Как се обезоръжава любовница?

• 95 487
  • 1 013
  •   1
Отговори
# 75
Аз мисля,че ако не искат да се разделят,а са от дълго време заедно,значи има чувства и ситуацията не е точно "ако не е тази,ще е друга".Когато един мъж има дългогодишна любовница,приемам,че има специално отношение към нея,а не е само за спорта.

# 76
     Ако дългогодишната любовница е несемейна, препоръчвам тактиката "изчакване". Като наближи 40-те ще осъзнае, че си е загубила времето и ще хукне да си търси своя законна половинка.
    Ако е семейна, препоръчвам тактиката "да споделим с другарчето по съдба". Възможни са нежелани странични ефекти: 1. Любовницата с тротоарна екзема, съпругата - също, получени с вещата помощ на законните половинки. 2. Създаване на нова геометрична фигура - неправилен четириъгълник с размити ъгли и несигурни връзки между крайните точки.

# 77
Начини за разкарване на любовница все ще се намерят....но ако мъжа си пада женкар, колко му е просто да я смени с нова.)))

А относно тези, които очакват пари и подаръци....това се получава, ако мъжа изкарва достатъчно много пари и част от тях могат да останат незабелязани от жена му. )
При едни общи сметки, веднага би се видяло че някъде си изчезват пари...

# 78
  • Бургас
Аз мисля,че ако не искат да се разделят,а са от дълго време заедно,значи има чувства и ситуацията не е точно "ако не е тази,ще е друга".Когато един мъж има дългогодишна любовница,приемам,че има специално отношение към нея,а не е само за спорта.
съвсем не е задължително да е толкова сериозно. дългогодишната любовница може да е просто удобна - хем е чуждото си е чуждо, хем пък не трябва да се хаби да сваля звезди, хем рискът от болести е по-малък. хора разни...

# 79
_az_, е какво ти "чуждо" при любовница на 5-10г. То в определени случаи, сигурно я познава по-добре и от жена си...)

Краси...*, на мен все още не ми се е налагало да разкарвам подобни индивиди. ))) или ги няма, или не знам за тях. )  Laughing

# 80
  • София

дългогодишната любовница може да е просто удобна - хем е чуждото си е чуждо...

Дългогодишна любовница вече не е "чуждо", ами си е баш "свое" - навик и удобство, като законната  вкъщи. Всъщност тогава вече дори не е любовница, ами просто... втора съпруга.

"Чуждо" е именно докато се свалят звезди за него, после много бързо става свое.

# 81
Ще и пратя щерката-1 час с диването и оная си е подпалила джапЕнките на мига Whistling

# 82
Винаги ми е било странно това мислене...
Любовницата е кучка, идиотка, простак, нагла, безочлива, разбивачка на семейства...
А съпругът, той е излъган, примамен, изкушен, прелъстен, използван, със замъглено съзнание от горната пачавра.

# 83
И на мен ми е странно,но свят шарен Simple Smile

# 84
  • София
Любовницата е кучка, идиотка, простак, нагла, безочлива, разбивачка на семейства...
А съпругът, той е излъган, примамен, изкушен, прелъстен, използван, със замъглено съзнание от горната пачавра.

Що, бе, нормаллна реакция! Хората се делят на "свои" и "чужди". Към своите винаги сме по-снизходителни, гледаме да ги оправдаем, защото се чувстваме длъжни да браним своите. Класика е и това, че за един родител винаги приятелите на детето са лоши, а не собственото гардже, сещаш се "поведе се по лоши приятели". Същото е и със съпруга - той е от нашите, добър е и трябва да го защитаваме и браним от "чуждите" които са отвъд нашата психологическа граница и са лошите, непознатите, конкурентите, нашествениците, които искат да ни навредят.

# 85
  • Бургас
Ако се появи такава жена между теб и мъжа ти,ако ще да е много свестен човек,красива,мила и умна,на теб ще ти е по-черна от дявола.Нека си говорим честно.А относно мъжа аз и друг път съм писала,че той е най-виновният в случая.Той предава семайството отвътре.Тя другата дама не ми е сестра,дружка,че да мисли за мен.Обаче много боли!

# 86
  • Пловдив
Ако се появи такава жена между теб и мъжа ти,ако ще да е много свестен човек,красива,мила и умна,на теб ще ти е по-черна от дявола.Нека си говорим честно.А относно мъжа аз и друг път съм писала,че той е най-виновният в случая.Той предава семайството отвътре.Тя другата дама не ми е сестра,дружка,че да мисли за мен.Обаче много боли!
Тръпката става ако другата е роднина. Щото историята познава и такива случаи Mr. Green

# 87
Янтра, хммм, тогава и тя е от "своите".....и кой е по-виновен?. ))))) хахахахаха....)

# 88
Ама в темата за отказващите секс съпруги се спомена брома-ето така се обезоръжава съпруга безценен Laughing или като  му кръцнеш достойнството..

# 89
  • Tам през Атлантическия океан

Peace

Общи условия

Активация на акаунт