Как се обезоръжава любовница?

• 95 444
  • 1 013
  •   1
Отговори
# 240
  • София
съгласна съм - не е нужен повод за едно бързо кръшккане, освен този, че отсреща има някой навит и самият кръшкащ е в подходящи обстоятелства. Не са един и два случаите, в които хората после казват "не зная какво ми стана, просто се случи". Не че ще ми е кеф мъжът ми да ми изръси тази реплика, ама е факт, че се случва на много хора. Според мен жените много драматизираме като си мислим, че непременно на човек трябва нещо да му липсва вкъщи, за да кръшне, а също и това е много удобно оправдание за наглите кръшкачи.

# 241
  • София
съгласна съм - не е нужен повод за едно бързо кръшккане, освен този, че отсреща има някой навит и самият кръшкащ е в подходящи обстоятелства. Не са един и два случаите, в които хората после казват "не зная какво ми стана, просто се случи". Не че ще ми е кеф мъжът ми да ми изръси тази реплика, ама е факт, че се случва на много хора. Според мен жените много драматизираме като си мислим, че непременно на човек трябва нещо да му липсва вкъщи, за да кръшне, а също и това е много удобно оправдание за наглите кръшкачи.

Абе то, че му липсва - липсва му, но не в къщи. В главата нещо му липсва.  Mr. Green Mr. Green

# 242
това е много удобно оправдание за наглите кръшкачи.
С това съм напълно съгласна
Аз познавам обаче само кръшкащи мъже
Една жена не зная дето нещо да и е станало та да залитне ей така просто без конкретна причина Confused

# 243
  • София
Случва се, но жените са по-дискретни. Най-често е по разни фирмени партита или тийм-билдинги. То си е и логично де, събираш едни хора за три дни в неформална обстановка, има ядене и пиене  на корем, правиш им разни сближаващи игри, хората пускат контрола, и ето ти как вечерта след малко танци, алкохол и пот, станала работата! Същото като на стуудентските бригади едно време.

# 244
Четох една книга според която кръшкачите са 3 вида-случайно изневеряващи,дон Жуани-тези с дългите връзки,които баламосват любовниците,че са само формално женени и си бият камшиците,когато тя поиска по-сериозно обвързване и деца,и 3тия вид-тези,които просто се влюбват.

# 245
  • София
Четох една книга според която кръшкачите са 3 вида-случайно изневеряващи,дон Жуани-тези с дългите връзки,които баламосват любовниците,че са само формално женени и си бият камшиците,когато тя поиска по-сериозно обвързване и деца,и 3тия вид-тези,които просто се влюбват.

леле, то щом и категоризирахме, значи всичко е наред! Mr. Green Mr. Green Може да си изневеряват на вола. Само трябва да си знаят от коя категория са!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Така и на нас ще ни е едно леко на душата!  Laughing Laughing

# 246
Не разбрах как от категориите ти става по-леко на душата.

# 247
  • София
Не разбрах как от категориите ти става по-леко на душата.

Беше майтап. Никакви категории, никакви "ама така се случи" - това са извинения на дете в детската градина, когато счупи някоя ваза. Един възрастен трябва да е отговорен. Ако искаш да си с даден човек, с него си. Ако не искаш, просто сядаш, обясняваш и т.н. и прав ти път. Животът не свършва нито с единия, нито с другия. Човек, ако е честен към себе си, ще е честен и с човека до себе си. Иначе както казват "Хайде да не се гоним, че ще се хванем".

# 248
Аз не приемам тези категории като оправдание.Мисля,че ако ми се случи,ще искам да знам той и връзката му от кой тип е.

# 249
  • София
Аз не приемам тези категории като оправдание.Мисля,че ако ми се случи,ще искам да знам той и връзката му от кой тип е.

Какво значение има той и връзката му от кой тип е след като те е наранил. Или трябва да приемеш, че една изневяра, било тя еднократна или многократна, не би те наранила и би приела въпросния мъж /ако той поиска да се върне при теб/. Или приемаш, че не би понесла една изневяра и мъжът е вън.

# 250
 чета, чувам или са ми разказвали за жени които превъзмогват подобно нещо
Не съм сигурна дали изпитвам възхищение към тях или по-скоро не намирам точното определение, но не проумявам как се прибира отново мъж който е изменил
 И после ще ми говорят че нямало такова нещо като че Единия обичал повече от другия Има и той винаги е наранения

иначе сега от позицията на годините си предполагам хич и няма ад се боря с вятърни мелници ако ми се случи, просто ще е кауза пердута за душата ми

# 251
чета, чувам или са ми разказвали за жени които превъзмогват подобно нещо
Не съм сигурна дали изпитвам възхищение към тях или по-скоро не намирам точното определение, но не проумявам как се прибира отново мъж който е изменил
 И после ще ми говорят че нямало такова нещо като че Единия обичал повече от другия Има и той винаги е наранения

иначе сега от позицията на годините си предполагам хич и няма ад се боря с вятърни мелници ако ми се случи, просто ще е кауза пердута за душата ми

Ами зависи каква е изневярата-дълга връзка,или кръшване.

# 252
За мен би било без значение дали си го е подпъхнал еднократно или дългосрочно

# 253
.

Последна редакция: сб, 16 юни 2012, 20:58 от Мидичка

# 254
  • София
За мен би било без значение дали си го е подпъхнал еднократно или дългосрочно

newsm10 newsm10 newsm10 И в двата случая те е наранил! И в двата случая не е помислил за теб преди да го направи. И в двата случая се е прибрал при теб вечерта все едно нищо не е било. И в двата случая има едно и също нещо - безотговорност. 

Общи условия

Активация на акаунт