Как се обезоръжава любовница?

• 95 447
  • 1 013
  •   1
Отговори
# 270
Снеже и после какво? Поотупва се от калта и му се казва Не се притеснявай почва се от калното и плиткото, все ще се научиш да плуваш и да си намериш постоянен гьол с времето, тъй ли
Зависи. Едни ги изкъпват и чистак нови. Може да пробва пак, но поне си взема забележка да търси по- чисто място. Други предпочитат калните бани и калта им се струва лечебна независимо от кой гьол. Трети се преместват в по- широки водоизточници / не е задължително да са чисти/ и си плуват до получаване на алергия. Някои се хвърлят направо в морето и някое подводно течение ги завлича тихомълком, други попадат на морска буря - тайфун.
Някои са спасители, други отнесени и спасени. Шарен свят. Не се знае на кой  и къде ще попаднеш, но поне зная / от опит/ как аз ще реагирам.

# 271
Аз пък не съм съгласна,че мъжете са чук и бег.Познавам повече мъже с дългогодишни извънбрачни връзки.
Са, са - ей го - вчера ми писал един у фейса, че много щял да се радва да му пиша 2 реда, пък с приятелка от година и половина, а не сме се чували от 2 пъти по толкова.

Ма ще го възрадвам, като не му пиша. Mr. Green

# 272
Съншайн,ти прочете ли,че нямам личен мотив за темата,или важното е да се пише нещо,пък какво,няма значение?

Това го четох, говоря за други теми в които постоянно се пише че някоя си останала без мъж защото мъжа захождал с приятелката си. Както и да е!  Peace

Нещата от живота,никой не е застрахован...Но ако имаш рецепта как да се задържи мъж,сподели я.
Споделих по-горе. Първо си избраш мъжа внимателно, макар че това е най-трудното...Никой за нищо не е застрахован, така е.

Съншайн,ти прочете ли,че нямам личен мотив за темата,или важното е да се пише нещо,пък какво,няма значение?

Това го четох, говоря за други теми в които постоянно се пише че някоя си останала без мъж защото мъжа захождал с приятелката си. Както и да е!  Peace
Как трябва да се постъпва в такъв случай? Сподели превантивни мерки.
Споделих по-горе, въпроса е да не се стига да любовница. Стигне ли се до там, нещата нямат спиране. И любовниците ще станат и повече на брой. Има жени които търпят такива неща, но не всеки е от този тип жени. Peace

Познавам повече мъже с дългогодишни извънбрачни връзки.
Жалко е, но е истина. Веднъж имал връзка, няма спасение броя на жените се увеличава и аз познавам такива...

В тая тема чешем езици и разтягаме локуми, които са различна реалност при всеки един случай и в общи линии и обезоражаването на любовницата, и закачането към последната, и чук-бег са все хипотези и даже превантивни свестни съвети няма как да се дадат

Темата също е хипотетична. Но за жалост познавам много мъже които са от типа семеен и заходащ с други жени. Мъжете от типа, чук и бег са типа свободен радикал.

# 273
Аз пък не съм съгласна,че мъжете са чук и бег.Познавам повече мъже с дългогодишни извънбрачни връзки.
Са, са - ей го - вчера ми писал един у фейса, че много щял да се радва да му пиша 2 реда, пък с приятелка от година и половина, а не сме се чували от 2 пъти по толкова.

Ма ще го възрадвам, като не му пиша. Mr. Green

Е,чакай сега,то по два реда празни приказки и аз си пиша тук таме с някой у фейса,но това нищо не значи.Даже с един сгоден и на кафе бяхме.И нищо повече.

# 274
Всичко хубаво, но дали те не се надяват на нещо повече? Щото за тоя съм сигурна, че се надява.

# 275
Всичко хубаво, но дали те не се надяват на нещо повече? Щото за тоя съм сигурна, че се надява.

А,като нищо,може,не знам.

# 276
Възможно е, пресно сгоден а излиза с други жени съмнителен е.

# 277
 Аз предлагам на годиницата на тоя Убостник да и направиш услуга и ти да и драснеш два реда-превантивно Mr. Green

# 278
Е,не ми е посегнал човека още.Ама на 8ми март бая въодушевен дойде с китка.Тогава верно си мислех,че има някакви очаквания.

# 279

Връткай му ключа в къщи да не излиза, че опасностите дебнат навсякъде. Катинарчето и никво мърдане. Я колко жени се разхождат по улицата...Като нищо ще го заговорят знаеш ли...
Да, много обичам такива постове! Няма да го заговорят, само зяпат и мен и него и жени и мъже. Болни хора...
Който не си пази мъжа си има проблеми с любовници. Мой познат не работи по цял ден и любовница след любовница си намира, а жена му по цял ден работи. Всеки сам да си преценя, как и какво да обезоръжава когато е късно или в начален етап. Всъщност ми е все тая за чуждите мъже правете си каквото искате с вашите. Sick Само после не пискайте по форумите в разни теми, че мъжа ви ви е напуснал!!!! #Crazy

Интересно кой ви храни в такъв случай...Явно и твоичкия на работа не ходи (че иначе как ще наредиш да уволнят всички жени не ми е ясно, пък то и клиентки...мани-мани. Никоя да не смее да го заговаря. Laughing

Да ти е хрумвало че днес запознанствата стават и в и-нет? Или и от компютър си го лишила?

Съветвам те хич да не се успокояваш на постигнатото....аз всичките си любовници съм заговаряла на улицата. Mr. Green

пс. Зарязват ги точно такива обсебващи като теб. Продължавай да бдиш неуморно.

# 280
Съншайн уби всичко детско в мен Whistling Joy.
Каква мисъл, кутово изказване - никакви жени до, под, над, пред, върху,отстрани и тн. на мъжа Joy Това била рецептата да го опазиш, записах я. Mr. Green

# 281
  • В Космоса
Всъщност има нещо вярно. Поне при случаите за които аз знам, мъжете с любовници или изневеряващи системно имат по-голяма свобода. По-затегнатите връзки са по-беззабежни. Не е правило, естествено, но има вярно.

# 282
Всъщност има нещо вярно. Поне при случаите за които аз знам, мъжете с любовници или изневеряващи системно имат по-голяма свобода. По-затегнатите връзки са по-беззабежни. Не е правило, естествено, но има вярно.

Да,и аз имам подобни наблюдения.

# 283
  • Варна
Още ли не я обезоръжихте тази любовница? Голяма драма, голямо нещо.

# 284
Ну драма, та как не е. Laughing Живея в над 2 милионен град, и постоянно прииждат #Cussing out. Представяш ли си какво трябва да правя ако послушам Съншайн... ooooh! Joy

Общи условия

Активация на акаунт