Как се обезоръжава любовница?

• 95 457
  • 1 013
  •   1
Отговори
# 45
  • София
аз нещо не си го представям откровения разговор. По правило който кръша, той отрича до последно, дето има една приказка, и на калъп да го хванеш, ще твърд, че "не е това, което си мислиш". А ии не съм убедена, че на човек му се иска да знае съвсем откровено дали половинката си има друга половинка.

# 46
Честно казано в тази ситуация не бих даже му повишила тон . Просто ще му събера багажчето и ще сменя ключалките . Никак не се виждам да се моля или да се мъча да спасявам нещо .
В интерес на истината даже няма и да се ядосам много .

# 47
  • Бургас
Пускам темата повече на шега,отколкото с очаквания за точни рецепти как се разкарва друга жена от връзката.

Въпросът ти е безумен... за мен  Peace
Не бих полагала усилия да я разкарвам.
Ако мъжът ми иска да е с друга, а не с мен, само това да я разкарам, не е достатъчно...
Ако ме разбираш  Whistling
Бих се замислила каква е моята вина, за да се стигне до там... Ако мога и ако искам, бих променила нещо. Ако не - бих пратила мъжа при другата да си се обичат на воля. Mr. Green

# 48
Мон...то много жени така казват....че нямало да се занимават, мъжа им да ходи където желае. Докато...не опре ножа до кокал...тогава бързо си променят и мисленето и намеренията...

# 49
  • Бургас
Да кажем, че имам опит /слава Богу, преди доста години/ в това отношение и не говоря наизуст, а какво съм направила  Wink

# 50
Мон,въпросът ми може и да е безумен,но аз затова уточних,че темата не е базирана на ситуация от живота ми,а е повече на шега Simple Smile Има много жени,които биха се впрегнали да разкарват любовници.

# 51
 Много жени казват, че разберат ли за наличието на такава, моментално биха напуснали мъжа си... само дето това се случва 5 на 100. Разбира се, че не бих си тръгнала на момента, звучи ми много семпло и безинтересно. За мен една раздяла трябва да завърши по възможно най-грандиозния начин-било то с бой, вряви, олелии и пр. Mr. Green
 Какво бих направила? Като за начало, бих подтикнала мъжа си още повече към нея, но едновременно с това бих се обадила на всичките си предишни любови, които той ненавижда. След това, вечерите му ще са кошмар, дните-и те. Бяло денонощие няма да види. Ако вече не я е разкарал, бих се сприятелила с нея и бих и наговорила само хубави неща, неприсъщи за мъжо. Mr. Green И за капак, бих я поканила на кафе, малко преди любовникът ни да се върне, та като влезе, ако още не е ритнал камбаната, бих му заявила с усмивка, че го напускам барабар с детето и че им желая щастлив семеен живот. hahaha
 След всичко това, до колкото си познавам мъжа, няма да са минали и 5мин. и ще имам 20 неприети повиквания, та даже и на колене ще ми падне.

П.С. Ако ще се разделяме, да не чува дяволът, определено искам да е нещо абсурдно... Blush

# 52
Много малко жени ще разкарат съпрузите си, защото много, да не кажа повечето, са ужасно зависими от тях. А това от своя страна води до стесняване, а често и до пълно изключване на възможността  да му бъде отвърнато подобаващо.

# 53
Много малко жени ще разкарат съпрузите си, защото много, да не кажа повечето, са ужасно зависими от тях.
За жалост е така! Sad

# 54
Честно казано в тази ситуация не бих даже му повишила тон . Просто ще му събера багажчето и ще сменя ключалките . Никак не се виждам да се моля или да се мъча да спасявам нещо .
В интерес на истината даже няма и да се ядосам много .

Peace  бих реагирала по същият начин.

Спокойно пред него, без емоции да си върви по пътя.

Въпреки това периодът след това ще ми е белязан със самоунищожение.

# 55
  • Колибите
Много малко жени ще разкарат съпрузите си, защото много, да не кажа повечето, са ужасно зависими от тях. А това от своя страна води до стесняване, а често и до пълно изключване на възможността  да му бъде отвърнато подобаващо.

И ето я връзката със съседната тема - неомъжените, необвързаните, сме свободни.

Макар че както казва  peers_fairy
Цитат
Sad

# 56
Макар че както казва  peers_fairy
Цитат
Sad
Това е единственото от което трябва да се пази човек.
Стигне ли се до там, всичко друго не си е заслужавало.

# 57
  • на 4-ия етаж до асансьора
1.Започвам ускорен курс по бойни изкуства.Являвам и се на либовницата във вид на черна нинджа и и абстракционирам физиономията.
2.Изчитам "Ромео и Жулиета" и гледам "Умирай трудно"-1,2 и 3 за нахъсване.След това се заемам с разпространението флаери и рекламни листовки из родата на либовницата, омаскарявайки я безнадеждно.Тук се включва разбира се и изпращането на писма, телеграми и пощенски гълъби до родителите, бабата и до стрина Злата задължително що за отроче са отчували....

# 58
1.Започвам ускорен курс по бойни изкуства.Являвам и се на либовницата във вид на черна нинджа и и абстракционирам физиономията.
2.Изчитам "Ромео и Жулиета" и гледам "Умирай трудно"-1,2 и 3 за нахъсване.След това се заемам с разпространението флаери и рекламни листовки из родата на либовницата, омаскарявайки я безнадеждно.Тук се включва разбира се и изпращането на писма, телеграми и пощенски гълъби до родителите, бабата и до стрина Злата задължително що за отроче са отчували....

И защо пропусна Фейсбуко, както биха се изразили врачани?!  Joy

# 59
  • на 4-ия етаж до асансьора
Старост-нерадост!За ФБ забравИх!
Ми значи сигур ще я адна в "Близки приятелки" /все пак един член делим- не е шега работа  Shocked /, а после ще я отлюспя та да и е гадно... Ако и това не помогне, ще кача голи снимки на мАжа ми като бебе!  baby_neutral

Общи условия

Активация на акаунт