Мурат Йълдъръм в "SUSKUNLAR - Безмълвните" - в четвъртък по ShowTV - 13 тема

• 34 128
  • 738
  •   1
Отговори
# 450
# 451
# 452
# 453
# 454
# 455
# 456
# 457
# 458
# 459
Ели мерси  заклипчето и фотките   bouquet
Аслъ много чаровно се срамува  smile3521.Още по приятна ми стана след това шоу .
Мурат взе да се изтегля като чу за абито  Joy Joy Joy Joy Joy.И така Аслъ си имаше много свобосдно място да се шири а тримата юнака Мурат ,Сарп и Берк се навираха един в друг  Joy Joy Joy

# 460
Ринка Hug  Joy Joy Joy Joy

# 461

Голям смях пада!  Peace

Страхотна атмосфера!  Peace
Мурат сигурно казва: Ами и те да кажат!  Wink

# 462
Здравейте, всички. Прочетох какво сте писали и го споделям. Въпреки че не знам езика изгледах цялото шоу и това, което ми направи впечатление беше липсата на поза, усещането за непринуденост, което всички оставиха, и заедно с това отличителното индивидуално присъствие на всеки – смутителната Аслъ, по-мълчаливия Берг, приказливия Сарп, явно склонния към шеги Мурат. Сравних ги мислено с нашите „звезди” – те са ми еднакви и някак говорят заучено, както трябва.
А що се отнася до Мурат….май става проблем за психичното ми здраве /шега/
Поздрави на всички вас

# 463
martali Hug

Наистина беше много весело шоу.Сигурно и по време на снимки са така .Което е добре ,че с тия психарии дето ги снимат и ако екипа не е готин ще изпушат .

Последна редакция: сб, 26 май 2012, 20:34 от Eny87

# 464
Момичета, оставих ви за малко и вие сте изпълнили страничките с прекрасни фотки, колажи и мърдащи картинки! Страхотни сте! Hug Hug Hug Ама така е то - след 3-часово шоу снощи - днес материал бол!  Grinning

Ринка, всичките ти мърдащи картинки са страхотни! Не мога да спра да ги гледам!  Hug

Красота, чар, усмивки и много настроение лъхат от всички тях! А като се замисля, шоуто свърши към 2 и нещо, а толкова снимки има след това с феновете, сигуро са отнесли още един час. Преди това вероятно са имали и тежък снимачен ден, защото вчера беше петък - нормален работен ден... Направо ми дожаля за тях, но пък те се представиха белстящо!

И в същото време как играят! Контрастът е невероятен!

Общи условия

Активация на акаунт