Мурат Йълдъръм в "SUSKUNLAR - Безмълвните" - в четвъртък по ShowTV - 13 тема

• 34 142
  • 738
  •   1
Отговори
# 540
Охо-о-о-о , Елдо - наистина невероятно сполучливи гифчета!
С много вкус и усет са направени!
Е-е-е как след такава красота да не ни липсваш! smile3521 smile3525

Последна редакция: нд, 27 май 2012, 22:35 от di-ni

# 541
# 542
  Ели, страхотни са станали! Евала! newsm51 smile3525  love001  Сега те разкрих защо цял ден те няма във виртуалното пространство. Joy Joy Joy

# 543
  • И тук, и там, че и обратно...при нашите си ендемити:)
Видях ги и аз Peace Браво Елдо Hug Hug Добра идея и добре направено newsm10 newsm51

# 544
Елдо точно си мислех да те питам кога ще направиш на Еджи такова сладурско гифче и опааа сюрприииз  smile3521
Как  си уловила нашия любим потник  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joyмного готин  smile3521

Последна редакция: нд, 27 май 2012, 22:31 от Eny87

# 545
# 546
Елдо, наистина са чудесни гифчетата! Поздравления и чакаме следващите с нетърпение!  Hug

Нещо се разсеях тази вечер и не ми се пише много-много. Слагам ви няколко картинки - мърдащи и немърдащи...

Не отивам да спя все още, но оставям Мурат да ви пожелае "Лека нощ!" - за всеки случай!  Joy

# 547
Мурат никога не  казва на феновете си НЕ , когато искат да се снимат с него.

Интересни неща е написала Гюнулче за подготовката на шоуто, самата изненада за Мурат и феновете му

Скрит текст:
thanks to gounl who shared us this special event & to Cennet who translate the event
to english

To the Dear Fans of Murat;

Two days again I received a request from the management for Murat Yildirim. Murat would be appearing on the Beyaz Show that Friday night, along with the entire cast of Suskunlar, and they wanted to have a surprise for Murat and asked for our assistance in this matter. They specifically requested fan messages from the international fans. We responded that we would ask the fans and if they were willing we would do everything possible to make this a reality. Keeping this in mind both Cennet and myself worked feverously to get the message out. Everyone was so excited at this opportunity. Bulgaria, Greece, Serbia, Egypt, Jordan, and the United States started to send in their self produced videos. Ultimately, the final decision on which videos would be aired were at the discretion of Kanal D. The participants were all informed of this all of the videos were submitted to Kanal D

When the show was starting I was asked to sit in a certain area in the front section of the audience. Murat did not know about the videos. Until he saw me. When the cast arrived on stage and sat down, and Beyaz was making his opening comments, Murat noticed me and he was quite surprised. During the live broadcast he gestured to me a greeting with his hands. During the first commercial break we met backstage where we hugged this is when he mentioned that his manager had just informed him of the existence of the videos and he was quite curious what they contained. The crew of the show took us to a separate holding area where tea and biscuits were being served. In this area I also spoke with Sarp Akkaya, and we talked about the drawings which I had forwarded to me that were produced by Dilan and Gizem from Bursa. He asked where I knew these people from and that he really liked and appreciated the drawings. I briefly explained the situation. Guven Murat Akpinar just like his character is very smart and cute. He is also an avid fan of football and the Besiktas team, and we arranged for a interview with the Besiktas magazine to be completed in the immediate future. Asli Enver in her long white flowing gown as looked like a beautiful white swan. During the second commercial I spoke with Beyaz, explaining that we were responsible for getting the videos created and to them. He thanked us and said that the videos produced were amazing, however due to some technical difficulties not all of the videos were going to be aired, but he also wanted to send his warmest regards and appreciation to all the producers of the individual videos. During the third commercial break Murat once again found me and expressed his disappoint that not all the videos were aired. I then suggested that when he has some free time that we all get together and that I would be able to share with him all the videos that were produced and that we would tape his viewing as well and that he can thank the producers personally. He said that he would absolutely love doing this. He also said that he really wanted to see each and every one that was sent in. In the meantime however, he asked that I personally thank each and everyone for sending them in. He adamantly said “I love them all”. During this time some fans from Bosnia were in the audience and came over to us asking to have their photographs taken with Murat. The technical crew tried to stop this at this time but as we all know Murat never says no to his fans, and we quickly took some photographs. While speaking with one of the women she recognized me personally as well I think her name was Milana (I could have spelled it wrong). Others who also wanted their photographs taken were asked to wait till the end of the show

Of course at the end of the show, it was chaos. All of the fans of Suskunlar who wanted to have their photographs taken were asking me for assistance. Then the race began for the taking of the photographs, it became so chaotic that the crew felt they needed to bring in some security guards for assistance. I can honestly say that at that point I would not want to be standing in the shoes of any of those performers. It was 2:30 in the morning, following a long day of tapings then appearing live on the Beyaz Show, however each and everyone of them were extremely gracious with the fans

