Мурат Йълдъръм в "SUSKUNLAR - Безмълвните" - в четвъртък по ShowTV - 13 тема

• 34 120
  • 738
  •   1
Отговори
# 510
# 511
# 512
# 513
Ени, мерси за кафенцето!  Hug И Еджи си ни "размножила" - да има за всички по много!  Joy Joy Joy

Ели, и на теб за клипчетата!  Hug

Ето един колаж, за който изобщо не се съмнявах, че ще се появи след "мокрите" снимки на Берк  Joy Joy Joy

# 514
  • В тъмната гора.
Здравейте!
Така ми се гледа Беяз шоу със сускунларите...трябва да го потърся другаде из нета, защото в ютуб го няма цялото. Как е рейтинга сускунларки, не мръдна ли нагоре?

# 515
Eни, мерси за кафето.

Тия готини мъже не е ли малко много  двамата във ваната, макар и един след друг, мисля си не е удобно все пак.  Стртахотна фотосесия!
Що фенки имат, а те сами
Joy Joy Joy Joy

Мишел, на страница  26 на темата съм сложила линк за него, мисля, че е цялото
http://www.tvdizi-izle.com/beyaz-show-25-mayis-2012.html

Последна редакция: нд, 27 май 2012, 17:08 от eliNIM

# 516
Здравейте!
Така ми се гледа Беяз шоу със сускунларите...трябва да го потърся другаде из нета, защото в ютуб го няма цялото. Как е рейтинга сускунларки, не мръдна ли нагоре?

http://www.tekdiziizle.com/beyaz-show-25-mayis-2012-izle.html

В момента тъкмо го преговарям. Simple Smile

# 517
Алекс  Hug фотосесията на Берг много  готина  smile3521.Явно е модерно да се потапят облечени мъже във вани  Joy Joy Joy Joy JoyАма не е честна ваната на Берг  по голяма от тази на Мурат  Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Да вземат и Ирафн да потопят обаче в джакузи .Ама облечен с любимия потник и ланеца  Joy Joy Joy

# 518
Алекс  Hug фотосесията на Берг много  готина  smile3521.Явно е модерно да се потапят облечени мъже във вани  Joy Joy Joy Joy JoyАма не е честна ваната на Берг  по голяма от тази на Мурат  Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Да вземат и Ирафн да потопят обаче в джаскузи .Ама облечен с любимия потник и ланеца Joy Joy Joy

Joy Joy Joy Joy JoyЕ той нали е мафиот, тежко го раздава ,какъв мъж  само, подобна вана наистина е малка, ще се притесни Joy Joy Joy Joy Joy за него джакузи, но обезателно с потник и то бял Joy Joy Joy Joy Joy а ланеца за тежест,  Joy Joy Joy  е важен аксесоар, да не вземат обаче да го загреят прекалено, те тогава и блясък в очите ще има Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 519
# 520

И бяло сако му отива! Изобщо цвета на Ирфан е бяло! Чист и неопетнен!  Wink

Черното някак си не му отива толкова!

# 521
Ринка Hug Hug зализал е перчема, и стилно облечен.
И извън камера сигурно е интересен, не може да играе роля която не му пасва, сценаристите добре си правят подбора. 
Ибо си е същият образ зад камера

# 522
# 523
# 524

Общи условия

Активация на акаунт