Мурат Йълдъръм в "SUSKUNLAR - Безмълвните" - в четвъртък по ShowTV - 13 тема

• 34 146
  • 738
  •   1
Отговори
# 555
А: Мислеше си,че не те обичам, затова ли ? Не се страхувай, виж, още съм жива. Сърцето ми още бие, виж !
Т: Човече !
Г: Такоз !
Т: Ти очевидно не помниш истинския Такоз, Газанфер !
Е: Тъмнината бавно се надига в целия си облик, крещейки
Т: Помня те, Саръ ! Търсиш отмъщение от мен !
Б: Не търся, аз ще получа отмъщение. Нямам нужда от оръжие, за да те убия, Такоз !

Ени   bouquet , сега видях  Hug

# 556
Ени, Зори, благодаря ви момичета!

# 557
Ели, виждам,че и теб те е пленил Берк ! Когато гледах шоуто ми идеше да   Joy Joy Joy

# 558
  • И тук, и там, че и обратно...при нашите си ендемити:)
Ени, Зори -

Ле-ле Зори, този твой език много мощен бе Joy Joy

Аз пък ви копвам набързо превода на песента съпровождаща последното клипче на София Тоя път не е улучила съвсем добре текста според мен. Но песента е хубава. Аз за първи път я слушам. Превода не е мой.  Намерих го в НЕТ-а. И както го намерих така ви го пускам.

Скрит текст:
Just Breathe - Anna Nalick

2 часа сутринта и тя ме повиква, защото съм все още буден.
Можеш ли да ми помогнеш да открия последната си грешка,
не го обичам, просто зимата не бе моя сезон
Да, минахме през вратите, такава вина имаше в очите им
сякаш всички имат право да критикуват,
лицемери, всички вие сте тук за една и съща причина.

Защото не можеш да прескочиш пътя, ние сме като коли на кабел
и живота е като пясъчен часовник, залепен на масата
Никой не може да намери бутона 'назад', момиче
така че подпри глава на ръце
и дишай, просто дишай,
О дишай, просто дишай

Може ли той да навърши 21 в базата Fort Bliss
Просто днес, той седна на манерката, на ръката си
Не е бил трезвен, може би от октомври миналата година.
Тук в града, можеш да кажеш, че го е нямало за дълго
Но Господи, толкова е красиво, когато момчето се усмихме,
Искам да го подържа, може само ще пея за него.

Никой не може да намери бутона 'назад', момиче
така че подпри глава на ръце
и дишай, просто дишай,
Woah дишай, просто дишай

Има светлина във всекия край на всеки тунела, ти викаш,
но си толкова далеч от вкъщи, колкото някога ще бъдеш
Тези грешки, които направи, просто ще ги направиш отново
само ако даже опиташ да се завъртиш.

2 часа сутринта и тя ме повиква, защото съм все още буден,
Можеш ли да ми помогнеш да открия последната си грешка,
не го обичам, просто зимата не бе моя сезон
Да, минахме през вратите, такава вина имаше в очите им
сякаш всички имат право да критикуват,
лицемери, всички вие сте тук за една и съща причина

Никой не може да намери бутина 'назад', момиче
Пей, ако разбираш
и дишай, просто дишай,
О дишай, просто дишай
o дишай, просто дишай,  

# 559
Ааа Зори мерси   bouquet.При мен имаше неточности.
Дааа Ели е  със страхотен нов аватар  smile3521
Малее мисля си че ще има романтика между Аху и Еджи.какви хубави думи му казва само.И сега ако той не се отпусне да си каже какво изпитва  не го признавам за човек .

# 560
Ени  Hug
Ванина много е мощен, много  Joy Joy Joy Има срахотен чар този човек и това си е.  Blush
Чакам и аз адекватна реакция от Еджевит, за предпочитане - да си излее и той сърцето,че се вижда,че му тежи ! По логиката на филма обаче, твърде скоро ще дойде едно признание в любов от страна на Еджевит, но дано да греша. А ако ни спретнат един четириъгълник - Билял, Аху, Еджевит и Гурур и ще стане една  smile3505 Аслъ е чок късметлийка  Joy

# 561
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy JoyВерно Аху  ще е късметлийка ако има един такъв четириъгълник.Ама да не забравяме ,че въпреки готиния си външен вид Гурур хич не го слуша главата ,Били и той милия не я ползва много по предназначение неговата ,а Еджеивт пък твърде много мисли.Та да не се окаже че около Аху е калабалък ама файда и от тримата ухажори йок  Joy Joy Joy Joy Joy

# 562
Елдо  Hug, прекрасни гифчета- метаморфози си направила!  Peace

Ето и трейлъра с превода, който направиха Ени и Зори: smile3525 smile3525

Безмълвните - Suskunlar - 13 ep. - 1 fragman - bg sub- от английски

# 563
Ринка  Hug взела си точно най-добрия превод от двете, супер е. Серията се очертава направо брутална  box

Ени, баш да не стане - от три стола - на земята  Grinning

# 564
Ринка супер си   bouquet,Зори   bouquet
Лелее как се изпразва цялата улица.Като в американски  филм за каубои е   Joy Joy Joy Joy Joy
А Еджи честно ако не каже на Аху че чок ама  чок ,чок ,чок я обича ще спара да го харесвам поне за няколко часа smile3521.Момичето как хубаво го гледа и какви хубави думи му казва а той ако се изнесе по тъча ще му дърпам ушите   fight
Хайде и от мен лека нощ момичета   Hug Hug Hug

# 565
Ели, много ти благодаря за разказа на Гюнюл! Супер интересно е било и зад кулисите. Аз днес бях сложила едни снимки от рекламните паузи и на всички тях Мурат липсваше. Помислих си, че е бил до тоалетната или се е разхождал някъде, а той бил зад кулисите и се притеснявал, милият, че няма да излъчат всички клипчета от феновете.  Joy  Радвам се, че не е болен и отслабва само заради изискванията на продуцентите, че както е заслабнал, бая бях започнала да го мисля  Joy Разказът на Гюнюл още веднъж затвърди впечатлението ми, че той е един много земен и добър човек!

Ени, много си права за четириъгълника - поговорката гласи "От два стола та не земята", а при нея столовете може да се окажат три  Mr. Green А колкото до това дали ще признаваш  Еджи за човек, ако не си каже какво му е на сърце - та той не е човек, той е мъж, т.е. нищо нормално не може да се очаква от него  Mr. Green

Ринка, Ени, Зори, огромни благодарности за преведения трейлър!  Hug

# 566
  • И тук, и там, че и обратно...при нашите си ендемити:)
Незнам в сериала как ще стане, ама на шоуто в петък Берк бая се увърташе в няколко от кадрите около Асль. Не забелязахте ли вниманието което й отделяше. Може пък да си внушавам. Незнам. Но момичето си беше сложило годежния пръстен на дясната ръка и камерата подчерта това. А в сериала дали ще се превърне тройката в четворка е съмнително, защото нали ни предупредиха, че поради ангажименти на Берк Гурур-Газанфер най-вероятно бързо ще му видят сметката.

Ринка  Hug  bouquet  bouquet  bouquet

Аз съм доволна, че намерих първоизточника на София за клипчето, защото момичето което пее е прекрасно. Пожелавам ви лека нощ с него:
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 28 май 2012, 00:16 от vanina707

# 567
  • Пловдив

Последна редакция: пн, 28 май 2012, 01:14 от Eldo

# 568
# 569
Добро утро!

Ринка,    Hugточна както винаги, веднага си направила с превода фрагмана.
Загледах го след думите на Ени, срещата между Ирфан и Билял  напомня на предстояща буря. Затварят се прозорците и вратите на околните сгради, момчетата се разбягват, някакъв вестник се подмята зловещо по улицата. Нещо ни подсказват сценаристите или е монтаж за да ни държат на нокти.
А Еджи дали ще успее да каже и думичка след думите на Аху, все ми се струва че ще се появи някой в неподходящ момент.

Ванина , момичето пее хубаво, текста е подходящ за рейнждър на мисия, поне това ми говори.

Елдо, хванала си идиота в любимите  пози с потник и ланец, сочещ с пръста hahaha

Успешна седмица!

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт