Мурат Йълдъръм в "SUSKUNLAR - Безмълвните" - в четвъртък по ShowTV - 13 тема

• 34 115
  • 738
  •   1
Отговори
# 495
  • И тук, и там, че и обратно...при нашите си ендемити:)
Ринка  Hug Наистина чудесно начало на деня (нищо, че астрономически е преполовен) love001
Невин наистина го заслужава! За нея всичко, което можем да направим е малко

И още нещо:
Скрит текст:
Ето текста на песента, която Ринка пусна за Невин.
Това е наистина класика!

Мъдреците казват, че само глупаците се хвърлят през глава.
Но не мога да не се влюбя в теб.
Трябва ли да остана?
Ще бъде грях ако не мога да се влюбя в теб.

Подобно на реката, която уверено се влива в морето.
Скъпа, така стоят нещата.
Някои неща са отредени да се случат.
Вземи ръката ми, вземи и целия ми живот,
защото не мога да не се влюбя в теб.

Подобно на реката, която уверено се влива в морето.
Скъпа, така стоят нещата.
Някои неща са отредени да се случат.
Вземи ръката ми, вземи и целия ми живот,
защото не мога да не се влюбя в теб.
Защото не мога да не се влюбя в теб.
.

Невин наистина заслужава да има много обич в живота си. Толкова е всеотдайна!
Нека да я послуша когато може и в този вариант:

Последна редакция: нд, 27 май 2012, 12:20 от vanina707

# 496
И понеже много харесахте Берк, ето да го има и на тази страница:

Хубав ден на всички желая Hug Hug

# 497
Ванина, прекрасна си!

Но с Елвис ми достави удоволствие, не го бях слушала отдавна, гласът , музиката му без да ги разбираш шепнат любов, много много ти благодаря!

Ринка добре си поздравила Неви, заслужавате с нея много позитивна енергия!

Лирио, до колкото разбирам от клипчетата си ми адашка, мелодични и нежни клипчета ни поднасяш. Благодаря за удоволствието !

# 498
Сравнявам Саваш с Еджевит, браво на Мурат две различни роли, два различни образа и  прекрасна актьорска игра.
В шоуто беше  съвсем различен като поведение от миналото му участие , малко попритеснен тогава  когато се появи с Нургюл, но снимаше ,,АСИ,, и  ,,Есенните болки,,, а  сега по едно време барабанеше с ръцете си, на масата, много много освободен.

http://vbox7.com/play:4c3e89f7

# 499
Лирио, и на мен много ми хареса клипчето!  Hug И не казвай, че "мълчиш" с нас, защото, за разлика от нас, ти говориш не с думи, а с музика и картина и го правиш прекрасно!  Hug

Ванинка, неуморна си!  Hug И аз ти благодаря за Елвис!  Hug

Ринка, мерси за Андреа Бочели - много го харесвам!  Hug Дано помогне на Неви да релаксира след екшъна и напрежението при мълчаливците!  Heart Eyes

Ели, и на мен ми направи впечатление колко различен беше сега Мурат в сравнение с  предишното  му участие при Беяз. Тогава беше свит и мълчалив, както сега беше Аслъ.

Ето едно клипче, от сегашното участие в един от малкото моменти, в които и тя се разприказва - разговорът с Аби от Мексико.  Grinning Освен бързото отдръпване на Мурат от нея, в края има един забавен момент, в който се шегуват с нея с калъфа на микрофона и в един момент Мурат посегна да й оправи слушалката на ухото, а тя закачливо го перна през ръката - много са сладки!  Joy А ако беше и със субтитири, щеше да е супер!  Grinning

Murat Yıldırım ve Aslı Enver - Beyaz Show 25 Mayıs 2012

# 500

Хубав колаж на Фунда!  Peace

# 501
Ето този момент имах предвид

Ринка, много е хубав колажът наистина!  Hug

Последна редакция: нд, 27 май 2012, 14:32 от alex_b

# 502
Алекс, и момента е много сладък! И Беяз и Мурат получиха плясване!  Joy Joy

# 503
Алекс, и момента е много сладък! И Беяз и Мурат получиха плясване!  Joy Joy

Joy Joy Joy Наистина беше сладка, но предполагам, че микрофонът и е предизвикал неприятни звуци в ушите на Аслъ, и тя много неволно ги плесна през ръцете, получи се като закачка Joy Joy Joy

