Как се става кучка?

• 43 992
  • 458
  •   1
Отговори
# 270

Joy Тия мъже направо се чудя защо изобщо се захванах с тях. Все повече си мисля, че най-хубавите ми периоди са когато не съм се занимавала с мъже. Ето и сега се чудя дали да не се разведа, за да ми е по-спокойно и щастливо, но нещо много са вдигнали таксата за развода и мъжа ми се радва понеже той не иска да се развеждаме. Но ако ми е сегашния акъл преди няколко години, хич нямаше да се вълнувам от никакви мъже. Щях да се занимавам със съвсем други работи , които да ми донесат психическо и духовно удовлетворение. Но го изпуснах този влак. Вече и с дете няма време за тези неща, чакат ме едни скучни и уморителни семейни години. Толкова е хубаво, когато човек не се занимава с мъже. Животът е толкова по-лесен и радостен...

Да не искаш да кажеш че си мъжемразка???  newsm78
Пращай го по редовно за риба... хем той ще е доволен.. хем и ти може да намажеш!!!  Joy

http://www.vsekiden.com/119381/edna-sedmitsa-ribolov-vrashta-strastta-v-legloto/

О Боже! Не знам защо като една жена се оплаква от мъжа си или не  е настроена положително към мъжете като цяло, веднага се мисли, че е назодоволена.  ooooh! Мне, от моя мъж по-страстен не знам да има. Неговата страст ми идва в повече. ИЗпитвам редовно оргазми, много съм доволна от секса с него. Но какво от това? Секса не е всичко. Изобщо даже не ми се прави секс. Хич не ми дреме за секса и за мъжете. Други неща искам аз. Искам да имам много повече от секс. Искам да имам повече време и енергия за постигане на по-велики цели и по-благородни дела.  Ако може вечен живот или вечна слава или да остана с нещо по-значимо в историята.  hahaha

# 271

О Боже! Не знам защо като една жена се оплаква от мъжа си или не  е настроена положително към мъжете като цяло, веднага се мисли, че е назодоволена.  ooooh! Мне, от моя мъж по-страстен не знам да има. Неговата страст ми идва в повече. ИЗпитвам редовно оргазми, много съм доволна от секса с него. Но какво от това? Секса не е всичко. Изобщо даже не ми се прави секс. Хич не ми дреме за секса и за мъжете. Други неща искам аз. Искам да имам много повече от секс. Искам да имам повече време и енергия за постигане на по-велики цели и по-благородни дела.  Ако може вечен живот или вечна слава или да остана с нещо по-значимо в историята.  hahaha

Правилно, сексът не е всичко, но без качествен секс една връзка е нищо.
А иначе, наистина животът без мъж е по-хубав, но само, когато мъжът не те удовлетворява емоционално, интелектуално, духовно, финансово и пр.

# 272
  • София
Че аз не виждам кое точно те спира от това да живееш без мъж.

# 273

....

Правилно, сексът не е всичко, но без качествен секс една връзка е нищо.
А иначе, наистина животът без мъж е по-хубав, но само, когато мъжът не те удовлетворява емоционално, интелектуално, духовно, финансово и пр.

Джоани, по-точно от това няма накъде.

# 274
  • Сф
Тц, тц- темата "кърти",  такава продължителност, такива  мераци,.Пича тепа- флиртува яко и що не- отсреща няма категоричен отказ , иначе си живее живота- мацки и алкохол от всякъде, а авторката чака той да се  превърне в принца на белия кон..за какво точно той и аз не разбрах- но явно е незадоволена по някакъв начин емоц , физ и тнт., защото продължава да комуникира с него, да търси отмъщение итнт- съжалявам я, ще пати с тая главица убава......
Мило момиче, "к.......а и продавачка се раждат"- да си знаеш, а защо междувременно като си толкова печена не си хванеш някой друг, който да ти удовлетвори мераците- каквито и да са те.

# 275
Че аз не виждам кое точно те спира от това да живееш без мъж.
Детето и парите! Когато забременях изгубих работата и парите си. Единствено се надявам един ден пак да имам хубава работа и тогава ще мога да живея без мъж. До тогава няма начин.  Rolling Eyes

Колкото до секса не съм съгласна, че без качествен секс една връзка е нищо. Мисля си, че за да оцелее по-дълго една връзка е по-добре да няма никакъв секс. Като че ли повечето проблеми идват точно от секса. Но не защото не е качествен, а защото бла-бла много дълго става, но рано или късно колкото и да е качествен секса, омръзва да го правиш с един човек. Тук идват и проблемите. Рано  или късно всичко си има край. Сексът е нищо.
А колкото до хилядите удовлетворения е то такъв мъж няма дето да удовлетвори една жена на всички фронтове. Или ако има е за кратко.  Laughing ИЛи тогава той не намира удовлетворение в тази жена. В най-добрия вариант всичко е компромис, както много хора са казвали. ИДеални няма. Стремежът към идеал носи още повече болка и неудовлетворение, защото мечтата е прекалено висока за реалността.

Хаха, по темата за многото изисквания на жените за един мъж има и виц:
Имало един магазин, в който се продавали мъже. На всеки по-горен етаж мъжете ставали по-съвършени. Всяка жена, която влезнела в магазина можела да си избира мъж от който си иска етаж, но с едно условие, че стигне ли се на по-горен етаж не може да се слиза на по-долен. Влязла една жена на първия етаж. Там пишело "Красиви и романтични мъже". Жената усетила приятна тръпка при мисълта за красив и романтичен мъж, но решила да види какво има и на горния етаж. На него пишело "Красиви, романтични и добри в леглото мъже". Това я накарало да се развълнува още повече, но решила да види какво има и на горния етаж. На него пишело "Красиви, романтични, добри в леглото мъже, които са и богати" Оу, този етаж много се понравил на жената, но решила да види какво има и на по-горния етаж. На него пишело "Красиви, романтични, добри в леглото, богати и добри мъже". М, направо мечта, но я да видим какво има и на горния етаж. На него пишело "Красиви, романтични, добри в леглото, богати, добри по характер и помагащи в домакинството мъже". Жената си помислила, че това е съвършения мъж, но решила да се качи на най-горния етаж да види на него какъв ли още по-съвършен мъж има. На етажа било пълно със жени и пишело "Този етаж е доказателство, че на жените не може да им се угоди".
Имало същия магазин отсреща, но за мъже и в него се продавали жени. Условията били абсолютно същите като на магазина за мъже, както и етажите. На първия етаж пишело "Жени, които обичат да правят секс". На втория "Богати жени, които обичат да правят секс". От този етаж нагоре никой мъж никога не се бил качвал.

Последна редакция: чт, 28 юни 2012, 16:45 от A_H_I_L_E_A

# 276

Детето и парите! Когато забременях изгубих работата и парите си. Единствено се надявам един ден пак да имам хубава работа и тогава ще мога да живея без мъж. До тогава няма начин.  Rolling Eyes

Страхотен мотив..тц, тц, тц!!!  newsm78

Колкото до секса не съм съгласна, че без качествен секс една връзка е нищо. Мисля си, че за да оцелее по-дълго една връзка е по-добре да няма никакъв секс. Като че ли повечето проблеми идват точно от секса. Но не защото не е качествен, а защото бла-бла много дълго става, но рано или късно колкото и да е качествен секса, омръзва да го правиш с един човек. Тук идват и проблемите. Рано  или късно всичко си има край. Сексът е нищо.

Дааа.. повечето проблеми идват точно от секса... няма секс... няма жена.. няма и проблем.  Naughty
Добре че дашните жени не са на привършване!!!!  Whistling

# 277
Ахилеа, много забавен виц! Иначе, според мен липсата на секс убива връзката. Губи се интерес. А и честно казано не се знае дали ще си паснат хората и изобщо струва ли си да се хабят емоции и време в връзка, която след отлагания  секс просто ще приключи.
Естествено, че няма идеални хора, но трябва човек да има някаква степен на удовлетвореност или по някои от пунктовете - поносимост.

# 278
Ахилеа, много забавен виц! Иначе, според мен липсата на секс убива връзката. Губи се интерес. А и честно казано не се знае дали ще си паснат хората и изобщо струва ли си да се хабят емоции и време в връзка, която след отлагания  секс просто ще приключи.
Естествено, че няма идеални хора, но трябва човек да има някаква степен на удовлетвореност или по някои от пунктовете - поносимост.
Мда, разбирам и твоята гледна точка. Вероятно за определени случаи имаш право. Но поне от моя не много скромен опит сексът, колкото и да е бил як и "качествен" винаги е влошавал нещата. В момента имам много силна връзка с мъж, с който не правим секс и бих казала, че се чувствам много по-удовлетворена. Връзката я поддържаме още преди да срещна сегашния си съпруг и до ден днешен ни е интересно заедно. Е подозирам, че той се надява един ден да ме "има", но съм сигурна, че има ли ме, всичко ще приключи. Според мен без секс можем да изкараме и "до гроба".

# 279
Просто има мъже, които друго, освен върховен секс, не са в състояние да предложат, дори и да се напънат.
Но с мъж, с който сте много на едни вълни извън секса, добавката от добър секс няма да развали нищо, само може да подобри.

Споделям личен опит, не подтиквам към афери никого!

# 280
  • София
Ех, Ники, колко съм съгласна с теб!  Peace

Ахилея - пожелавам ти скоро да имаш и работата, и парите, които да ти позволят да живееш без мъж  Peace

# 281

Просто има мъже, които друго, освен върховен секс, не са в състояние да предложат, дори и да се напънат.

Точно тук сбърка най вече!!!  Naughty

Има жени които освем секс не могат нищо друго да предложат... дори темата го потвърждава!!!  Peace

# 282
 Laughing Забавна тема - вечното дерби между мъжете и жените. Кой е по-по-най.  Joy

# 283
Мъжете много трудно понасяте факта, че можете да бъдете употребени сексуално и никакъв друг интерес да не предизвикате. После се започва едно гонене и напъни, обикновено безплодни, на доказване колко богат душевен свят имате и как в главицата ви се свърта повече от една блестяща мисъл на ден.

# 284

Лошото е, че има и мъже, които и това не могат да предложат, но се перят с голямото си самочувствие. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт