Тия мъже направо се чудя защо изобщо се захванах с тях. Все повече си мисля, че най-хубавите ми периоди са когато не съм се занимавала с мъже. Ето и сега се чудя дали да не се разведа, за да ми е по-спокойно и щастливо, но нещо много са вдигнали таксата за развода и мъжа ми се радва понеже той не иска да се развеждаме. Но ако ми е сегашния акъл преди няколко години, хич нямаше да се вълнувам от никакви мъже. Щях да се занимавам със съвсем други работи , които да ми донесат психическо и духовно удовлетворение. Но го изпуснах този влак. Вече и с дете няма време за тези неща, чакат ме едни скучни и уморителни семейни години. Толкова е хубаво, когато човек не се занимава с мъже. Животът е толкова по-лесен и радостен...Да не искаш да кажеш че си мъжемразка???

Пращай го по редовно за риба... хем той ще е доволен.. хем и ти може да намажеш!!!

http://www.vsekiden.com/119381/edna-sedmitsa-ribolov-vrashta-strastta-v-legloto/
О Боже! Не знам защо като една жена се оплаква от мъжа си или не е настроена положително към мъжете като цяло, веднага се мисли, че е назодоволена.
Мне, от моя мъж по-страстен не знам да има. Неговата страст ми идва в повече. ИЗпитвам редовно оргазми, много съм доволна от секса с него. Но какво от това? Секса не е всичко. Изобщо даже не ми се прави секс. Хич не ми дреме за секса и за мъжете. Други неща искам аз. Искам да имам много повече от секс. Искам да имам повече време и енергия за постигане на по-велики цели и по-благородни дела. Ако може вечен живот или вечна слава или да остана с нещо по-значимо в историята.