Намаления 2012

• 104 161
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
  • в ябълковата градина
В Карфур от днес е ДО -70%. Реално е на 50%. Всичко е обрано. Не е като миналата година.
В Геокс кога ще е 50%. Имаше едно време всичко на 99 лева. Дали го има пак?

Детските тениски със Спайдърмен и Макуин са по 8 лева.

# 646
  • София (Възраждане)
А някъде да има добри намаления на спално бельо, памучно в приятен десен?

# 647
В Капаска -70% от днес и на всичко

# 648
Момичета, много ли е обрано вече в Зара ... за тази в Сердика център питам.
По-конкретно се интересувам за малките номера.

# 649
В Бургаския Карфур в Плаза няма намаление 70%,  всичко е на 50, въобще никъде не пише 70 или до 70. Поне така беше преди 20 минути.
В Уейкики пише "Разпродажба до - 50 %" реално нещата стоят така - мъжки къси панталони от 34,99 на 29,99 и подобни разбира се.
В Дейхман "промоцията" е на мъжки обувки но само на 40 номер и женски 35 или 40, тоест номерата които никой не купува. Други номера в "офертата" няма.
В НюЙоркър всичко което е на промоция и САЛЕ е потресаващо нискокачествено и не заслужава и 30 стотинки.

# 650
а някой няма ли да каже и за варна???

# 651
В Бургаския Карфур в Плаза няма намаление 70%,  всичко е на 50, въобще никъде не пише 70 или до 70. Поне така беше преди 20 минути.
В Уейкики пише "Разпродажба до - 50 %" реално нещата стоят така - мъжки къси панталони от 34,99 на 29,99 и подобни разбира се.
В Дейхман "промоцията" е на мъжки обувки но само на 40 номер и женски 35 или 40, тоест номерата които никой не купува. Други номера в "офертата" няма.
В НюЙоркър всичко което е на промоция и САЛЕ е потресаващо нискокачествено и не заслужава и 30 стотинки.

мерси, утре отивам   bouquet

# 652
а някой няма ли да каже и за варна???
Преди малко се връщам от там. В "Карфур" на 70% са намалени само едни дрехи, които са по средата на магазина, на пътеките. На дамското и мъжкото бельо имаше табели -40%. На детското не знам точно колко беше, но със сигурност не беше 70%. Бельото за момчета, беше доста разхвърляно и обрано.
В LC Waikiki, има реклама до-50% на витрините, но намалението вътре е доста по-малко.
В H&M големи боклуци са намалени. Колкото и да търсих, не си харесах нищо.

# 653
  • София
Аз вчера харесах от детския щанд доста неща,друго не разглеждах.

# 654
Аз бях в Карфур в новия Мол - имаше детски бикини 7бр за 6.19лв и бебешки памучни къси шорти - 2бр за 4лв

# 655
Ей големи тарикати в Карфур бееееее...Слипчетата са на 10,99, аз взех 3бр. за 4,99лв. и да видим дали ще падне картинката.
Миналата седмица взех хавлиено пончо на цена 13,26лв., а днес уж на 70 % е над 15лв. бройката  Shocked просто нямам думи...

# 656
  • София близо до Витоша
Аз вчера харесах от детския щанд доста неща,друго не разглеждах.

В дъ мол вече нищо не е оставало , има само размери за малки бебенца

# 657
  • София
Миналата седмица взех хавлиено пончо на цена 13,26лв., а днес уж на 70 % е над 15лв. бройката  Shocked просто нямам думи...
Явно смятат клиентите си за малоумници.  ooooh!

# 658
  • София
Има ли някъде намалени хубави плажни хавлиени кърпи?
В Бенетон намаляват ли въобще плажните кърпи/изделия?Не съм обръщала внимание...

# 659
  • София
А някъде да има добри намаления на спално бельо, памучно в приятен десен?

Присъединявам се със същото питане newsm78

А за Карфур - не може ли да се подаде оплакване някъде за тези фалшиви намаления newsm78

Общи условия

Активация на акаунт