Как се става кучка?

• 43 907
  • 458
  •   1
Отговори
# 435
Еми по - умерено и снизходително тогава

# 436

А между другото, само за да поддържам известно напрежение, аз пък все гледам така да издокарам нещата, че моя да си мисли, че му изневерявам или че съм близо до изневяра, за да се старае винаги да не ме загуби.  Laughing Но има най-различни типове мъже.

Подло.  newsm78
Подло,ама за добро  bouquet

# 437
  • Galaxy 13197853088
А най-готино е, ако той си помисли, че си му изневерила.

# 438
А най-готино е, ако той си помисли, че си му изневерила.
А ти как би реагирал тогава?

# 439
  • Galaxy 13197853088
Реципрочно,
предполагам

# 440

Ако на мен ми се случи... ще види добро...  Mr. Green... ей, това жените сте просто уникални... не ни предизвиквайте че представа си нямате ние на какво сме способни.  Mr. Green

# 441
Един ден отивам при майка ми.Една приятелка,с която бяхме леко скарани ,звъни у нас на дом.тел.и мъжа ми й казва ,че съм при майка ми.Тя съответно звъни при майка ми и тя и казва ,че съм излязла.Тогава тя отново звъни на мъжа ми да му каже и се оплаче ,че уж не съм искала да говоря с нея.Интересно защо не ме търси на мобилния?
Прибирам се и от вратата:Ти къде беше?

Разказах това по повод мъжката ревност и женската солидарност.

Последна редакция: ср, 10 окт 2012, 16:59 от Rumi345

# 442
  Няма мъжемелачки без пропуск в биографията Laughing

О, да, има си един майстор да те научи на номера. Whistling

# 443
majat mi me obvinqva v iznevqra a to ne e taka molq da mi pomognete ako mojete na kratko istoriqta

otidah da se vidq s priqtel vav tqh no apsolutno ni6to ne sme pravili toi iska6e kakto i az no kato se vidqhme toi se eti za priqtelkata si kakto az za maja mi i dvete mi deca i mu kazah 4e neiskam ni6to kakto i toi kaza taka po dobre 4e taka stana za6toto i dvamata 6tqhme da sajelqvame i tova be6e daje si govorime za moq maj kak me obijda i rugae i za negovata priqtelka sedqh v tqh 20 min ne pove4e i az na ediniq krai na legloto toi na drugiq posle daje maja mi mu zvana i toi mu kaza ni6to nqmah s jenati iskahme ama nestana za6toto se setihme za polovinkite i 6te6e da ni e gadno nqmalo e ni6to pi4 to4no tova mu kaza ta na kratko tova e

i sega maja mi iska da se razdelim za6toto ni6to 4e e nqmalo ni6to fakta 4e voob6te sam iskala e bil dostata4en
molq pomegnete kak da si zadarja maja i ba6tata na 2 deca blagodarq 4akam otgovori po skoro ako moje vednaga

Пиши на кирилица!

Ето сега половинката ти  Laughing те оставя като искаш да лягаш с друг. Колко благородно постъпва той!  Laughing

# 444

Ако на мен ми се случи... ще види добро...  Mr. Green... ей, това жените сте просто уникални... не ни предизвиквайте че представа си нямате ние на какво сме способни.  Mr. Green

