Как се обезоръжава любовница?

• 95 554
  • 1 013
  •   1
Отговори
# 900
  • София
На теб, Снеже, ако някой започне да ти говори срещу любимия, дали ще го слушаш и ще се съгласяваш, или ще започнеш да го защитаваш, защото в този момент той е най-любимият, най-добрият и всичко най? Сигурно си била влюбена като млада, и близки хора не са одобрявали възлюбения ти. Това как се е отразило - ти го разлюби или намразваше (е, не точно да си ги мразила, но са ти ставали много неприятни) хората, които ти говорят срещу него?

Сега видях, че и други са изразили подобно мнение.

# 901
Когато си млад и влюбен е едно, но тази тактика, разумно поднесена има доста добър ефект.

# 902
Когато си млад и влюбен е едно, но тази тактика, разумно поднесена има доста добър ефект.

А аз бих казала, че няма никакъв ефект. В повечето случаи е точно обратния. Мъжа гледа по-често да избяга при любовницата, тя поне не го занимава с глупости. )

# 903
Да, върху някой инфантилен, неопитен и недоръсъл мъж, може би.
Но не си представям да седна да обяснявам на 35 годишен врял и кипял мъж с опит, как мадамата в която е влюбен е такава и онакава, или какво ще му направи... LaughingNaughty

# 904
Въобще не ми пука за мотивите... честно  Embarassed

Ами на мен ми пука и ми е важно. Дали ей така от скука е изчукал някоя или има някакво друго оправдание. ) не мисля че е все едно.

Да, като ти изтърси, че ти си се променила, нямате време заедно щото все за дома и детето мислиш, той самотен се чувствал и оная го свалила всъщност – какво? Ще си кажеш – да бе, аз съм виновна, той милото....айде де  Stop

# 905
  • София
И като си стар, ако си влюбен, пак ефектите са същите!

Какво означава разумно поднесена? Трудно ми е да си го представя. В най-добрия случай ми изглежда като свекърва да намила на снахата.  newsm78

# 906
  • тук-там
Представете си го като разговор! Това ако поне и знаете името, де!

Аз, тракайки на компа.   -  Ей...аман вече от навлеци! - Баси нахалните хора!
Той - Кво става, злато!
Аз - Ми някаква кифла от три дена се опитва да ми стане приятелка във фейса и не се отказва! Чак пък толкова наглост! Няква си Пенка Иванова! Даже не я знам коя е.... Три пъти я отсвирвам, тя обаче дерзае...

В този род ръсите още няколко плЮвни по въпросната Пенка. Mr. Green

А с телефон колко номера има.....  Joy

Определено Пенка може да стане много черна... И има да отрича пред милУто, ама.....съмнението нали е посято!

# 907
  • София
а той като каже "дай да видя"?

# 908
Изключително тъп сценарий ,на който би се хванал само изключително тъп мъж ....

# 909

А понякога се оказва и истина. ))))

Преди години преживях подобна случка. ))) Настоящо гадже на едно бивше мое ме прибавя в скайп. От къде да я знам мацката каква е, дори не знаех, че този вече си има ново гадже. ) Та мадамата, решила да ми обясни как не трябва да и закачам приятеля и как не ме било срам да го безпокоя. ) А той ми звънеше по 5пъти на ден, че да си говорим.
Той и до днес е убеден, че аз съм се свързала с нея, за да му направя мръсно.  Laughing

# 910
Какво искаше да кажеш Мирама ? нещо не мога да направя връзка с примера който беше даден по горе Mr. Green
Ако моя ме хване да правя подобни тъпи номера, най много да се осъмни че внезапно съм изглупяла или пък полудяла.... Mr. Green

# 911
  • тук-там
а той като каже "дай да видя"?

E, как точно ще погледне в моя комп! Че и ще ми чете поканите! Просто си мърморя... Не го викам да гледа!

Извинете, но някои мъже не са тоооолкова запознати с този вид комуникация! Не я толерират и им е все тая какво значи покана, чат или...каквото и там да е!

М.. даа и скайпа не го разбират много много...
За кеш на телефона пък.... ooooh!

Благодаря все пак за характеристиката!  bouquet

# 912
Жена на 40 с такива детски номера ... и това не е комплимент да ти кажа Simple Smile

# 913
  • София
ми, така, ще поиска човекът да види коя е тази Пенка, и как може да ти е звъняла или ти е пращала СМС, особено ако му е любовница. Просто ще е много чувствителен на тема селска чест на любимата и не дават косъм да падне от главата й.

# 914
  • тук-там
Жена на 40 с такива детски номера ... и това не е комплимент да ти кажа Simple Smile

Joy Не разбрах защо реши, че номерата са мои!

На 40 жените вече ТЪРСЯТ някоя, която да поеме вниманието на г-н Съпруга - във всяко едно отношение! Особено, ако съпругът е от тези, които искат внимание, обич, глезене, романтика и .....т.н.

Ставаме гаднички само в случай, че разходите не оправдават ползите! Peace
В такъв случай сменяме "семейната" с някоя по-скромна! Макар, че в началото всички са такива, ама после..... ooooh!

Последна редакция: вт, 09 окт 2012, 21:10 от Wild_rabbit

Общи условия

Активация на акаунт