Как се става кучка?

• 43 999
  • 458
  •   1
Отговори
# 285

Просто има мъже, които друго, освен върховен секс, не са в състояние да предложат, дори и да се напънат.

Точно тук сбърка най вече!!!  Naughty

Има жени които освем секс не могат нищо друго да предложат... дори темата го потвърждава!!!  Peace

Peace Както жени, така и мъже. Светът е голям и цветен.

# 286
  • волно калдъръмче

Просто има мъже, които друго, освен върховен секс, не са в състояние да предложат, дори и да се напънат.

Точно тук сбърка най вече!!!  Naughty

Има жени които освем секс не могат нищо друго да предложат... дори темата го потвърждава!!!  Peace

Ох, соте, пак ли се размечта за пиле фрикасе  Laughing

# 287

Лошото е, че има и мъже, които и това не могат да предложат, но се перят с голямото си самочувствие. Laughing
Joy Повечето са такива.

# 288
Хайде пак да актуализирам историята  Laughing

Покани ме на празника по случай рождения си ден (който беше преди 3 месеца, но хайде.. Mr. Green). Какво точно място имам там, не ми стана ясно, защото сме поканени към 10-15 човека, повечето от работа. Само че липсват хора, с които той общува доста по-често и интензивно, пък аз съм сред поканените newsm78

Та в поканата пишеше, че може да си доведем и придружител (гадже, партньор и т.н.). И миналата седмица идва при мен и го почвам издалеко. "Благодаря за поканата! Ще ти отговоря тия дни, че още не съм решила какво ще правя със собствения си рожден ден (който се пада около въпросната дата). Повечето с придружител ли ще идват?" Е, знам ли сега на кой какъв му е статутът, та си питам. "А, не, не, повечето ще са без. Не се притеснявай, няма да си единствената без."  newsm34  И аз насреща го закопах - " Не, не, аз не се притеснявам, просто питам, за да знам дали и аз да си взема моя. Но щом повечето ще са без, няма нужда, ще дойда сама. Flutter " Реакцията беше повече от показателна - " #Crazy , къде се запозна с него?"...

И след час се домъкна отново, за да се доинформира кой, къде, какво, кога, защо  hahaha Па се отпусна на приказка за неговата - оказа се 20-годишна, която искала да си насрочат дата, от която са заедно и бла-бла. Много неща се навързаха. И взе да се обяснява, моля ви се, че си мислел, че ще ми е некомфортно, ако всички са по двойки и т.н.  Rolling Eyes Явно наистина се е почувствал като идиот, след като го закопах елегантно в земята Mr. Green Та в течение на разговора и цели 2-3 комплимента получих.

Та след няколко дни съм на рожден ден  Whistling

# 289
  • Бургас
Осемгодишната връзка на млади години е убила всякакви възможности да научиш елегантните финтове. И на мен някой да ми демонстрира колко е увлечен без да има причина за това /с 3-4-5 последователни безрезултатни предложения за излизане например/ и аз бих го пратила по дяволите. Държала си се като лепка, без да искам да те обидя с това.

Кучка няма да станеш. Бъди добро момиче, каквото явно си.  Peace

# 290
Поиграй си мила, но Господ гледа. Mr. Green Mr. GreenНе го забравяй .
 Този юнак,дето си го харесала, може да е щастлив да спи и с двете ви, не го забравяй и това.Може ти дори да не подозираш факти от сексуалния му живот в настоящето.Всяка жена си има сексуалният чар - и тази невинната без опит и онази женствената, както и другата - вече позастаряващата.Някои мъже биха уважили и тричките, а повечето мъже - със сигурност се чувстват привлечени и от тричките, даже ЕДНОВРЕМЕННО, повярвай!

И един съвет - ОТ ИГРАЧКА СТАВА ПЛАЧКА.

Успех!

пп Що направо не му кажеш, че много те възбужда и искаш да спиш с него, ако няма нищо против?Ми човешко си е, така де  Mr. GreenОп, забравих, въпросът беше КАК да станеш кучка -е, няма как.Или се раждаш такава или не.  bouquet

# 291
Поиграй си мила, но Господ гледа. Mr. Green Mr. GreenНе го забравяй .

Господ гледа за всички  Wink

Празненството мина. Подарих му една книжка на Хорхе Букай - така де, крайно време е да пробва да качи нивото, а Достоевски щеше да му дойде малко в повече baby_neutral

Приятелката му - мааааайко мила, с риск отново да ми наскачате... ooooh!!!! Сега разбрах защо 2 месеца ми беше трудно да си представя що за "чудо" е, като ми я описваха. Все ди казвах, че не може да е чааак толкова зле.  #Crazy  И все пак, аз толкоз зле изглеждаща "жена" досега не си спомням съзнателно да съм си отбелязвала. Освен природните дадености - вкус и стил никакви, напротив, подчертава си грозноватите черти. Не може да се храни прилично, говори (по-скоро ломоти...) ужасно, държи се леко арогантно и наистина няма самочувствие за нещата, които бях споменала някъде из темата (лично я тествах с меки ръкавички). Качила се на 10 см токове в заведението - добре. Но след това решихме, че ще ходим в един бар, който е на няма и километър разстояние. Извади си "цвичките" от чантата и се преобу Rolling Eyes

Та през почти цялата вечер въпросният "юнак" се държа прилично. Преместихме се в бара, по някое време хората почнаха да си тръгват, накрая и приятелката му се засили да си ходи. Останахме аз, той и още един колега, както и приятелят на една колежка някъде из бара с някакъв придошъл негов познат... Този ахмак дори не я изпрати до входа, до таксито, до спирката или както там е решила да си ходи. А аз се възмущавах, че ме беше питал дали може да ме остави да си ходя сама през парка преди 2-3 месеца... newsm78

И сега идва "грозната" част - не бяха минали и 3 мин., откакто ѝ видя гърба, и почна да ми се натиска.  Shocked Да ме докосва първо уж неволно по коляното, прасците... Аз седя и си правя пас  Whistling После стана направо "нарочно", междувременно беше променил интонацията - аз продължавам да седя като пън, обаче му влязох в тона. Викам си "Хайде да те видя сега, к'ви си ги мислиш спрямо мен". От мен инициатива никаква, само отговор на неговите. Хоп, по някое време ме целуна - отговорих. И така едно известно време, в което се целувахме, той се опитваше да ме опипва (без особен успех) и от време на време повтаряше, че не трябвало да го прави, но не съжалявал, трябвало да спре, не трябвало да продължаваме с това, трябвало да спрем... И после пак ме целуваше, пак спираше и си хапеше устните (буквално) в размисли, и така...

В един момент го поглеждам по-сериозно и си дадох сметка, че е сравнително пиян - нещо, което преди това изобщо не му личеше. Едва от зениците го забелязах, а след 5 мин. се облегна да спи на бара. Ощипах го да се събуди, викам "Ставай, да си ходим". Идеята ми беше да взема по едно кафе да се освести малко, да се пробвам да поговоря с него (току-виж се отпуснал на приказки) и да го "доставя" у тях - сам. Отидох да взема кафе, оня "изпълзял" през отворения френски прозорец и ми пише СМС, че си бил тръгнал. Звъня го, викам "К'во ти става, к'ви ги вършиш, къде си?". Много съм се била забавила (цеееели 3-4 минути) и човекът решил да си тръгне  #Crazy Не че беше успял да стигне много далеч... Повървяхме още няколко метра, оня реши, че ще ходи у гаджето си. Питам го "Ти сега сериозно ли?!". Отговор "Да. Или ти имаш по-добра идея?"  Sick Викам "Имам - предлагам да вземеш да си ходиш вкъщи". И пак ме целува, и пак ги блещи същите... По едно време му отговорих на някоя реплика от негова страна "Ама ти си бая добре объркан". И оня се отскубна, вика "Лека нощ!" и зачезна.

На другия ден звъни и почна да се обяснява как не трябвало да става така, той не искал така да става, той имал приятелка, на която държи и искал да е с нея, той съжалявал, разкайвал се за случилото се...  Outta Joint  Да не съм казвала на никого, да си останело между нас, да не разбирал никой... Това бяха акцентите. Викам му "Ти вместо да се правиш на много честен тип, 'що не вземеш да се замислиш защо ги вършиш такива". Обяснението - бил пиян, не било така планирано, съжалявал, бла-бла... Викам му "Виж какво, аз не съм 20-годишната ти приятелка, не ми ги прокарвай тия. Знам, че не е било планирано, но не можеш да ми пробуташ, че не е било желано Mr. Green ". Както и да е, абсолютен идиот. По едно време му викам "Аз пък не съжалявам, не върша неща, които не искам, и стоя зад тях. И нямаше нужда да бягаш - прекалено ми е високо самочувствието и имам достатъчно "висококачествен" избор, че да си легна в такава ситуация с някого, който след 4 месеца още не е сигурен, дали иска". Можело ли да го забравим, все едно никога не се е случвало  Shocked ? Отговорих му, че аз не мога да го забравя, но мога да се държа така, все едно съм. Ако му отърва. Ами ОК, отървало му...

Оттогава ми звъня поне още 3 пъти, да се увери, че няма да го коментирам, споделям и т.н. И че няма да кажа на приятелката му  hahaha И не можел да се съсредоточи, притеснявал се и бла-бла... Жив да го ожали човек! Направо се мумифицира в страховете си, а няма и бегла идея, кой му стои насреща. Как ли пък няма да кажа на гаджето му или да го разказвам на работа - то голямото чудо, няколко целувки с един смотаняк  Rolling Eyes  Викам му "Защо да го разказвам, трябва нещо да се хваля ли? Извинявай, ама да не си Брад Пит?!". Така де, като ще се обиждаме сега... Crossing Arms Или може би трябва да искам да го разделя с гаджето му и да заема мястото ѝ - пази Боже!

Детска градина "Калинка" Tired ooooh! Такъв страхопъзльо, че ми се доповръща. Пауло Коельо ряпа да яде...

# 292
 Лелеее, толкова внимание за такова "чудо"...
 Търкулнало се гърнето и си намерило похлупак.  baby_neutral

# 293
Той какво още трябва да направи, за да спреш да се занимаваш с него?

# 294
Вероятно докато спи с нея да говори с гаджето си по телефона, а нашата героиня вежливо да бъде помолена да не издава звуци в това време  Sunglasses Щото това е грешка ...

# 295
  • Насред хаоса
 Joy Последната история ме довърши. То бива, бива, ама това чудо как си намира приятелки?!  Rolling Eyes
Детска градина "Калинка" Tired ooooh! Такъв страхопъзльо, че ми се доповръща.

Да, ама детска градина с изучаване на специалност *Как да стана стопроцентов муньо*.

# 296
Joy Последната история ме довърши. То бива, бива, ама това чудо как си намира приятелки?!  Rolling Eyes
Детска градина "Калинка" Tired ooooh! Такъв страхопъзльо, че ми се доповръща.

Да, ама детска градина с изучаване на специалност *Как да стана стопроцентов муньо*.

Мълчи! Няма нужда да го учи, то му иде отвътре, има си талант  Rolling Eyes
Аз си мислех, че няма накъде повече, но и мен ме довърши поведението му тия дни. Как трепери от страх гаджето му да не разбере... И 20 пъти се уверява, че на никого съм нямало да кажа. Че ми е голяма гордост... Даже ме избива на подигравки и в комуникацията ми с него, вече не мога да се сдържам, както преди  ooooh!

# 297
     Дано те ти прозвуча грубо, но като ти чета историята, първите ми мисли са как Мунчо и колега са ти скроили шапката и са ти гледали сеира. Не бих се изненадала ако и гаджето е съучастник. Ако имаш доверена приятелка в офиса, питай я какви легенди се носят за този РД и гледай дали се смущава, изчервява.   Wink
    Не знам колко недосетлив трябва да е човек, та да не скочи да си ходи на секундата, когато си тръгва партньора на домакина. Но такъв човек си плаче, да си направят гаргара с него. 

# 298
Нищо чудно легендата да отива и по-далеч...

# 299
     Дано те ти прозвуча грубо, но като ти чета историята, първите ми мисли са как Мунчо и колега са ти скроили шапката и са ти гледали сеира. Не бих се изненадала ако и гаджето е съучастник. Ако имаш доверена приятелка в офиса, питай я какви легенди се носят за този РД и гледай дали се смущава, изчервява.   Wink

Абсурд! Той и другият колега е Мунчо, а на главния герой му треперят гащите. Сам си скрои шапката  Wink

Не знам колко недосетлив трябва да е човек, та да не скочи да си ходи на секундата, когато си тръгва партньора на домакина. Но такъв човек си плаче, да си направят гаргара с него. 

Ако имаш мен предвид, не се смятам за недосетлива. Защо аз да скачам да си ходя, да не би да сме били у тях? То той не скача, дето има отношения с нея. Аз какво ѝ дължа на нея  newsm78 ?

Общи условия

Активация на акаунт