Как се става кучка?

• 43 877
  • 458
  •   1
Отговори
# 30
  • Tам през Атлантическия океан
Ти си станала вече не се напъвай Mr. Green

Кучка е ама 'бездомна'  Whistling

Флирт е едно, свалка е друго. Щом и колежка е забелязала, че виси при мен и ме пита дали имало нещо, няма да е било безобиден флирт. Във Фейсбук по никакъв начин не е видно да има приятелка. Има снимка с 4 мацки от някакво парти преди 2 години, но нито една с приятелката си...  Whistling

Леле а па при моя даже не е видно че е женен у ФБ  Joy Ха сега  Mr. Green

Тичам да го тагна  Joy

# 31
От моя опит мога да споделя, че в подобни случаи е по-добре да се остави той да прояви инициативата за срещите и другите неща. Но винаги стои въпросът струва ли си наистина човек да се заиграва с колеги и какво се прави при раздяла?
Иначе темата е много интригуваща, защото се убедих, че мъжете ценят жените до себе си, само ако се държат като кучки с тях

# 32
  • на 4-ия етаж до асансьора
Кучка се става лесно!Но твърде малко са расовите...

# 33
Кучка се става лесно!Но твърде малко са расовите...

На този не му трябва расова, вЕрвай ми Wink. И най-обикновената ще свърши работа, че човекО май на това е свикнал  Rolling Eyes

# 34
  • София
Абе някак си искаш да се самоубедиш, че си по-готина от гаджето му, ама човека очевидно не смята така.
Позакачал се е малко, не е имал никакви намерения, ама ти си си написала романа в главата.

# 35
Абе някак си искаш да се самоубедиш, че си по-готина от гаджето му, ама човека очевидно не смята така.
Позакачал се е малко, не е имал никакви намерения, ама ти си си написала романа в главата.

Всъщност не. Не ми трябва да се самоубеждавам, то е очевАдно Wink. Едно не мога да разбера - защо когато една жена е наясно със стойността си, това толкова дразни околните Rolling Eyes Ти също си готина, чета те из темите, и вероятно също си наясно. Това, че бившият ти съпруг е отплеснал по някаква си, не я прави по-готина от теб, нали така Wink И аз се чувствам най-сигурна, когато си седя основно вкъщи, между 4-те стени. Но невинаги ми е най-хубаво Wink

# 36
  • София
Ох, не знам вече как да ти го напиша Simple Smile
Ако един мъж те харесва и иска да е с теб, той ще бъде с теб. Всичко останало са измишльотини в главата на отхвърления.
Нямам нищо против да си наясно колко струваш, напротив, много ме кефят такива жени. Ама се ядосвам като се самозаблуждават спрямо някой мъж. А някъде навън се разхожда някой, който ще те оцени в пълната ти прелест и няма да се налага ти да го гониш, а ще те гони той.

# 37
Ох, не знам вече как да ти го напиша Simple Smile
Ако един мъж те харесва и иска да е с теб, той ще бъде с теб. Всичко останало са измишльотини в главата на отхвърления.
Нямам нищо против да си наясно колко струваш, напротив, много ме кефят такива жени. Ама се ядосвам като се самозаблуждават спрямо някой мъж. А някъде навън се разхожда някой, който ще те оцени в пълната ти прелест и няма да се налага ти да го гониш, а ще те гони той.

Проблемът е, че ме оценяват едва когато "ме загубят", т.е. спра да се държа добре с тях. Не знам защо, но до тази случка продължавах наивно да вярвам, че все пак ако аз се държа добре, ще бъде оценено навреме. Сякаш обожават някоя жена да ги третира като измет... и в същото време уж да ги "оценява" на приказки.

Последният ми такъв случай беше преди около 3 години, когато обърнах внимание на един "мъж", държах се адекватно с него и всъщност бях първата, която се държеше така с него. Не беше свикнал, та реши че не си струвам явно, че може да ми се качва на главата... И продължи да плези език след секретарката на баща ми; вярвайки си, че щом тя се държи с него като с боклук, значи е някакво съкровище безценно, за което си струва да се прави на шут. Ами не струваше мацката, ама хич. Доказателство? 4 години си показваше гащите и си пращаше сама китки, та най-накрая успя да се качи на бюрото на баща ми ooooh! Sick А е на моите години...

Мухльото се усети по някое време, та 2 години търча след мен, ама на мен ми се беше отщяло.

