Как се обезоръжава любовница?

• 95 441
  • 1 013
  •   1
Отговори
# 255
  • В Космоса
това е много удобно оправдание за наглите кръшкачи.
С това съм напълно съгласна
Аз познавам обаче само кръшкащи мъже
Една жена не зная дето нещо да и е станало та да залитне ей така просто без конкретна причина Confused

Странно. Аз пък познавам повече залитнали жени без причина, ами ей така, за спорта, отколкото мъже. Като цяло от познатите ми. Иначе съвсем близките ми познати жени - не, и мъжете също. Различен тертип са от " мацки, коли, цици". Sunglasses Не казвам, че не биха се развълнували при една красива гледка на яката мадама, но са си принципни мъже и оценят красотата и сексапила без да действат безразсъдно.

# 256
Кои са нещата които се или не се случват у дома за да се устреми мъжа към идеята за любовница?
чисто щриховано лично мнение търся
Неща които един мъж не може да реши сам,а и за момента съвместно със съпругата си.

# 257
Странно. Аз пък познавам повече залитнали жени без причина.

И аз, включвам себе си, роднини, приятелките си и колежките си. Просто не се е появил някой и не ни е врътнал главата. На пролет, като ме грабнат хормоните мога да се влюбя и в микровълновата. Mr. Green
Другия месец пращам мъжо да гледа голи дупета и цици на плажа, а аз заминавам за Швейцария и Шварцвалд, може пък и някой да ми сгрее кръвта на ледниците. Mr. Green
Не разбирам обаче, защо се прави трагедия от едно правене на кефа. Мъжете са чук и бег. Вземаме си употребявани мъже и после се кахърим, че от 5 преди, добавил още някоя друга бройка. Дали са пет или десет, какво значение има. Че пък и чак да ни наранява, аз пък все си мисля, че една неуспешна извънбрачна връзка повече сплотява. А и какво толкова, мъже бол, за всяка жена има достатъчно.
В крайна сметка любовта е радостта от щастието на другия, а не притежанието на другия. Хората, когато нямат поставени граници, сами си ги поставят.

Последна редакция: вт, 19 юни 2012, 01:11 от rila11

# 258
Пускам темата повече на шега,отколкото с очаквания за точни рецепти как се разкарва друга жена от връзката.Нямам личен мотив,но темата за любовниците е винаги актуална,а и никой не е застрахован,затова ще ми е интересно да прочета мнения кой как се е справил,или би се справил с другата жена (такава,която подържа дълга връзка с любимият ви) Simple Smile
Никакви жени край мъжа ми. Wink Никакви приятелки от женски пол. Никакви по-близки отношения с друга жена, освен с мен. Simple Smile Никакви колежки и тем подобни. Застраховани няма, затова винаги човек е добре да е нащтрек и да не подценява никоя жена. Подцениш ли някоя .....

# 259
чета, чувам или са ми разказвали за жени които превъзмогват подобно нещо
Не съм сигурна дали изпитвам възхищение към тях или по-скоро не намирам точното определение, но не проумявам как се прибира отново мъж който е изменил
 ...

Много е лесно това с прибирането - казваш си, че освен физическата моногамност, във връзката има още много други неща, за които си заслужава да се продължи.
Аз съм разказвала тук за жена, която и след развода още си иска мъжа, който през последнтите поне 20 години не е имал моногамен период. Друга се разведе на инат с нейния, но още си живее с него и т.н.

# 260
Пускам темата повече на шега,отколкото с очаквания за точни рецепти как се разкарва друга жена от връзката.Нямам личен мотив,но темата за любовниците е винаги актуална,а и никой не е застрахован,затова ще ми е интересно да прочета мнения кой как се е справил,или би се справил с другата жена (такава,която подържа дълга връзка с любимият ви) Simple Smile
Никакви жени край мъжа ми. Wink Никакви приятелки от женски пол. Никакви по-близки отношения с друга жена, освен с мен. Simple Smile Никакви колежки и тем подобни. Застраховани няма, затова винаги човек е добре да е нащтрек и да не подценява никоя жена. Подцениш ли някоя .....

Връткай му ключа в къщи да не излиза, че опасностите дебнат навсякъде. Катинарчето и никво мърдане. Я колко жени се разхождат по улицата...Като нищо ще го заговорят знаеш ли...

# 261

Връткай му ключа в къщи да не излиза, че опасностите дебнат навсякъде. Катинарчето и никво мърдане. Я колко жени се разхождат по улицата...Като нищо ще го заговорят знаеш ли...
Да, много обичам такива постове! Няма да го заговорят, само зяпат и мен и него и жени и мъже. Болни хора...
Който не си пази мъжа си има проблеми с любовници. Мой познат не работи по цял ден и любовница след любовница си намира, а жена му по цял ден работи. Всеки сам да си преценя, как и какво да обезоръжава когато е късно или в начален етап. Всъщност ми е все тая за чуждите мъже правете си каквото искате с вашите. Sick Само после не пискайте по форумите в разни теми, че мъжа ви ви е напуснал!!!! #Crazy

# 262
Съншайн,ти прочете ли,че нямам личен мотив за темата,или важното е да се пише нещо,пък какво,няма значение?

# 263
Съншайн,ти прочете ли,че нямам личен мотив за темата,или важното е да се пише нещо,пък какво,няма значение?

Това го четох, говоря за други теми в които постоянно се пише че някоя си останала без мъж защото мъжа захождал с приятелката си. Както и да е!  Peace

# 264

Това го четох, говоря за други теми в които постоянно се пише че някоя си останала без мъж защото мъжа захождал с приятелката си. Както и да е!  Peace
Как трябва да се постъпва в такъв случай? Сподели превантивни мерки.

# 265

Нещата от живота,никой не е застрахован...Но ако имаш рецепта как да се задържи мъж,сподели я.

# 266
  • out of space

И аз, включвам себе си, роднини, приятелките си и колежките си. Просто не се е появил някой и не ни е врътнал главата. На пролет, като ме грабнат хормоните мога да се влюбя и в микровълновата. Mr. Green
Другия месец пращам мъжо да гледа голи дупета и цици на плажа, а аз заминавам за Швейцария и Шварцвалд, може пък и някой да ми сгрее кръвта на ледниците. Mr. Green
Не разбирам обаче, защо се прави трагедия от едно правене на кефа. Мъжете са чук и бег. Вземаме си употребявани мъже и после се кахърим, че от 5 преди, добавил още някоя друга бройка. Дали са пет или десет, какво значение има. Че пък и чак да ни наранява, аз пък все си мисля, че една неуспешна извънбрачна връзка повече сплотява. А и какво толкова, мъже бол, за всяка жена има достатъчно.
В крайна сметка любовта е радостта от щастието на другия, а не притежанието на другия. Хората, когато нямат поставени граници, сами си ги поставят.

Абсолютно съм съгласна с теб!!!  Peace

# 267

Аз пък не съм съгласна,че мъжете са чук и бег.Познавам повече мъже с дългогодишни извънбрачни връзки.

# 268

Аз пък не съм съгласна,че мъжете са чук и бег.Познавам повече мъже с дългогодишни извънбрачни връзки.
Да някои се заклещват, други тичайки се препъват и падат по очи в локвата. Последната обикновено е кална и плитка за плуване.

# 269
Снеже и после какво? Поотупва се от калта и му се казва Не се притеснявай почва се от калното и плиткото, все ще се научиш да плуваш и да си намериш постоянен гьол с времето, тъй ли

В тая тема чешем езици и разтягаме локуми, които са различна реалност при всеки един случай и в общи линии и обезоражаването на любовницата, и закачането към последната, и чук-бег са все хипотези и даже превантивни свестни съвети няма как да се дадат

Отивам да чукам на дърво да не ми се случи защото и да съм перфектна *каквато не съм*, пак не съм застрахована

Общи условия

Активация на акаунт