Once Murat was able to break away from the fans taking the photographs Murat re-approached me and we spoke about the videos once again. He mentioned that he would have more free time in the middle of June and we would immediately meet so that we could tape him viewing the videos. He then turned to me and said “Gonul you have lost weight you look very good”. I then turned around and said “You are the once who has lost weight, and your fans are concerned about this weight loss and hoping that it is not health related!” He responded that he is fine and the weight lost is at the request of the producers for the show. I told him that his fans are going to start sending him food to fatten him up to which he laughed heartedly. He said thank you once again, but other than his busy and very tiring workload that he is perfectly healthy he specifically asked me to relay this to his fans

Well dear friends, I wanted to share with you the events of this day. If I remember more I will add them here

Gonul

# 548
  • Пловдив
Бях ви написала, че Саид ми прилича на Жокера.

# 549
Елдо  newsm81 страхотни са !  hug

Аху казва на Еджевит в този момент: Seni sevmiyeceğim diye mi?Korkma bak,yaşıyorum.Kalbim hala atıyor .Bak.

Гледах, atıyor има доста значения. Сега се сетих, според мен казва:" Щеше да кажеш обичам те ли ? Не се плаши, виж, жива съм.. Сърцето ми все още бие. Виж. " Чок романтик  Blush Two Hearts

# 550
ЕЛДО, добра работа си свършила до като не ти се говори, интересни са гифчетата, БРАВО!

Зори ето английския превод на фрагмана за 13 епизод

AHU: Was it because you thought I would not love you, don’t be afraid, look I am still alive, my heart is still beating, look
TAKOZ: MAN!
GURUR: Takoz!
TAKOZ: You obviously do not remember the Takoz Gazenfer
ZEKI: The darkness is slowly creeping up, in full view, screaming
TAKOZ: I remember you Sari! Are you seeking revenge from me
BILAL: I am not seeking and I am to conquer, I do not need a gun to kill you Takoz

# 551
  • И тук, и там, че и обратно...при нашите си ендемити:)
То май се повтаряме вече неколкократно с фотки от шоуто при Беяз, но вижте и клипчето на volbearodica.  И тя си харесва Мурат, ама или незнае за нас или не ни харесва Laughing Wink

Елдо Hug да ти кажа и аз за жокера от Батман се сещам твърде често в последно време като му мерна косата и разтворените уста и най-вече носа на Саит. Браво Peace

Ели, тенкс за написаното от Гьонулче. Ама така съм ленива, че го постнах направо в Гугъл. Ами то се чете съвсем разбираемо (горе-долу). Ето го в спойлера:

Скрит текст:
Гугълчо го превежда почти добре:

Два дни отново получи искане от управлението на Мурат Йълдъръм. Мурат ще се появи в шоуто Beyaz, че петък вечер, заедно с целия набор от Suskunlar, и те искат да има изненада за Мурат и помоли за нашето съдействие в тази област. Те изрично поискани на вентилаторни съобщения от международните фенове. Отговори, че ще поиска от феновете, и ако те са готови, ние ще направим всичко възможно да превърне това в реалност. Имайки това предвид, и Cennet както и се работи feverously, за да получите послание. Всеки беше толкова развълнуван от тази възможност. България, Гърция, Сърбия, Египет, Йордания, и Съединените щати започна да изпраща в техен произведени видеоклипове. В крайна сметка окончателното решение, на която ще бъде излъчен видео са по преценка на Kanal D. Участниците бяха информирани за това всички видеозаписи, бяха представени на Kanal D