# 38
  • София
Ами твоят опит е такъв, моят е различен.
Не е имало мъж, който да харесва мен и да гони друга. Не мисля, че изобщо има такъв мъж на света, който да си харесва някоя жена, само че да гони друга. Който остава с приятелката си - значи харесва приятелката си повече от теб; който гони секретарката, значи харесва секретарката повече от теб.
Това, че ти се харесваш повече от тези две жени е едно на ръка. Сигурно и аз бих те харесала повече от тях Simple Smile Но тези конкретни мъже са те харесали по-малко от другите.
Това е, Бис-че, няма друго дълбоко завоалирано обяснение.
В момента, в който осъзнаеш тази елементарна истина, животът става много по-лесен и весел. Който те харесва и иска да е с теб, той ще те гони да бъде с теб, щом не е с теб, значи не те харесва колкото другата, точка.
И начина да се почувстваш прекрасна и желана жена е да намериш този, който ще се държи така, че да нямаш и секунда колебание, че той най-много от всичко иска да е с теб. А не ти да тичаш по мъже, които искат да са с други.
С най-добри чувства пиша всичко, надявам се да не се начумериш Simple Smile

# 39
  • Варна
b^s Затъваш в клишета.  Wink Кучки, готини и пр. категории са твърде обобщени, за да могат да ти служат като ориентир.
В конкретният случай човекът вече няма интерес към теб. Опитай още веднъж щом си си го наумила, но не се надявай прекалено. Нали каза, че си пич? Тогава се дръж като такава и не си губи времето с неприсъщи за теб номерца. Рискуваш да изглеждаш жалка и отчаяна, а ти не искаш това, нали?  Grinning  Минавай на следващия!

# 40
Ами твоят опит е такъв, моят е различен.
Не е имало мъж, който да харесва мен и да гони друга. Не мисля, че изобщо има такъв мъж на света, който да си харесва някоя жена, само че да гони друга. Който остава с приятелката си - значи харесва приятелката си повече от теб; който гони секретарката, значи харесва секретарката повече от теб.

А защо когато на мен спре да ми пука, те почват да ме гонят и да ме "харесват" повече от всички останали  Thinking Tired

И начина да се почувстваш прекрасна и желана жена е да намериш този, който ще се държи така, че да нямаш и секунда колебание, че той най-много от всичко иска да е с теб. А не ти да тичаш по мъже, които искат да са с други.
С най-добри чувства пиша всичко, надявам се да не се начумериш Simple Smile

Аз не твърдя, че сега той повече харесва мен, отколкото приятелката си. Под чертата  Wink Защото бях пич, жена на място, както искаш го наречи. Казах, че съм достатъчно готина, за да мога, ако успея някак да съм кучка, да ме хареса повече  Wink Защото физическото привличане е налице, освен това мога да му предложа доста по-интересно прекарване от гаджето му. Просто искам аз да си поиграя с него, защото си го търсеше, ама сбърка начина или човека. А приятелката му - ами ако не съм аз, друга ще е, която ще си легне с него, то е ясно. А да ѝ го вземам, отнемам - не, мерси, за какво ми е  Rolling Eyes

# 41
  • София
А защо когато на мен спре да ми пука, те почват да ме гонят и да ме "харесват" повече от всички останали  Thinking Tired

Кой е започнал да те харесва повече от всички, нашият герой ли? Ако е така, значи си си постигнала целта, не ти трябват съвети Simple Smile

# 42

Кой е започнал да те харесва повече от всички, нашият герой ли? Ако е така, значи си си постигнала целта, не ти трябват съвети Simple Smile

Почти всички мъже дотук, с които съм се държала ОК и на които съм показвала, че ме интересуват. В момента, в който на мен спре да ми пука, те решават, че ме искат и, брех, осъзнават, че съм по-по-най... #Crazy

Обикновено, когато спре да ми пука, прямотата ми се гарнира и с арогантност. И си казвам право куме в очи колко им е бил акълът, пък те драпат като хамстер в колело...

# 43
  • София
Ами ето ти значи рецептата как да огащиш лирическия герой Simple Smile

# 44
  • Kопенхаген
Подозирам, че темата вече е удостоена с приз на едно определено място. Whistling

От Патка трудно се става Кучка  Grinning

Помпадур, внимателно подбирай изразните си средства, че ССФ тренира
за европейското тази година в дисциплина "Информирай модератор за норматив".  Joy

Argent, ама моля ти се, изразявам се възможно най- безболезнено  Laughing това вече ми е извън личния стил  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт