-show-25-mayis-2012.html

# 386
Аз съм неспасяем случай.. спи ми се, ама ми стана интересно за нашите любимци.. и пуснах да видя.  Joy Баткото на Аслъ се обади от Мексико. Затова и Мурат и Сарп избягаха, Аслъ каза "бате, страх ги е от теб"  Joy После той каза,че тя е невероятна, че много се гордее с нея. На листчетата бяха написани предложения за сериали... Адъна Беяз Койдум  Joy Joy Joy

# 387
Зори мерси   bouquet
Ооооо още едни певци се появиха  smile3511 каката бая се е изрусила  Joy Joy Joy

# 388
Зори , благодаря за пояснението и превода на фрагмана

Ох , пеят си хората техните песни с извивките,ако знаят само и тук как извиват нашите чалгарки, ще направят дует с тях Joy Joy Joy Joyно нашите са хем перхидролки хем по- разголенки

Ето и певеца си има фенки

# 389
Тая па от Кайсери обичала певеца.Абе момиче в залата е Мурат  какво се занимаваш с тоя дългокоско .
Адеее и Беяз  и той пропя  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт