Мурат Йълдъръм в "SUSKUNLAR - Безмълвните" - в четвъртък по ShowTV - 13 тема

• 34 134
  • 738
  •   1
Отговори
# 405
Хипи отново мерси за превода    bouquet
Ели ,Зори за фрагмана и превода     bouquet  bouquet
Следващата серия ще е много интересна .Аху голямо обяснение в любов май прави на Еджи.Нашето адвокатче вече май е станал доверен човек на Ирфан.Той е зад него и са срещу Билял и  Ибо.Малее ама Били колко патлака изкара  Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Хайде сладурчета лека нощ  и от мен  Hug Hug Hug

Последна редакция: сб, 26 май 2012, 09:48 от Eny87

# 406
Ванина наистина сме луди, добре че утре е почивен ден!

Билял ще да е бесен след като го развържат, ако не го направи сам Joy Joy Joy
Е Аху ще му покаже как бие сърцето и, но не за Билял, а за Еджевит. Остава той да реши как ще бие неговото - за Аху, но да остави ангажимента Бирсен

Лека нощ  и от мен
Hug Hug Hug

# 407
Я да се включа и аз накрая.

Най-напред -  хhippie , безкрайни благодарности за превода!  Hug Hug Hug Направо си безценна!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Много ми хареса шоуто, всички бяха много готини и весели.  Как се забавляваха, явно всички са с добро чувство за хумор и си личи, че си пасват по това как се закачат един с друг и си подхвърлят шеговити реплики.

Мурат беше неотразим в любимото ни черно, с разкопчана ризка да му се вижда хубавото вратле, навити ръкави, имаше и кожени гривни някакви на дясната ръка и не изглеждаше изморен - беше ведър и усмихната, невероятне чаровник!  Heart Eyes Дали са имали снимки и днес цял ден  newsm78 Ако е така изобщо не им личеше.

Берк Хакман и той тази вечер беше по-хубав от всякога - явно ролята го загрозява  Joy Joy Joy
И много хубаво се смееше и се шегуваше - особено с Ибо. Joy

Гювен/Ибо ми беше много смешен през цялото време - имам чувството, че и в живота си е такъв шемет като в среиала. Всички го взеха на подбив, особено с тези идиотски шапки и прически и аз се смях с глас  hahaha hahaha hahaha Но пък много хубаво пя - неговата песен ми хареса , за разлика от виенето на другите двама певци, които, ако ги нямаше щеше да е сто пъти по-добре.

Сарп и той се беше издокарал - чак ми беше странен без вечното си кожено яке  Joy Joy Joy И се оказа доста приказлив, май най-много той говореше  Laughing

Аслъ беше като някой бял ангел сред тези мъже в черно /е Сарп беше в светло сако, но останалите бяха в черно/ Горката почти не можа да вземе думата от тях - оказа се по-мълчалива май отколкото очаквах.

Беяз - тоя човек имам чувството, че и докато спи сигурно говори и то със скорост 1000 думи в минута!  Mr. Green Страхотен образ и голям симпатяга! От тази вечер му станах още по-голям фен, а ако разбирах какво говори щеше да е супер! А ако някой се навие да направи превод и да се сложат субтитри на тазвечершното шоу, това ще е супер забавно за гледане!

Ели ,Зори за фрагмана и превода благодаря!  Hug Сега на спокойствие ще си го изгледам няколко пъти.

Ох, докато пиша и се наканя да публикувам и

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 6 нови отговора.

# 408
   Здравейте, влизам много набързо, за да благодаря на хhippie за удоволствието да разберем какво си говориха тези момчета, на Ели и Зори за фрагана и превода. Хванах шоуто откъм средата, но явно много не съм загубила преди това, защото много се разпяваше онзи- с козината дето казвате   Laughing Laughing Laughing
    Само защо момчетата така се бяха натъпкали в едната част на диванчето и оставиха Аслъ сякаш малко изолирана. Поне така ми се виждаше отстрани.
   Благодаря и на всички, които се включиха с коментари.

Аз...........отивам на тръстиката Cry Cry Cry Ужасно!

Хубав ден на всички!

# 409
Добро утро, мълчаливки! Hug

След снощното шоу, днес героите май са уморени!  Joy Joy Joy

За събуждане

Скрит текст:

А най-добрато събуждане е с любимия ни Мурат - клипче с поздравленията на верните му фенки в снощното шоу

Морски очи, лека тръстика! Ако те успокоява - и аз съм така днес!  Joy

Слънчев и усмихнат ден на всички - поне при мен за сега е така! Heart Eyes

# 410
И хубавата песен, която снощи Гювен/Ибо изпя прекрасно в шоуто и, която на всички толкова много ни хареса!

Много са готини тук - Мурат, Сарп и Берк са си кръстосали небрежно краката, а Гювен е като някое примерно детенце от детската градина със събрани крака и ръце в скута  Joy Joy Joy

# 411
Здравейте!
Алекс , благодаря за кефенцето, наистина имам нужда, завиждам ти за слънцето, тук е толкова мрачно, хладно и а-ха отново ще рухне дъжд.
София е неуморна, хубво клипче от снощи.

Лека тръстика на работещите!

И Гюнулче е била явно с Мурат на шоуто

# 412
# 413
Здравейте Сускунларчета  Hug Hug Hug
Алекс  Hugза кафето и двете клипчета от шоуто снощи    bouquet
Всички послания към Мурат бяха много хубави.Казаха че го обичат и че им харесва новия сериал.Но нашето момиче Ива   направи най-хубавото послание-Поздрави за всички артисти и специално за г-н Иълдъръм.Каза ,че Мурат  е много известен в България ,пожелаваме му успех със Сускунлар и се надяваме да го видим лично както е било на рождения му ден през април.Накрая казва -Остани същата невероятна личност.
Ели Hug
Мдаа Гюнюлче е била там и се е фотнала с Мурат.Късметлийка е тя  smile3521

# 414
Ели,  Ени, привет!  Hug

Малко екшън в аванс от следващия епизод Mr. Green #2gunfire

Последна редакция: сб, 26 май 2012, 10:25 от alex_b

# 415
  • И тук, и там, че и обратно...при нашите си ендемити:)
Добро утро на Алекс и на Морски очи и на всички от балкона и на тези, които тепърва ще отворят тук Hug Hug

Алекс Hug май ще почна да обичам така да ми сервират закуската в леглото. Ако има и кой да ми го оправи така както е на твоята снимка ще е съвсем добре. Иначе, оправянето на моето леговище е направо като утринна гимнастика. А аз искам с отварянето на очите вече да съм се лепнала за компа. Луда маниячка, какво да прави човек. Лека тръстика на теб Peace

Морски очи Hug, в спойлера на предната страница хипи ни разясни защо Мурат в един момент се дръпна надалеч от Аху, така на шега и след това някак си дистанцията неможа да се съкрати съвсем. Но тази закачка че отношенията между Билял, Аху и Еджи може да станат като в латиноамерикански сериал много ми хареса. Peace Лека тръстика и на теб.

Някой от другия форум да ни светне. Това Ива ли беше от България, дето поздрави Мурат, че тя рядко идва тук, а като дойде скромничко си стои и не дърдори като нас. Пък ако самата тя си ни каже, ще е добре, защото много сладко беше направено. Който и да е бил - браво на него. Мурат спомена някакви имена, аз чух името Мариана newsm78 newsm78

На всички - лек ден. Може и подсказка да се появи, но снимките от вчера достатъчно ни пълнят главите с какви ли не чувства. Готини си бяха нашите - това е Peace Peace

Докато го напиша са се появили Ени и Ели. Живи и здрави момичета Hug Hug Прекрасен ден ви желая.

От хубави, по-хубави, най-хубави фотки. Как да се отдели човек от тук ooooh! ooooh! ooooh!

# 416
Ени, Алекс,  Hug Hug

Лошите ще започнат да се бият а дано се изпотрепят
Joy Joy Joy Joy

Дано пуснат и на английски превода на фрагмана, пък ако и снощното шоу се преведе от арабките още по добре. Но ние разбрахме за какво си говорят , благодарение на Хипи Hug

Ванина хубав ден! Hug

# 417
  • Once there was a Hushpuppy...
Добро утро, момичета Hug

Имало е интересна вечер с нашите любимци Heart Eyes
Благодаря на Хипи за превода! Hug  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Много красива Аслъ - с невероятен тоалет, много стилна в бяло/за разлика, например от последната снимка на Бурчин с онази шарения/
А, Мурат е невероятен! Дори, така както са му посплескали перчема ми харесва много! Grinning
И Берк - много е хубав, уффф Heart Eyes
И Билял и Ибо са страхотни - въобще прекрасни млади хора са всички поканени Heart Eyes

Алекс, Ели,Ени,Вани,Морски очи Hug Hug Hug Hug Hug

# 418
Привет  Hug Още не съм изгледала цялото предаване, Хипи   bouquet
В Сускунлар са събрали само красиви, симпатични хора. Мурат, Сарп, Берк, Гювен - нямам думи ! Невероятни ! Толкова красиви, харизматични ! Прическата на Мурат е брутална, много му отива. Към Сарп имам слабост определено - топлите кафеви очи и широката усмивка ме разтопяват  Blush А Берк !!! Какъв чар има... то не е усмивка, то не е поглед  smile3505 Мурат се смее и той толкова сладко и готино  Blush За дамата какво да кажем - беше като ангел, много сладка и нежна, леко притеснена, но това я направи много истинска ! Гювен пък е такъв сладур с тези мустачки  Joy и има страхотен глас, както и вие отбелязахте - много по-хубав от на аборигена с дългата коса  Grinning

Приятен ден на всички !  Kissing Heart

# 419
Вани, Ради, Зори, привет!  Hug

Нещо зад кулисите на шоуто - всички много му се радват на Мурат бей!  Grinning

Някои фенки са щастливки!  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт