Германска нова медицина - 8 тема

• 119 570
  • 884
  •   1
Отговори
# 390
На докс линка не мога изобщо да видя какво е качено.Препраща ме само за сугестологията.
Кьде да видя качена гнм?

Благодарности и за dimo777, който е съставил файла GNM.doc. Неговата идея ми хареса, защото смятам да разпечатам този файл, тъй като от хартиен носител се чете по-лесно (може да се водят и бележки). Поради това, малко редактирах файла му като сложих картинки с по-голяма резолюция (свалени от gnm-bg.com), след това ги уголемих и разместих малко, както е в сайта. Направих и някои малки козметични корекции, тъй като при copy-paste не всичко се прехвърля правилно.

Ето какво се получи: http://dox.bg/files/dw?a=3d1e7026b5

Натан76,
Помолих те на лс да заключиш файла,който си коригирал,защото така както е в момента може всеки да впише нещо в него.

Т.е. за да знаеш,че файла гнм не е заключен трябва да си го свалил-различни документи ca качени на dox-а.Както и да е,ще се разбера с  natan76  на лични за книгата,ако не стане ще накрам някой в бг да ми я свали докато е активна.

# 391

Пак с въпрос: Обривите са конфликт на раздяла, нали? Ако са повтарящи се, значи има пътека, но как да се разбере от какво е при дете?
Пьрво се определя кое в тази вьзраст на детето има приоритет в живота му (всяко дете е различно,затова горе долу) и се тьрси или мька от раздяла или "искам да се оттьрва от нещо".
Обикновено е в решена фаза.
Много дълго продължи тази решена фаза, по-скоро се повтарят периоди на подобрение, пак влошаване на обривите... Мислех си, че е заради раздяла, защото е много привързана към мен, въпреки, че вече добре й понася като тръгвам на работа. Но пък за втория вариант "искам да се оттьрва от нещо" не бях се замисляла...

# 392
На докс линка не мога изобщо да видя какво е качено.Препраща ме само за сугестологията.
Кьде да видя качена гнм?

Благодарности и за dimo777, който е съставил файла GNM.doc. Неговата идея ми хареса, защото смятам да разпечатам този файл, тъй като от хартиен носител се чете по-лесно (може да се водят и бележки). Поради това, малко редактирах файла му като сложих картинки с по-голяма резолюция (свалени от gnm-bg.com), след това ги уголемих и разместих малко, както е в сайта. Направих и някои малки козметични корекции, тъй като при copy-paste не всичко се прехвърля правилно.

Ето какво се получи: http://dox.bg/files/dw?a=3d1e7026b5

Натан76,
Помолих те на лс да заключиш файла,който си коригирал,защото така както е в момента може всеки да впише нещо в него.

Т.е. за да знаеш,че файла гнм не е заключен трябва да си го свалил-различни документи ca качени на dox-а.Както и да е,ще се разбера с  natan76  на лични за книгата,ако не стане ще накрам някой в бг да ми я свали докато е активна.

Натан беше дал в началото още един линк за поправения на димо ГНМ файл,който успях да сваля.
Ти това ли не можеш да свалиш?

# 393
Не искам да свалям гнм,а книгата на Лозанов,но вече успях. Simple Smile

# 394
  • Пловдив
Тиковете при децата с какъв конфликт са свързани?извинявам се ако е коментирано.
сина ми има от една година вече тикове,от половин година вече го лекуваме с класическа хомеопатия,другите му неща се оправят ,но тиковете още ги има,и даже се засилват след ХЛ.Но аз самата не мога да разбера причината да ги има каква е?

# 395
  • някъде там
Много интересна тема,чете ви от скоро и моля за помощ и аз,някъде назад прочетох ,отнася се за късогледство при дете,че не се препоръчва корекций с лазер на подходящата  възраст,как тогава да се справим,ако има инфо по въпроса някъде моля да дадете линк и още нещо защо се получава късогледството според гнм,благодаря:)

# 396
Тиковете при децата с какъв конфликт са свързани?извинявам се ако е коментирано.
сина ми има от една година вече тикове,от половин година вече го лекуваме с класическа хомеопатия,другите му неща се оправят ,но тиковете още ги има,и даже се засилват след ХЛ.Но аз самата не мога да разбера причината да ги има каква е?
Уплахата е станала в моторния кортекс.(не мога да мрьдна- например) Обикновено се получава констелация и тиковете преминават едва,когато поне единият от конфликтите се разреши.
Наблюдавай кога се появяват,усилват и какво става малко преди това.

Много интересна тема,чете ви от скоро и моля за помощ и аз,някъде назад прочетох ,отнася се за късогледство при дете,че не се препоръчва корекций с лазер на подходящата  възраст,как тогава да се справим,ако има инфо по въпроса някъде моля да дадете линк и още нещо защо се получава късогледството според гнм,благодаря:)
Зависи от кьсогледството.С очила не можете ли да коригирате?

# 397
liubkam, Норбеков има една много... интересна книга по въпроса - благодарение на описаните в нея упражнения свалих очилата, може да пробвате  Peace

# 398
  • Пловдив
cristian  имаш предвид например когато е ограничен да не се движи ли?
той е много активно дете,постоянно се движи,от малък по цял ден е в движение,все тича,скача,сега на 6 г се чуди къде да се качи по-нависоко и да скочи оттам.От малък съм го забелязала,че дори когато яде,или рисува,мести краката отдолу,пръстите на ръцете.Той кипи от енергия за движение.
Могат ли да имат връзка с ревността и конкуренцията с по-малката сестра,или не?

# 399
cristian  имаш предвид например когато е ограничен да не се движи ли?
той е много активно дете,постоянно се движи,от малък по цял ден е в движение,все тича,скача,сега на 6 г се чуди къде да се качи по-нависоко и да скочи оттам.От малък съм го забелязала,че дори когато яде,или рисува,мести краката отдолу,пръстите на ръцете.Той кипи от енергия за движение.
Могат ли да имат връзка с ревността и конкуренцията с по-малката сестра,или не?

Прочети малко в "книгата",за да ти стане ясно.

# 400
  • Пловдив
коя е книгата ако може да питам?

# 401
  • някъде там
liubkam, Норбеков има една много... интересна книга по въпроса - благодарение на описаните в нея упражнения свалих очилата, може да пробвате  Peace
Благодаря ти ,но досега сме пробвали всички известни ми алтернативи за сваляне на диоптри,даже бяхме на курса на Норбеков преди години-да, свали очилата,но задържа това положение няколко месеца само ,за едно дете е много трудно да прави упражнения постоянно,интересуваше ме защо ГНМ отрича лазерните корекции ,има ли къде да го прочета?

# 402
liubkam, Норбеков има една много... интересна книга по въпроса - благодарение на описаните в нея упражнения свалих очилата, може да пробвате  Peace
Благодаря ти ,но досега сме пробвали всички известни ми алтернативи за сваляне на диоптри,даже бяхме на курса на Норбеков преди години-да, свали очилата,но задържа това положение няколко месеца само ,за едно дете е много трудно да прави упражнения постоянно,интересуваше ме защо ГНМ отрича лазерните корекции ,има ли къде да го прочета?
Кьде ГНМ отрича лазерни корекции?

http://neue-medizin.de/html/augenleiden.html

# 403
liubkam, Норбеков има една много... интересна книга по въпроса - благодарение на описаните в нея упражнения свалих очилата, може да пробвате  Peace

За тези очила има хвалебствия,не знам дали вършат работа и дали стават за деца:
http://zdrave.gollos.com.ua/product-1108231-perforirani-ochila.aspx

Не знам какво казва Норбеков по въпроса,но упражнения трябва да се правят,и без да има проблем.Тратака пробвахте ли?

# 404
И ние се борим с едно кривогледство на дъщеря ми (почти на 4 г), съвсем скоро се появи и още не сме ходили на преглед даже, но със сигурност има и диоптър на очето, което криви. Въобще не ми се занимава с традиционното лечение със очила и затваряне на едното око - струва ми се много по-травматизиращо от колкото да правим упражнения. Повече си представям да имаме успех да измисляме игри за упражненията, от колкото да носи очила с едното око затворено ... Чувала съм за Норбеков, но не ме дръпна натам, ето тези намерих и си поръчах DVD-то им, чакам да пристигне и ще споделя резултати: http://eyerobics.com.au/
В този сайт твърдят, че очилата повече вредят, защото са като патерица, те не лекуват, а само облекчават временно. Вярвам, че ще можем да се справим и без очила. Почнах да чета и за ТЕС (EFT), струва ми се като доста добра техника за решаване на конфликти. При малката определено това с очите е свързано с уплах, не можем да разберем точно от какво, но е нещо в къщата, съвсем вероятно е и да е сънувала нещо и да се е стреснала (тя супер страда и плаче, когато се събуди и е сама в стаята).

А за операция, на мен ми е страшна тази работа, особено като чета колко сакатлъци стават .. В горния сайт има голяма статия по темата.

Общи условия

Активация на акаунт