# 504
# 505
Здравейте,сускунларчета! Hug Hug Hug
Леле-е-е , и вие сте се разприказвали като нашите мълчаливци!
Много красоти - много чудо!
Колажът на Фунда е наистина произведение на изкуството - Няма равна тази жена с изключителен вкус и артистичен усет към цветове!
На всички творци на "тихия фронт" - благодарности за усилията!

Лирио Hug благодаря ти мила,клипът е чудесен.Не бях слушала тази песен.
Алекс- наистина много мила закачка ,ама какво ли я поднасяха Аслъ с този калъф newsm78
Зори - и на теб благодаря за превода - малко късно го видях!

На Невин и на нашата неуморна Ринка Знаете ,че сме ви благодарни,за всичко! Peace

# 506
  • София
Привет Hug Hug

Супер шоу са ни спретнали newsm03 Токущо го изгледах и съм  newsm44 newsm44 Сега ще прочета отново поста на Хипи и ще съм още по-.... Simple Smile

Много, много сладки нашите, страхотни!!!
Издразни ме малко онзи певчески талант, особено накрая, вместо да дават "оджа" и компания на първа линия, прегърнати и накичени с медали...  и то медали, получени не откъде да е, ами от конкуренцията Simple Smile И това, ако не е признание..., мерят си рейтингите, нашите на 20то място, ама накрая - медалисти  Joy Joy Joy Е така да стане и с наградите  Peace

Благодаря на Ели за линка на шоуто, който е постнала и на всички за прекрасните творения, мнения и информация    bouquet

# 507
Фунда, Фунда Peace Никой неможе да я стигне и затова и никой не се стреми да й подражава. Thinking Уникален стил си има и много добро чувство за интерпретация Peace А аз съм й благодарна и защото обича героите от сериалите, които и аз обичам Heart Eyes На който екран съм аз, и тя е там - но най вече сме след Мурат Joy Joy Joy

Вижте какво ме разсмя преди малко и за което влязох да ви го покажа:
Скрит текст:
Македонците пак са я оплескали в стремежа си да се правят на по-велики от гърците.
"Прометей се е събидил с гащи в Скопие"

Статуя на Прометей в центъра на Скопие предизвика подигравателни коментари спрямо управляващите в Македония.
Поредният паметник на античен герой бе поставен в централния парк "Жена" в Скопие, недалеч от парламента и президентството, съобщи БГНЕС.

Преди два дни обаче около него бе поставена висока ограда, за да не обижда с голотата си жените.

С голяма изненада гражданите на столицата тази сутрин видяха, че Прометей тази нощ е сложил гащи.

След появата на първите снимки на "Прометей с гащи" форумите се изпълниха с подигравателни коментари спрямо управляващите. Част от читателите призовават автора на паметника да се откаже от творбата си, а другите със съжаления признават, че "са станали за смях пред целия свят".

Други признават, че хората извън страната "вече ги съжаляват" за случващото се в Македония.
http://dnes.dir.bg/news/skopie-statuja-prometey-11230488?nt=4

# 508
Здравейте Сускунларчета  Hug Hug Hug
Танче Hug Лирио Hug с голямо  удоволствие изгледах клипчетата които сте сътворили.Браво момичета   bouquet  bouquet
Ванинка Hug
Аз днес изпуснах сутрешното кафе с вас  затова сега ви черпя следобедно  smile3521

http://youtu.be/6pHNkOQCIzk

# 509
Зори мерси за превода на разговора между Еджевит и  Аху   bouquet
Много силни и хубави думи каза Еджевит по телефона .Ама очи в очи ще видим какво ще каже  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт