Как се обезоръжава любовница?

• 95 671
  • 1 013
  •   1
Отговори
# 465
В един друг форум четох, че една беше качила името и телефона на любовницата и отдолу - предлагам секс услуги.
Трябва обаче давнимаваш и от ответната реакция защото при такъв случай не се знае кой ще стане за резил.

# 466
Ама че добра идея  Joy Joy Joy

# 467
  • Пловдив
В един друг форум четох, че една беше качила името и телефона на любовницата и отдолу - предлагам секс услуги.
Трябва обаче давнимаваш и от ответната реакция защото при такъв случай не се знае кой ще стане за резил.
Може просто да дадеш малка обява в голям вестник за нещо безобидно с телефона на любовницата. Хем е дразнещо да те безпокоят по телефона, хем може да се припише на случайна грешка на печатаря. Примерно... продава кола.

# 468
Не мисля, че подобни "игрички" на дребно ще донесат на наранената душа удовлетворение. Това си е мое мнение, де.

# 469
..всяка наранена душа сама за себе си най-добре знае какво точно ще и донесе утеха/мир и удовлетворение.За едни е лак по колата, за други е пълен игнор, за трети е рев и алкохол и хапчета, за четвърти е прошка и даване на шанс, за пети е мъст под някаква форма...
Всеки за себе си знае най-добре...

# 470
..всяка наранена душа сама за себе си най-добре знае какво точно ще и донесе утеха/мир и удовлетворение.
Точно това знае най- малко добре.
Дори и да улучи, то ответната реакция е непредвидима. Последствията също.
Не е добре да действаш при наранена душа, особено когато реакцията ти е върху хора.

# 471
..всяка наранена душа сама за себе си най-добре знае какво точно ще и донесе утеха/мир и удовлетворение.
Не е добре да действаш при наранена душа, особено когато реакцията ти е върху хора.
Peace Абсолютно съгласна.

# 472

Това може да е било най-малко добре за теб, Снеже.
Познавам достатъчно много хора, включително и себе си, за да знам, че след като всеки свърши по неговия си начин нещото-се почувства значително по добре.Това е фаза, през която всеки преминава.По различен начин.Познавам жена, почувствала се добре точно след среща с другата, една друга познавам, която се чувстваше добре при пълен игнор, знам аз как съм постъпила и как се почувствах след това.

# 473
Ако резултата е "светкавичен" и с това се слага края - да, но ако започнеш да градиш планове и стане цел на живота ти, то в един момент когато ти олекне можеш да разбереш, че не си е заслужавало.
Не харесвам трудните победи. Просто удоволствието след толкова усилия не е сладко.

# 474
Пък аз харесвам трудните победи.Постигнах такава и ми е изключително сладко.Ей това е-хората са различни, различно реагират, различно планират, различно усещат моментни или минали събития. Peace

# 475
Пък аз харесвам трудните победи.Постигнах такава и ми е изключително сладко.Peace
Права си, но не на всеки каквото харесва му се дава затова и прилагането на една и съща тактика може да не води до желания резултат, както и резултата при победа да ти се стори безсмислен или най- малкото не заслужаващ цената си.

Обичам да ми подаряват! Не харесвам да полагам усилия да впечатля някой.
 По- добре е да изритам някой, че не ме заслужава, отколкото удоволствието да отмъстя на някоя, че ме е заместила, та дори в кревата и другия да е бил на бутилка водка.

# 476
  • София
Зависи какво иска човек - отмъщение или да си върне партньора. Атаките срещу другата само подсилват желанието на мъжа да защити любимата и да се настрои все по-лошо към жената, която е напуснал. Тогава връщане назад няма да има - той може да се раздели с тази, но няма да се върне вкъщи. Стратегически по-добре постъпват изоставените, които не атакуват съперницата, а запазват хладнокръвие и се държат добре, така има шансове неверникът да се върне, а и да е по-ссговорчив при пазарлъка за развода.

# 477
Атаките срещу другата само подсилват желанието на мъжа да защити любимата и да се настрои все по-лошо към жената, която е напуснал.

Мъжът при всички случай защитава само себе си независимо от кой са атаките.
Хубаво е да не го прескачаш някъде където той счита, че има власт.
Умната съпруга или любовница не напада директно другата. При двата случая "достойнството" на мъжа е засегнато.

# 478
А с тройка?! Може пък да настане всеобща радост. Sunglasses

# 479
Пък аз харесвам трудните победи.Постигнах такава и ми е изключително сладко.Peace
Права си, но не на всеки каквото харесва му се дава затова и прилагането на една и съща тактика може да не води до желания резултат, както и резултата при победа да ти се стори безсмислен или най- малкото не заслужаващ цената си.

Затова и не случайно съм написала-различно е при всеки, и той най-добре си знае усещанията, мотивите за действия или бездействия и като как да го бъде занапред.Едни имат нужда да поспрат и да обмислят, други-друго.И въобще не иде реч за усилия да вечатляваш когото и да било. Grinning PeaceСъщо не иде реч и за някакви директни стълкновения и нападения в чиста форма.

Общи условия

Активация на акаунт