Как се обезоръжава любовница?

• 95 469
  • 1 013
  •   1
Отговори
# 60
  • В Космоса
Системен тормоз и психоатаки докато не я вкарам в лудницата. Mr. Green

# 61
Искаш да кажеш, че човек се цени след като го загубиш.
Въпросът е обаче и другия да те приеме обратно.

По- скоро ако любовницата си го прибере и живее с него ежедневно далеч няма да и е толкова интересен и привлекателен  Mr. Green

# 62
  • БГ
Искаш да кажеш, че човек се цени след като го загубиш.
Въпросът е обаче и другия да те приеме обратно.

По- скоро ако любовницата си го прибере и живее с него ежедневно далеч няма да и е толкова интересен и привлекателен  Mr. Green

Абе не иска да го прибира, моя го пращах -не отиде.
А това за самоунищожението- не е моя стил.Никой мъж не заслужава  да си скапвам живота заради него Peace
Фейс- как бързо си покри профила , да не я поканя з а приятел.. #Cussing out....абе засега върши работата със раздухване на клюката  до бабата и стрина Злата  Peace

# 63
  • Tам през Атлантическия океан
прибираш парите на мъжа ти и тя сама ще си тръгне Laughing
.
Де да ставаше така. Има жени които колкото и да не ми се вярва, си лягат за без нищо, представяш ли си що за падение Crossing Arms Tired

Ако мъжа е с капацитет , дори и нищо да няма ще направи  Wink

Има примери на ошушкани богаташи след развод които пак си стъпват финансово на краката редом с новата жена  Wink

# 64
  • на 4-ия етаж до асансьора
Мда...колкото и невероятно да звучи има доста примери за успешни нови семейства между бивши любовници! И хем "гадната мискинка" си го прибира, хем безметежно си живеят м-найсе години... хем много шум за нищо се е вдигнал в началото.Факт.  newsm78
Незнам тогава, какво правим обаче?Предполагам намесваме окултното и им се спретва "ритуал за антихармонично съжителство" от Арменсият поп... hahaha

# 65
Леле,Мирама,колко изобретателно!Много истина има в твоята теория!

Доказано е и на практика...)))
Успяла си да разкараш съперницата?    newsm78  Похвално!

Какво бих направила? Като за начало, бих подтикнала мъжа си още повече към нея, но едновременно с това бих се обадила на всичките си предишни любови, които той ненавижда. След това, вечерите му ще са кошмар, дните-и те. Бяло денонощие няма да види. Ако вече не я е разкарал, бих се сприятелила с нея и бих и наговорила само хубави неща, неприсъщи за мъжо. Mr. Green И за капак, бих я поканила на кафе, малко преди любовникът ни да се върне, та като влезе, ако още не е ритнал камбаната, бих му заявила с усмивка, че го напускам барабар с детето и че им желая щастлив семеен живот. hahaha

П.С. Ако ще се разделяме, да не чува дяволът, определено искам да е нещо абсурдно... Blush
smile3521
Важното е панаир да има.Повечето мъже умират от страх да не станат за смях.....   Mr. Green

# 66
обезоръжаването на любовницата не е ли според зависи от типа и желанията й?
един подход, ако момата драпа да се жени и тя за него с цел да се оплождат на по-късен етап
съвсем друг, ако го търси само за регулярно освежаване на собствената си връзка
трети, ако дърпа някакви материални блага срещу които отваря краци?
много общо е зададена темата ...

# 67
Хич нямам намерение да се натискам да съм с него, щом има любовница - значи не съм желана.

# 68
По-скоро имам предвид обезоръжаването на любовницата,която пречи,защото я има;защото връзката е дълга и нито той я оставя,нито тя него.

# 69
на мен би ми пречила и в трите варианта  hahaha
но ако реша да се боря, подходът е различен - това имам предвид
'щото тук е пълно с такива, които го 'разязват на мига' без борба и с удоволствие, но в живота не става баш така /особено ако има и деца/

Познавам няколко случаи, когато мъжът си хвана любовница. Тези съпруги, които намериха сили да си натирят мъжа, още щом като разбраха, в последствие си го върнаха. Тези, които се бореха с нокти и зъби или прощаваха безусловно, към днешна дата са изоставени.

това е много вярно  Simple Smile

# 70
По-скоро имам предвид обезоръжаването на любовницата,която пречи,защото я има;защото връзката е дълга и нито той я оставя,нито тя него.
Е, ако той не иска да я оставя,аз кво да направя?
Да му вържа оная работа на фльонга, че да не става?    Laughing

# 71
Краси, смисъла на темата не е ли как да накараме любовницата да си отиде сама, а съпругът да се примири да си остане у дома - един вид награда за старанието на съпругата?  Mr. Green Joy
но ако тя ще си отиде след като му зафльонгиш инструмента, значи и това е начин  Whistling

# 72
  • БГ
и аз така приех темата , според моя си опит  Wink 
то било верно това, че на мъжете им пука като станат за смях, върши работа  Peace
той я остави , поне за сега ,по натам ако с епояви пак ще ползвам някои от похватите ви и аз ,та споделяйте  Peace
а това- да режем под кръста и да бягаме- не работи при мен нещо ,поне за момента не бягам  Whistling то тъкмо стана интересно, няма да напускам сцената  Naughty

# 73
  • Бургас
Bubanka,този типаж,който драпа за брак и оплождане както се изрази ти,те мъжете сами го разкарват като стане прекалено агресивен.Помня един наш познат,който най-неочаквано цъфна на една почивка с млада девойка.През цялото време я обсипваше с глезотии,целувки,държа и ръчичката.Викам си айде,изгоря жена му.След време го срещам и питам как и къде е въпросното девойче,а той най-спокойно каза,че я разкарал,защото взела да иска да остави жена си и да се съберат.Според него върло нахалство!
Майка им лицемери,мамят и двете жени,ама като има кой да им се вързва на акъла.
Най-безопасна ми се вижда,тази която само иска пари и подаръци.
Ако на мен ми се случи такова чудо,не дай боже,сигурно ще капитулирам напълно.Като се обичат младите да се вземат.Коя съм да преча на една голяма лИбоФ? Grinning

# 74
  • Бургас
значи проблемът не е в любовницата. ако не е една, ще е друга. ако не веднага, то след време.

Общи условия

Активация на акаунт