Как се обезоръжава любовница?

• 95 474
  • 1 013
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Е темата е как да разкараме любовницата, така че това с разкарването на мъжа не е честен отговор! Crossing Arms

# 31
прибираш парите на мъжа ти и тя сама ще си тръгне Laughing
.
Де да ставаше така. Има жени които колкото и да не ми се вярва, си лягат за без нищо, представяш ли си що за падение Crossing Arms Tired

# 32
Е темата е как да разкараме любовницата, така че това с разкарването на мъжа не е честен отговор! Crossing Arms

Ама, защо ми е да разкарвам любовницата, след като няма да търпя мъжа? Да я разкарам, ако ще се правя, че нищо не е станало и ще си продължа живота с въпросния, в противен случай за какво да хабя време и нерви  Mr. Green

# 33
  • София

Ама, защо ми е да разкарвам любовницата, след като няма да търпя мъжа? Да я разкарам, ако ще се правя, че нищо не е станало и ще си продължа живота с въпросния, в противен случай за какво да хабя време и нерви  Mr. Green

Ами ти може да не искаш да я разкарваш, но тук може да дадеш идеи за тези, които искат. Wink

# 34
Жената става особено изобретателна, ако са застрашени децата и финансите й. По-скоро онези без наличието им са и по-мекушави.

# 35
  • БГ
и аз това се чудя  често но от моята практика- като научи мъжа й става интересна развръзка на ситуацията ,малко мъжки спор за хубавицата и  резултата е налице Peace
Я си представи, че хубавицата не е семейна.
ами нямам опит със несемейна  newsm78  ,като се появи сигурно ще дам свободно на мъжо, защото ще е по-млада,по-хубава и по-по , но преди това пък ще информирам родителите й или каквито близки има там, като  ще й пращам мъжо поне да го оглася и там Peace

# 36
Любовница се разкарва....с осигуряването на 2ра любовница на мъжа, подставено лице. ))))
Така първата се изпарява от само себе си...)  Laughing
Една любовница може да преживее наличието на законна съпруга....но....наличието на още една любовница - никога. )

# 37
С много финес и елегантност на неверния пръч се вменява силно чувство за вина пред благоверната съпруга. Вина, която го разкъсва отвътре и го довежда до временна импотентност и желание да изкупи непростимия грях с много пари, чаровен малък имот или нова симпатична кола за низгвернатата съпруга.  Joy  Яка манипулация, в която се въвеждат и близките приятели и роднини за да може срамът и вината му да са пълни. Изневярата е краят на една връзка така или иначе. Дори и да се прости нещата вече не могат да бъдат същите. Затова борбата е за запазване на самоуважението на съпругата преди всичко. Да се бориш за неверен мъж е някак кауза пердута.  Peace

# 38
     За да стъжниш и неговия живот  Twisted Evil Откъде-накъде ще мине между капките.  Mr. Green Пък после си го изритай с кеф  Hug
     А по темата - може и да не е късно да изкарам курса за кучки и да се справя със задачата. Рецептата ще я преценявам според ситуацията, вида на любовницата, нейния размер и семеен статус.  Twisted Evil

# 39
Леле,Мирама,колко изобретателно!Много истина има в твоята теория!

# 40

Доказано е и на практика...)))

# 41

Доказано е и на практика...)))

Абсолютно. Wink

# 42
и аз това се чудя  често но от моята практика- като научи мъжа й става интересна развръзка на ситуацията ,малко мъжки спор за хубавицата и  резултата е налице Peace
Я си представи, че хубавицата не е семейна.
ами нямам опит със несемейна  newsm78  ,като се появи сигурно ще дам свободно на мъжо, защото ще е по-млада,по-хубава и по-по , но преди това пък ще информирам родителите й или каквито близки има там, като  ще й пращам мъжо поне да го оглася и там Peace

Доста жалка постъпка... Confused

# 43
  • София
Ако трябва да отговарям сериозно при наличието на любовница, разкарвам мъжа.

newsm10 newsm10 newsm10 Това е най-правилното решение

# 44
  • Пловдив / София
Не мога да си представя мъжът ми да си е хванал любовница, аз да разбера и да започна да кроя план как да я отстраня. Като в латиносериал.
Първото, което бих направила е да говорми с него, откровено. Ако е била еднократна авантюра, ще му простя, най-вероятно.
Ако е било паралелна връзка, ще ме боли, ще ми е тежко, но просто ще си вдигна багажа и ще си тръгна. За какво ми е да мисля трикове как да разкарам любовницата. Ако тне е тази, утре ще е друга.
Вината е в друг, не в любовницата.

Общи условия

Активация на акаунт