Когато шоуто започва бях помолен да седне в определена област в предната част на публиката. Мурат не са знаели за клиповете. , Докато той ме видя. Когато пристигна актьорите на сцената и седна, и Beyaz е вземане на встъпителните си коментари, Мурат ме забелязани и той беше доста изненадан. По време на предаването на живо той посочи към мен поздрав с ръцете си. По време на първия рекламен блок, ние се срещнах зад сцената, където се прегърнахме, това е, когато той спомена, че мениджърът му току-що го е информирал за съществуването на видео и той е твърде любопитно, какво съдържат. Екипажът на шоуто ни отведе в отделна област на стопанството, където са се сервира чай и бисквити. В тази област също разговаря с Sarp Akkaya, и ние говорихме за рисунките, които бях, изпратени ми се, че са били произведени от Dilan и Gizem от Бурса. Той попита, където знаех, че тези хора и че той наистина харесва и оценява рисунките. Аз накратко обясни ситуацията. Гювен на Мурат Akpinar само като неговият характер е много умен и сладък. Той е и запален фен на футбола и на екипа на Бешикташ, и се уговорихме за интервю с Бешикташ на списанието да бъде завършена в близко бъдеще. Асли Енвер в дългата си бяла течаща рокля, както изглеждаше като красив бял лебед. По време на втория търговски Говорих с Beyaz, обясни, че са отговорни за получаване на създадените видеоклипове и да ги. Той ни благодари и каза, че произведените видеоклипове бяха невероятни, но поради някои технически трудности, които не всички видеозаписи, щяха да се излъчва, но той също искаше да изпрати най-топлото си отношение и благодарност към всички производители на отделните видео клипове. По време на третата търговска Мурат почивка отново ме намери и изрази разочарова, че не всички видеоклипове беше излъчен. АЗ тогава предполагат, че когато той има малко свободно време, че всички ние получаваме заедно и че ще бъда в състояние да го споделя с всички видеозаписи, които са били произведени и че бихме лента му гледане, както и че той лично да благодаря на производителите. Той каза, че той ще е абсолютно обичам да правя това. Той също каза, че той наистина искаше да види всеки, който е изпратен. В същото време обаче, той ме попита, че лично аз благодаря на всеки и всеки за изпращането им. Той твърдо каза: "Аз обичам всички тях". През това време някои фенове от Босна бяха в публиката и се приближи към нас с молба да се снимат с Мурат. Технически екип се опита да спре това в този момент, но както всички знаем Мурат никога не казва "не" на феновете си, и ние бързо направих няколко снимки. Докато говорите с една от жените тя ме позна лично, както и аз мисля, че нейното име е Milana (бих могъл да изписано погрешно). Други, които също искат техните фотографии, направени бяха помолени да изчакат до края на шоуто

Разбира се, в края на шоуто, беше хаос. Всички фенове на Suskunlar, които искаха да се снимат ме питат за помощ. Тогава започна надпреварата за вземане на снимките, тя стана толкова хаотичен, че екипажът смятат, че трябва да въвеждат в някои охранители за помощ. Мога честно да кажа, че в този момент аз не бих искал да се стои в обувките на някой от тези изпълнители. Това е 2:30 сутринта, след дълъг ден на tapings след това се появява на живо в шоуто на Beyaz, но всеки и всеки от тях бяха изключително благ с феновете

След Мурат е в състояние да се откъснат от феновете снимки Мурат ми отново се приближи и говорихме за видеоклиповете, отново. Той спомена, че ще имам повече свободно време в средата на юни и ние веднага ще се срещнат, така че ние може да го лента гледане на видео. След това той се обърна към мен и каза: "Гьонул сте загубили тегло, което изглежда много добре". След това се обърна и каза: "Вие сте някога, който е загубил тегло, и вашите фенове са загрижени за тази загуба на тегло и се надяват, че тя не е свързана със здравето!" Той отговори, че той е добре и губи тегло е по искане на производителите за шоуто. Казах му, че феновете му ще започне изпращането му храна, за да го подхранвам с което той се засмя сърце. Той каза, благодаря ви още веднъж, но различни от заети и много изморително работното натоварване, което той е напълно здрав, той специално ме помоли да реле на феновете си

Е, скъпи приятели, исках да споделя с вас събитията на този ден. Ако си спомням повече, аз ще ги добавите тук

Последна редакция: нд, 27 май 2012, 23:39 от vanina707

# 552
Ванина  Hugи аз си го преведох, разбрах за какво разказва Гюнулче чрез  Гугъл, той се справя доста умно с английския превод Peace

# 553
Лека нощ ви пожелавам с новото клипче на София

# 554
Ели мерси за прводите   bouquet
Превода на фрагмана е :

Аху-Беше защото си мислеше че няма да те обичам.не се страхувай ,погледни аз съм все още жива,моето сърце все още бие,погледни.
Такоз-Човече.
Гурур-Такоз.
Такоз-Ти очевидно не си спомняш Такоз  Газанфер.
Зеки-Тъмнината бавно пълзи и крещи(за това не съм сигурна)
Такоз-Помня те Саръ.Ти отмъщение ли търсиш от мен?
Биолял-Аз ме търся аз ще победя.Не се нуждая от пистолет ,за да те убия Такоз.

Гугълчо наистина се е справил добре с превода от английски  Joy Joy Joy Joy Joy
Най ми хареса това ,че Мурат никога не казвал не на своите фенове .
Гюнюл казва ,че не иска да е на тяхно място.Снимали са филма цял ден ,после шоу на живо до 2.30 и след това снимки с фенове .Но всички са били много благи с феновете  smile3521
Мурат казал на Гюнюл че е изгубила килограми ,а тя му казала че всъщност той е този който е изгубил килограми.Фенвете се притесняват му казала,а той отговорил ,че продуценитите искат от него да е с по малко килограми.После Гюнюлче му казала ,че феновете щели да почват да му пращат колети с храна да го захранват на което той се засмял   Joy Joy Joy JoyКазал ,че е абсолютно здрав ,но просто е уморително да се снима.И Гюнюл да предадяла на феновете че  е добре  smile3521Ааа и много се зарадвал на поздравите .

Последна редакция: нд, 27 май 2012, 23:28 от Eny87

Общи условия

Активация на акаунт