Как се става кучка?

• 44 064
  • 458
  •   1
Отговори
# 180
Има значение, дотолкова, доколкото и със следващия може да е пак така неоправдано взискателна и ще се чуди защо не и се получава. Подаръци и внимание по поводи не се изискват и не се очакват защото някой бил възпитан и не се прави преценка по тях за качествата и отношението на човека. Подаръци и внимание се дават  ДАРОМ и от желание да направиш удоволствие на мацката, да я зарадваш и защото е готина с тебе, а не защото идва едикой си празник и трябва да се отчетем. Чудо голямо, че идвал празник - ами кажи мерси на есемеса, явно не желае човека да прави нищо специално на тоя празник, щом смята, че само поздравление е достатъчно окей.

И въобще, забрави толкова да преценяваш, да мериш и да оценяваш човека, спри фасоните,  дръж си се нормално  и да видиш, че ще лази. Joy

Естествено, че подаръци и внимание не се изискват и аз не съм ги изисквала, но след като той изисква от мен определено поведение, мисля, че поне едно цвете заслужавам, пък било то и от куртоазия. Аз никога не съм пренебрегвала него и семейството му.Всичко, което съм правила е било с желание и с чувство. Нормално е да очаквам малко ентусиазъм от негова страна, когато аз имам празник. Освен това нееднократно ме е уверявал, че му е хубаво с мен, приятно и пр.
Приемам мнението на всички ви, различните гледни точки са много полезни, но в случая подозирам, че той просто искаше да му се вдигнат малко акциите, да го видят с каква мадама и, ако може да го оправя безплатно, дори и без да се хаби на емоции и внимание. Това е най-обикновен селяндурскиски тарикат, но със самочувствие на току що слязъл от небесата. Друг такъв екземпляр не познавам.

# 181
Няма значение кой прав кой крив, на този етап се разминавате и краят е логичен, просто трябва да се приеме.

Ооо, разбира се, че се разминахме. Ако не е трябвало да става така, нещата щяха да се развият иначе. Аз съм го приела, но считам, че е редно си извлека поуките от цялата история.
А и самата история още не е приключила съвсем, защото в мен е въпросния телефон, който той ми даде и по който говорихме безплатно. С малката уговорка, че всеки месец ми връчваше сметката, която беше само абонаментната такса (сума под 5лв.), защото съм достатъчно коректа и говорех само с него. Чудя се кака да постъпя. Вариантите не са толкова много - да му го върна, но той не говори с мен, а и аз не се натискам, да му пратя с куриер, или да изчакам, за да се обади за сметката. От последната опция направо ме напушва смях. Дали е възможно да падне толкова ниско. И което е по-важно в случая - аз как да реагирам. Пишете, щото явно бъркам някъде.

# 182
Никак не реагираш, като си потърси телефона някава уговорка навън както на теб ти е удобно, никакви сметки, никакви разговори повече не ти трябват, не си струва, връчваш му го и приключваш.

# 183
зависи какво искаш - да приключиш културно, или селския тарикат да е отново твой Laughing

# 184
зависи какво искаш - да приключиш културно, или селския тарикат да е отново твой Laughing

Да приключи културно, аз не обичам скандалите и разправиите за някакви глупости. Осве нямам намерение и да се изяснявам с него, защото не съм учителка и/или възпитателка на глупаци.

# 185
Никак не реагираш, като си потърси телефона някава уговорка навън както на теб ти е удобно, никакви сметки, никакви разговори повече не ти трябват, не си струва, връчваш му го и приключваш.

Благодаря за съвета МІК, моето решението беше сходно и възнамерявам да го реализирам. Дори няма да му правя ценностна оценка на даровете под формата на разходи. Само ще гледам сеир и достойно ще се измъкна от него.

# 186
Хайде успех, и внимавай с преценките по-нататък:)

# 187
спри фасоните,  дръж си се нормално  и да видиш, че ще лази. Joy

Аман бе! Mr. Green Да върви до вас не ви ли е достатъчно? Друго си е да лази, нали! Simple Smile

Жените си имаме нежни умения и е добре да ги владеем. Става с мъркане, а не с фъщене.

И с мрънкане става! Simple Smile То ако ще и с железни нерви да си, като ти пилят няколко дни до седмица на главата все ще поддадеш. Личен опит. Simple Smile

# 188
спри фасоните,  дръж си се нормално  и да видиш, че ще лази. Joy

Аман бе! Mr. Green Да върви до вас не ви ли е достатъчно? Друго си е да лази, нали! Simple Smile

Жените си имаме нежни умения и е добре да ги владеем. Става с мъркане, а не с фъщене.

И с мрънкане става! Simple Smile То ако ще и с железни нерви да си, като ти пилят няколко дни до седмица на главата все ще поддадеш. Личен опит. Simple Smile

Това с мънкането малко на просия ми изглежда.

# 189

Ох, слава богу, не сме женени. Но е кофти, че сме колеги и всички знаеха за връзката ни. Умираше си от кеф да се фука с мен пред другите, пред приятелите си, пред семейството си. Ужас!

Ма то и връзка ли имало?А господинът знае ли?Ааа..всъщност той още ли не с избодени очи?

# 190
Не си чел внимателно - тук се жалват 2 кандидат-кучки Mr. Green

# 191
Ааа..може Embarassed

# 192
Здравейте! И аз се включвам в темата newsm03 От година живея с едно момче,ама нещо напоследък нещата куцат-май ще ставам кучка че така като съм добричка май не става.Та... за момчето- той вече си ме прие за даденост,нито ме пита как си добре ли си, гладна ли си жадна ли си, може ли да направя нещо за тебе, не е от този тип който си показва чувствата не е нежен, а за романтичност да не говорим newsm51. Случвало се е когато нещо се разсърдя и той чак тогава започва да ми се умилква.Май му харесва да се държат зле с него.

# 193
Май му харесва да се държат зле с него.
  Ее..ми начи сте си лика-прилика Crazy

# 194
  • Tам през Атлантическия океан
Та... за момчето- той вече си ме прие за даденост,нито ме пита как си добре ли си, гладна ли си жадна ли си, може ли да направя нещо за тебе, не е от този тип който си показва чувствата не е нежен, а за романтичност да не говорим newsm51.

Crazy

т.е. на теб ти е зле, а на него не му прави впечатление така ли  newsm78 ? 'Щото ако си на кеф защо да те пита как си  Wink то си се види  Grinning
"Гладна ли си, жадна ли си" - ти да  не си бебе   Rolling Eyes че очакваш такива неща да те питат  newsm78

Ако имаш нужда от нещо кажи му , защо чакаш да чуеш това "може ли да направя нещо за тебе" .

Не разбирам  Crazy ма де да знам,  може и на криво да чета  Wink

Общи условия

Активация на акаунт