Мурат Йълдъръм в "SUSKUNLAR - Безмълвните" - в четвъртък по ShowTV - 13 тема

• 34 124
  • 738
  •   1
Отговори
# 465

Алекс, форумите са пълни с гифчета от шоуто.  Hug

# 466
  • И тук, и там, че и обратно...при нашите си ендемити:)
БИЧКАМ ВИ Hug Hug  Hugкакто казва една моя малка розова прелест, пропускайки първата буква "О"  Joy Joy Joy
Толкова фотки напускахте днес. Колкото пъти влезна все има с какво да си изплакна окото, че и душата Laughing Laughing

Ето резултата от последното изплакване:

martali  Hug душевното здраве се лекува тук. Освен ако не се разболееш повече. Ама то и на балкона има течение. Така че слизай долу и "пей душа", както се казва Joy Joy Joy

# 467
Гювен / Ибо/ е страхотен!

Ванина, с този на Берк/Гурур/ колажите ти станаха 60! Хубаво число, но и 100 е мноооого добро!  Peace

# 468
Ха, Ринка, ти как ги броиш newsm78 И тия ли слагаш там Laughing Нали не са от сериала Thinking
Те нали са ми рожби, вече не ги броя отдавна, само ги бълвам едно след друго и чакам да кажете - бетер (нали така беше на турски "стига") Party Blush

Сега на ред е още едно готово за Берк, ама Прикачи ком нещо не ме слуша днес. Ту бачка, ту не иска. Следващия, на който съм хвърлила око е Гювен Акпънар, че е голям сладур. Laughing Laughing

# 469
Ванинка много готин подпис с Берг .Нашия сериал ще изгуби един страхотен ,зловещ Гурур /Газанфер ,но дано Холивуд да открие заложбите на Берг  smile3521

# 470
# 471
martali, добре дошла! След като веднъж си се престрашила, се надявам вече редовно да се включваш в нашата малка лудница!  Hug Ти си права в същност - това направо си е диагноза, но  спокойно - всички сме така  hahaha hahaha hahaha Права си и за актьорите - силно индивидуално присъствие, подчертана индивидуалност, но в същото време и ясно изразена съпричастност и обединение около съвместния им проект.

Ринка, наистина е страхотен Гювен/Ибо - той на мен си ми е слабост и любимец.  Heart Eyes И в живота изглежда същият, като в сериала - миличък, смешничък, добричък и много симпатичен! Снощи се смях с глас докато показваха снимките му с шапки и без шапки, със странни прически, без да разбирам за какво става въпрос, а после се смях два пъти повече, след като прочетох в превода, че с тях се е опитвал да получи роля - същият наивник като в сериала!  Joy Joy Joy Изглежда ми като някакъв романтик от началото на миналия век, да не кажа още от 19 в. - липсват му само бомбето и бастунчето!  Laughing Laughing Laughing

Вани, както казва Ринка, 100 е по-добро число от 60, така че дерзай! А ние ще се радваме на творенията ти!  Hug

Последна редакция: сб, 26 май 2012, 22:28 от alex_b

# 472
Гювен е наистина много симпатичен и добродушен .А как  хубаво пее песента.Изобщо всички са прекрасни .Щеше да ми е интересно да видя и Ирфан Joy Joy Joy Joy Joy.Какъв  ли е в реалния живот  newsm78.Дали прави някои от мимиките които ги прави в сериалла.Само Саид не ми е интересен защото ми е антипатичен някак си .
Но най много ми хареса естествено ей това  хубавичкото ,черноочко сладурче  Joy Joy Joy Joy

# 473
Ринка, 63 ли станаха Joy Joy Joy

# 474
# 475
# 476

# 477
Тия нямаше да ги посткам, ама гледам, че почнаха да се появяват по-скапани от тях в тези кадри Laughing Laughing Wink Толкова за днес:

# 478
Къзларки.. Ванина, разтопих се като кубче лед... усмивката на Берк е олеле майкоо  Joy Blush Joy

Благодаря за снимките и гифчетата, балсам за душата ми са !  Hug
Алекс е постнала клип с разговора между Еджевит и Аху.. не знам дали сте го разбрали, но аз ще напиша какво разбрах аз, това си е моята традиция вече.

А: Моля
Е: Нищо не казвай. Толкова неща има, които исках да ти кажа, но не мога. И ти не казвай нищо.
После казва, че иска да го подкрепи, това ще му е достатъчно. (не разбирам точните думи, но така тъклувам смисъла, защото после тя казва: До теб съм.
Е: Аху, сбогом.
Ибо: Шерифът ли беше ?
А: Той ще направи нещо..
Ибо: Къде ? Аху?

Още не съм гледала нито шоуто на Беяз, нито серията.. до скоро мятах гюбеци на абитуриентска, но със сигурност ще помагам с каквото мога когато се прехвърля при вас. Така каквото съм разбрала аз, ще сте разбрали и вие  Hug

# 479
Зори Hug - тенкс Peace Много готино е че й казва там по телефона такива думи: "Нищо не казвай. Толкова неща има, които исках да ти кажа, но не мога. И ти не казвай нищо". Как да не хукне после при него Laughing Laughing

Както вървят нещата Победител в Евровизия - чернокоса newsm78 newsm78 newsm78 шведка Laughing Laughing Wink :
Скрит текст:

На сърбите песента беше по-хубава

Общи условия

Активация на акаунт