Глей сега, аз затова не съм се омъжила за теб, нали? Гледай си женичката и не се пени. Моят мъж е различен от теб. Той е мнооого по-различен от мнооого мъже.  Wink Въпреки че след последната "подлост" ме заплаши, че ще ми изневери тройно, а аз му казах, че аз пък ще му изневеря петорно.  Joy АМа много интересно, че никой не знае на другия колко са му бройките.  Joy Хей, не правете тези номера у дома си, че са нож с 2 остриета.  Wink
А, забравих ли да спомена, че винаги трябва да се измъкнеш суха от кашата - да обясниш по-късно, че няма такова нещо, че се е случило нещо съвсем различно - раходка в парка, не знам си там какво, дъра-бъра, да разсееш главното съмнение, но винаги да остава един тънък воал на загадка и напрежение дали това е истина или не е. При мен върши страхотна работа мъжът ми да не спира да се старае за мен, а на мен това ми е нужно, за да живея с него. Не мога да си представя, че един ден ще спре да ми звъни, да ме обсипва с комплименти, ще мисли, че съм му сигурна и т.н. Обаче както писах, тази тактика не върви пред всеки - много мъже са се отказвали от мен заради подобни номерца и са го връщали "реципрочно".  Laughing Но пък аз в инерция не мога да живея. Може да е подло, но ми харесва ефекта.  Wink
СИгурна съм, че той в себе си знае, че съм му вярна - може би затова не реагира, както би се очаквало. Все пак аз съм едно добро момиче.  Wink

Последна редакция: чт, 11 окт 2012, 12:54 от HAPPY_QUEEN

# 445
Един ден отивам при майка ми.Една приятелка,с която бяхме леко скарани ,звъни у нас на дом.тел.и мъжа ми й казва ,че съм при майка ми.Тя съответно звъни при майка ми и тя и казва ,че съм излязла.Тогава тя отново звъни на мъжа ми да му каже и се оплаче ,че уж не съм искала да говоря с нея.Интересно защо не ме търси на мобилния?
Прибирам се и от вратата:Ти къде беше?

Разказах това по повод мъжката ревност и женската солидарност.

Taкова нещо като женска солидарност няма. Жените са кучки, но само за своя си пол. Пред мъжете са малки мъркащи котенца.  Sick Аз затова нямам приятелки жени, писнало ми е от жалките им номера. Мъжете са много по-добри приятели - такива, които наистина биха направили много за теб и биха ти помогнали в истинския смисъл на думата. Честно казано понякога ме е срам към какъв пол принадлежа. Обаче заради няколко такива екземпляра, после страда цялото женско съсловие.

# 446

Все пак аз съм едно добро момиче.  Wink

Ама с лоши навици.  Laughing

# 447
  • София

Все пак аз съм едно добро момиче.  Wink

Ама с лоши навици.  Laughing

Joy

# 448

Taкова нещо като женска солидарност няма. Жените са кучки, но само за своя си пол. Пред мъжете са малки мъркащи котенца.  Sick Аз затова нямам приятелки жени, писнало ми е от жалките им номера. Мъжете са много по-добри приятели - такива, които наистина биха направили много за теб и биха ти помогнали в истинския смисъл на думата. Честно казано  Joyпонякога ме е срам към какъв пол принадлежа. Обаче заради няколко такива екземпляра, после страда цялото женско съсловие.

Глупости. Както си постелеш, така ще легнеш - все пак сама избираш женското си обкръжение.
Ако знаеш пък сред мъжете какви кучки има! Joy

# 449

Taкова нещо като женска солидарност няма. Жените са кучки, но само за своя си пол. Пред мъжете са малки мъркащи котенца.  Sick Аз затова нямам приятелки жени, писнало ми е от жалките им номера. Мъжете са много по-добри приятели - такива, които наистина биха направили много за теб и биха ти помогнали в истинския смисъл на думата. Честно казано  Joyпонякога ме е срам към какъв пол принадлежа. Обаче заради няколко такива екземпляра, после страда цялото женско съсловие.

Глупости. Както си постелеш, така ще легнеш - все пак сама избираш женското си обкръжение.
Ако знаеш пък сред мъжете какви кучки има! Joy

Ами предпочитам мъже. Приятелки жени нямам, а мъже много са ми помагали. За мен мъжете са по-добри приятели, а жени "приятелки" не искам. Това жената никога не знаеш какво ти готви зад гърба. Предпочитам да нямам такива жени в обкръжението си.  Peace

Drunk

Общи условия

Активация на акаунт